Ganivets, picadores, ratlladores, etc. i també accessoris per esmolar. 

Cuchillos, picadoras, ralladores, etc. y también accesorios para afilar. 

Veggie Cup by Lékué.

Cat: Veggie Cup és un estri amb unes fulles d'acer inoxidable a la part inferior que permet, de forma ergonòmica, buidar diferents tipus de vegetals i fruites per crear petits tassonets o recipients per preparar diferents aperitius, snacks o tapes. Proporciona dues dimensions de tall diferents (ø43 mm i ø34 mm). Fàcil d'utilitzar. Amb marques per indicar la profunditat del buidatge.

Com funciona?

1. Talla el vegetal o la fruita, si cal, en cubs o de la mida que vulguis els tassonet.

2. Pressiona el Veggie Cup, girant a la vegada, contra l'ingredient.

3. Segueix les marques del lateral del Veggie Cup per fixar la profunditat del buidatge.

4. Retira el contingut i utilitza-ho per omplir el tassonet, si vols.

Cast: El Veggie Cup es un utensilio con unas cuchillas de acero inoxidable en la parte inferior que permite, de forma ergonómica, vaciar diferentes tipos de vegetales y frutas para crear pequeños vasitos y preparar distintos aperitivos, snacks o tapas. Proporciona dos dimensiones de corte diferentes (ø43 mm y ø34 mm). Fácil de usar. Con marcas para indicar la profundidad del vaciado.

¿Cómo funciona?

1. Corta el vegetal o la fruta, si es necesario, en cubos o del tamaño que desees tus vasitos.

2. Presiona el Veggie Cup, girándolo a la vez, contra el ingrediente. 

3. Sigue las marcas en el lateral del Veggie Cup para fijar la profundidad del vaciado.

4. Retira el contenido y utilízalo para rellenar el vasito, si quieres.

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

SPIRALIZER OXO. Rallador Espiral 3 cortes Sobremesa. // Ratllador Espiral 3 talls Sobretaula.

CAST: Rallador espiralizador con tres cuchillas para hacer fideos de dos grosores y cintas. MARCA OXO. En unos segundos transforma verduras en espaguetis o cintas para elaborar platos similares a la pasta, ensaladas, woks de verduras, frituras de apetitosa forma, tortillas de verduras y otros. También permite fácil y rápidamente cortar cebollas en tiras o picar repollo, o hacer bandas de frutas como manzanas o peras para deliciosos postres.

Espiralizador perfecto para hacer fideos de verduras, una sabrosa y saludable alternativa a la pasta. Válido para calabacín, cebolla, pepino, zanahoria, calabaza, remolacha, patata y repollo.

CAT: Ratllador espiralitzador amb tres fulles per fer fideus de dos gruixos i cintes. MARCA OXO.  En uns segons transforma verdures en espaguetis o cintes per elaborar plats similars a la pasta, ensalades, woks de verduras, fregits de apetitosa forma, truites de verdures i altres. També permet fàcil i ràpidament tallar cebes en tires o picar col, o fer bandes de fruites com pomes o peres per delicioses postres. Espiralitzador perfecte per fer fideus de verdures, un saborós i saludable alternativa a la pasta. Vàlid per a carabassó, ceba, cogombre, pastenaga, carabassa, remolatxa, patata i col.

49,95 € 2

45,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Microplane Zester Premium Fine. Ratllador // Rallador.

CAT: Ratllador Zester Microplane® de mida FINA. Amb les seves formes que recorden a les d'una raspa de fuster, s'ha convertit en un estri imprescindible per a cuiners professionals i aficionats. L'estil de la fulla permet obtenir llavoradures finíssimes. Per exemple es poden utilitzar aquestes ratlladures tan fines de cítrics per preparar vinagretes fresques, salses i fins i tot galetes casolanes. Fulla d'acer inoxidable, ultraafilada i de llarga durada - Fabricada en Estats Units. Mànec ergonòmic suau al tacte. Apte per a rentavaixelles. Emmagatzematge fàcil: funda de protecció reutilitzable ( funda no apta per a rentavaixelles). Mides: 32,5 cm x 3,50 cm x 3,00 cm Superfície de tall exacta: 20,3 cm x 2,5 cm. Mànec COLOR NEGRE.

ESP: Rallador Zester Microplane® Fino. Con sus formas que recuerdan a las de una escofina para madera, se ha convertido en un utensilio imprescindible para cocineros profesionales y aficionados, y sigue siendo el producto que más vendemos en todo el mundo. El estilo de hoja de nuestro Zester permite obtener ralladuras finísimas ideales para todo lo que quiera rallar muy fino. Utilice ralladuras finísimas de cítricos para preparar una vinagreta fresca, salsas especiales o incluso galletas caseras.

Cuchilla de acero inoxidable, ultraafilada y de larga duración - Fabricada en Estados Unidos. Mango ergonómico suave al tacto. Apto para lavavajillas. Almacenamiento fácil: funda de protección reutilizable ( funda no apta para lavavajillas). Medidas: 32,5 cm x 3,50 cm x 3,00 cm Superficie de corte exacta: 20,3 cm x 2,5 cm.  Mango COLOR NEGRO.

22,95 € 2

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Microplane Spiral Cutter . Ratllador en Espiral // Rallador en Espiral.

Cat:Microplane Spiral Cutter és una eina de cuina ben divertida que genera talls espiral continus de verdures com pastanagues, cogombres, raves, carbassó i altres tubercles i verdures. Inclou dos orificis, gran i petit, amb fulles d'acer inoxidable quirúrgic que reduiran les verdures a talls en forma de fideus per a ensalades, acompanyaments i guarnició de pasta. Apte per a la part superior del rentaplats. AMB LA GARANTIA MICROPLANE, la millor marca de tall del mercat.

 

Cast:MIcroplane Spiral Cutter es un utensilio de cocina para elaborar divertidos cortes en espiral de vegetales para diferentes tipos de platos: pastas sin gluten, salteados, ensaladas y guarniciones. Dos posibilidades de corte (grande y pequeño). Acero inoxidable de grado quirúrgico. Apto para la rejilla superior del lavavajillas. CON LA GARANTIA MICROPLANE, la mejor marca de corte del mercado.

14,95 € 2

13,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Microplane Garlic Cutter . Ratllador d'alls // Rallador de Ajos.

Cat: Ratlla all de forma fàcil i ràpida. Ratlladors de fotogravat per tall. Fulles ultra afilades fetes d'acer inoxidable. Amb capacitat per a 2-3 alls pelats. Inclou una petita espàtula per retirar l'all ratllat. Apte per a rentaplats. AMB LA GARANTIA microplane, la millor marca de tall del mercat. AMB LA GARANTIA MICROPLANE. Una de les milors marques de tall del mercat. 

 

Cast: Ralla ajo de forma fácil y rápida. Ralladores de fotograbado para corte. Cuchillas ultra afiladas hechas de acero inoxidable. Con capacidad para 2-3 dientes de ajo pelados. Incluye una pequeña espátula para retirar el ajo rallado. Apto para lavavajillas. CON LA GARANTIA MICROPLANE, la mejor marca de corte del mercado.

19,95 € 2

17,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1


tomatigueres // tomateras


Maxton, màquina passar tomàtigues. //Tomatera Maxton. Marca Garhe.

Cat: Maxton és una màquina tomatiguera de gran qualitat amb cos d’alumni, reixa d’acer inoxidable i un potent serjant. Passa la tomàtiga sense escaldar i la tritura ràpidament separant les llavors i la pell. Inclou: taco, tremuja o embut, pitet i reixa inox de 1,5 mm. S’agafa a la taula amb força amb el seu potent serjant.  PERMET TREBALL EN CRU. 

Cast: Maxtom es una tomatera de gran calidad con cuerpo de aluminio, rejilla acero inoxidable y un potente sargento. Pasa el tomate sin escaldarlo y lo tritura velozmente separando las pepitas y la piel. Incluye taco, tolva, babero y rejilla inox de 1,5mm. Se agarra a la mesa con fuerza con su potente sargento.  PERMITE TRABAJO EN CRUDO.

79,95 € 2

69,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Master , màquina passar tomàtigues. //Tomatera Maxton. Marca Rigamonti.

Cat: La premsa Master Rigamonti Art.68 per tomàtiga feta a Itàlia és imprescindible per crear salses. Aquesta eina processa les tomàtigues (millor si son madures o bé escaldades) en una preparació suau i deliciosa, separant la polpa de la pell i les llavors en un temps rècord amb un gir de mànec, fins a 50 kg de tomàquets en una hora. La malla d'acer inoxidable separa automàticament la pell i les llavors i distribueix el puré a través del tobogan al recipient de captura (no inclós). El peu presenta un ventosa per facilitar el seu maneig. Funciona igual de bé amb fruites i verdures cuites convertint-les en begudes saludables, sopes i melmelades.

 

El cos esta fabricat en polipropilè,  mentre que el corró i la palanca en poliamida 66. La malla foradada per on passa la polpa és d'acer inoxidable 18/C. Ventosa de goma amb mecanisme és de poliamida 66. Totalment desmuntable per facilitar la neteja. Apte per a rentavaixelles. Totes les peces estan fetes de materials no tòxics i aptes per als aliments. Tot lliure de BPA. 

 

 

Cast:La prensa Master Rigamonti Art.68 para tomate hecha en Italia es imprescindible para crear salsas. Esta herramienta procesa los tomates (mejor si son maduros o escaldados) en una preparación suave y deliciosa, separando la pulpa de la piel y las semillas en un tiempo récord con un giro de mango, hasta 50 kg de tomates en una hora. La malla de acero inoxidable separa automáticamente la piel y las semillas y distribuye el puré a través del tobogán en el recipiente de captura (no incluido). El pie presenta una ventosa para facilitar su manejo. Funciona igual de bien con frutas y verduras cocidas convirtiéndolas en bebidas saludables, sopas y mermeladas.

 

El cuerpo está fabricado en polipropileno, mientras que el rodillo y la palanca en poliamida 66. La pequeña malla agujereada por donde pasa la pulpa es de acero inoxidable 18/C. Ventosa de goma con mecanismo es de poliamida 66. Totalmente desmontable para facilitar la limpieza. Apto para lavavajillas. Todas las piezas están hechas de materiales no tóxicos y aptos para los alimentos. Todo libre de BPA.

33,95 € 2

29,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Sigma, Picadora Multiús (salsa Tomàtiga) //. Marca Garhe.

Cat: Electrodomèstic multifunció de gran potència amb inversor de marxa semiprofessional. Valida com picadora de carn, embotidora, per fer salsa de tomàtiga, ralladora i fins i tot galetera (perfecte per galetes arrissades) tot en un mateix producte gràcies a la seva àmplia varietat d’accessoris. Inclou de sèrie: - motor 2 marxes (inversor). Voltatge 230V. - 50 Hz. Potència 500 W. (Max.1200 W.) Com picadora.Picadora i embotidora amb tres plaques incloses fi, normal i gruixut. Capçal picadora alumini polit. Safata de plàstic apta per a rentaplats. Fulla i plaques d'acer inoxidable. Embut i tac empenyedor en plàstic. Per fer salsa de tomàtiga. Separa la polpa de la pell i llavors. Per tomàtigues , pebrots, fruites i tot tipus de confitures . Capçal ralladora. Reixeta d'acer inoxidable. Tac en plàstic // Com ratllador. Dos tambors per ratllar pa, formatge, etc. Un tambor per tallar verdures, hortalisses, etc.

Cast: Electrodoméstico multifunción de gran potencia con inversor de marcha semiprofesional. Valida como picadora de carne, embutidora , trituradora de tomate, ralladora e incluso galletera todo en un mismo producto gracias a su amplia variedad de accesorios. Incluye de serie:- Motor 2 marchas (inversor). Voltaje 230V. - 50 Hz. Potencia 500 W. (Max.1200 W.) Como picadora. Picadora y embutidora con tres placas incluidas fino, normal y grueso. Cabezal picadora aluminio pulido. Bandeja de plastico apta para lavavajillas. Cuchilla y placas de acero inoxidable. Embudo y taco empujador en plástico. Como trituradora de tomates. Separa la piel y semillas de la carne del tomate, pimientos, fruras y todo tipo de mermeladas. Cabezal ralladora. Rejilla en acero inoxidable. Taco en plástico // Como rallador. Dos tambores para rallar pan, queso, etc.Un tambor para cortar verduras, hortalizas, etc

115,95 € 2

99,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tomatiguera (Tomatera) Tommy de Garghe.

Cat: Tomatiguera de plàstic alimentari especialment dissenyada per passar la tomàtiga escaldada o cuita.  Tritura veloçment fins a 50Kg a l'hora.  Inclou safata i tac, a més d'una ventosa a la base que la permet una fixació màxima.  Fàcil neteja, es pot ficar al rentaplats.  Si fan conserva de tomàtiga a casa, abans s'ha de fregir les tomàtigues tallades, un cop vam treure l'aigua se li afegeix oli, sal i sucre es deixa una bona estona fins que redueixi.  Una vegada que estan freds ja es pot passar per la màquina i reutilitzar el malbaratament o la part que queda de pell indicant-lo una altra vegada per la màquina i així s'aprofita tot. PER TREBALL AMB TOMÀTIGA CUITA O ESCALDADA.

Cast: Tomatera de plastico alimentario especialmente diseñada para pasar tomate escaldado. Tritura velozmente hasta 50Kg a la hora. Incluye bandeja y taco, ademas de una ventosa en la base que la permite una fijación maxima. Facil limpieza, se puede meter en el lavavajillas. Si hacen conserva de tomate en casa, antes se tiene que freir los tomates cortados, una vez sacamos el agua se le añade aceite, sal y azucar se deja un buen rato hasta que reduzca. Una vez que estan frios ya se puede pasar por la maquina y reutilizar el desperdicio o la parte que queda de piel pasandolo otra vez por la maquina y asi se aprovecha todo. PARA TRABAJAR TOMATE ESCALDADO O COCINADO.

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

CONSELL: COM ESCALDAR LES TOMÀTIGUES. 

Escaldar una tomatiga és molt senzill, posarem una olla amb aigua a bullir i una altra olla amb aigua freda, millor si és amb gel. Introduirem uns segons la tomàtiga a l'aigua bullint, entre 5 i 20 segons segons la grandària de la tomàtiga i la temperatura de l'aigua, i el retirarem per immediatament ficar-lo a l'aigua freda, així aconseguirem dues coses; baixar ràpidament la temperatura per tallar la cocció i que no es cuini, i el canvi brusc de temperatura farà que la pell es contregui, d'aquesta manera la pell se separa del fruit i es retira molt fàcilment fins i tot amb la mà.

 

CONSEJO: COMO ESCALDAR LOS TOMATES

Escaldar un tomate es muy sencillo, pondremos una olla con agua a hervir y otra olla con agua fría, mejor si es con hielo. Introduciremos unos segundos el tomate en el agua hirviendo, entre 5 y 20 segundos según el tamaño del tomate y la temperatura del agua, y lo retiraremos para inmediatamente meterlo en el agua fría, así conseguiremos dos cosas; bajar rápidamente la temperatura para cortar la cocción y que el tomate no se cocine, y el cambio brusco de temperatura hará que la piel se contraiga, de esta forma la piel se separa del fruto y se retira muy fácilmente incluso con la mano.

mandolines // mandolinas


Mandolina "V" by Lacor

Cat: Mandolina tall en V. Estructura de plàstic color gris. Regulació de tall de 1 a 9 mm. Tall en juliana de 6 o 9 mm. Carro protector de les mans. Cames plegables.

5 fulles. 7 posicions. Mides 15 x 31 x 12. 

1. Fulla per tall en juliana amplada 6 mm. i de  gruix regulable.   2. Fulla  per tallar en bastons (patates) amplada de 9 mm. i de gruix regulable. 3. Fulla per tallar en rotllana, gruix regulable, 1 - 9 mm. 4. Fulla per tallar ondulat, gruix regulable, 1 - 9 mm. 5. Fulla talladora tipus ratllador fi. 6. Fulla talladora tipus ratllador mitjà. 7. Fulla talladora tipus ratllador gruixat. Inclou un pràctic espremedor i una capsa per guardar les fulles. 

 

Cast: Mandolina corte en V. Estructura de plástico color gris. Regulación de corte de 1 a 9 mm. Corte en juliana de 6 o 9 mm. Carro protector de las manos. Piernas plegables. 5 hojas. 7 posiciones. Medidas 15 x 31 x 12.

1. Hoja para corte en juliana anchura 6 mm. y de espesor regulable. 2. Hoja para cortar en bastones (patatas) anchura de 9 mm. y de espesor regulable. 3. Hoja para cortar en círculo, espesor regulable, 1-9 mm. 4. Hoja para cortar ondulado, grueso regulable, 1-9 mm. 5. Hoja cortadora tipo rallador fino. 6. Hoja cortadora tipo rallador medio. 7. Hoja cortadora tipo rallador grueso. Incluye un práctico exprimidor y una caja para guardar las hojas.

34,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Mandolina Vertical Plegable Lacor.

Cat: Fabricat en plàstic i lliure de BPA. Estalvia temps gràcies al seu tall fàcil, ràpid i segur. Màxima seguretat: protector contra talls, no hi ha contacte directe amb les mans durant el seu ús. La seva fulla extremadament afilada proporciona un tall homogeni i precís.

-4 tipus de tall:

1. tall llis / rodanxes regulable de 0'5 - 8 mm

2. tall en juliana 4 mm.

3. tall en juliana 8 mm

4. cubs

Tall per accionament vertical amb una palanca d'entrada automàtic. Palanca amb posició de bloqueig de seguretat, molt segur per al seu transport i emmagatzematge. Ocupa poc espai, ja que es plega el peu i es recull el mango.Base amb 8 ventoses per millorar li estabilitat en l'ús. Processament d'aliments 5 vegades més ràpid que el treball manual. És de fàcil neteja; Inclou un raspall per facilitar la neteja. 

 

Cast: Fabricado en plástico y libre de bpa. Ahorra tiempo gracias a su corte fácil, rápido y seguro. Máxima seguridad: protector contra cortes, no hay contacto directo con las manos durante su uso. Su cuchilla extremadamente afilada proporciona un corte homogéneo y preciso. 

-4 tipos de corte:

1. corte liso/rodajas regulable de 0'5 - 8 mm

2. corte en juliana 4 mm.

3. corte en juliana 8 mm

4. cubos

Corte por accionamiento vertical con una palanca de retroceso automático. Palanca con posición de bloqueo de seguridad, muy seguro para su transporte y almacenaje. Ocupa poco espacio, ya que se pliega el pie y se recoge el mango.Base con 8 ventosas para mejorar le estabilidad en el uso. Procesado de alimentos 5 veces más rápido que el trabajo manual. Es de fácil limpieza; Incluye un cepillo para facilitar la limpieza.

39,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

picadores // picadoras


Picadora ROTOMAC by Metaltex

CAT: Es tracta d'una picadora o tallaverdures revolucionari. Disposa de fulles de tall mòbils. Molt fàcil d'utilitzar i ràpid. Tallar sense esforços, només estirant d'una corda. Ideal per preparar salses, sopes o sofregit. RotoMac - Tecnologia Suïssa.

CAST: Corta en segundos de grueso a fino, frutas, verduras y frutos secos. Sus cuchillas móviles de acero inox de alta calidad permiten un corte continuo sin atascarse . Con aro antideslizante en la base. Incluye folleto de instrucciones . Capacidad: 500 ml. Diámetro: 12 cm.  ¡El cortaverduras revolucionario!  Gracias a su sistema de arrastre giratorio podrás cortar fácilmente los alimentos que desees con el grosor idóneo para cada receta. Ideal para cocina tex-mex, italiana, española, repostería, toppings para postres y helados, etc...  Rotomac, swiss design, invention and technology.

25,95 € 2

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

FIX. Tallador Ceba-Verdures. Marca Küchenprofi.

Cat: FIX és el tallador de Cebes/Verdures de la marca alemana Küchenprofi. Una manera neta i fàcil de tallar cebes i verdures en pals i cubs. En poc temps tallarem les verdures y prodrem començar a cuinar. Inclou dues peces de tall, una fina i una més gruixasa; contenidor recollido; peus engomats antilliscants; raspall de neteja; manual d’instruccions en el interior. Fabricat en plàstic d’alta qualitat i ganivetes d’acer inoxidable especial de tall. 

Cast: FIX es el Cortador Cebolla/Verduras de la marca alemana Küchenprofi. Una forma limpia y fácil de cortar cebollas y verduras en palitos y cubos. En poco tiempo cortaremos los preparativos y podremos dedicarnos por completo a cocinar. Incluye dos piezas de corte, un fino y otro mas grueso; contenedor recogedor; pies engomados para un agarre seguro; Cepillo de limpieza; manual de instrucciones en el interior. 

Fabricado en plástico de alta calidad y cuchillos de acero especial corte. 

33,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

posts de tall // tablas de corte


ganivets de cuina // cuchillos de cocina


Ganivets Cuina RIVIERA BLANC by Arcos.

La sèrie RIVIERA BLANC combina la subtilesa de les formes arredonides, amb la comoditat i un fàcil maneig. La seva fulla és d'acer inoxidable forjat NITRUM®, d'alt rendiment i durabilitat. Mànec estilitzat que s'adapta perfectament a la forma de la ma. Les "cachas" estan fabricades de Polioximetilé (POM) amb un acabat suau i d'una gran resistència a productes corrosius i a les altes temperatures (-40ºC fins 150ºC). Els rematxes encadellats son d'acer inox d'alta resistència a la corrosió.  

Gran assortiment de mides i usos: Pelador, verdures, japonés, cuina, pa, "jamonero", desossador... 

Ganivets Cuina MAITRE by Arcos.

Disseny de línies arrodonides per a un ús domèstic.

Exclusiu acer inoxidable d'alt rendiment i durabilitat NITRUM ®.

Mànecs de niló amb microesferes, material plàstic de gran resistència mecànica, poc pes i bon acabat superficial, i per tant, de molt bona aplicació per a aquelles peces domèstiques d'ús diari. Reblons encadellats d'acer inoxidable, garantint l'alta resistència a la corrosió

Gran assortiment de mides i usos: Pelador, verdures, japonés, cuina, pa, "jamonero", desossador... 

 

 TRIA: Fes click aquí per elegir quin model de ganivet vols comprar.

Set de 2 ganivets amb funda, Twin Slice by JosephJoseph.

Set de dos ganivets amb funda. Els dos compten amb un recobriment antiadherent, fulles d'acer inoxidable i empunyadures ergonòmiques. Es recomana netejar i assecar a mà.

 

Juego 2 cuchillos + funda // Compact knife set

17,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

tacs ganivets // tacos para cuchillos


Taco Universal Bambú per Ganivets. Arcos.

Taco fabricat amb fusta de bambú amb l'interior de fibres de polipropilé. Desmuntable, fàcil de netejar. Adequat per tot tipus de ganivets de fins a 20 cm de longitud de fulla. No conté els ganivets. Marca Arcos. Presentació caixa de cartró litografiada. Mides (cm): 9 gruix x 22 amplada x 24 cm alt. 

Bambú. Polipropilé. Mides (cm): 9 gruix x 22 amplada x 24 cm alt.

49,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Taco Universal per ganivets. Arcos.

Taco fabricat amb plàstic color negre amb l'interior de fibres de polipropilé. Desmuntable, fàcil de netejar. Adequat per tot tipus de ganivets de fins a 20 cm de longitud de fulla. No conté els ganivets. Marca Arcos. Presentació caixa de cartró litografiada. 11'5cm ø x 23 cm alt.

 

Taco universal sin cuchillos // Universal Block, knives not included.

Plàstic Negre. Polipropilé. 11'5cm ø x 23 cm alt.

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

esmoladors/ afiladores


Esmolador de ma // Afilador de mano. Marca Arcos

Cat: Esmolador de mà amb mànec. Dues ranures per a dos esmolats. La ranura d'esmolat gruixat és de carbur de tungstè amb una duresa de 90 HRc i angle de 36 graus. La ranura d'esmolat fi és de ceràmica amb una duresa de 88 HRc i angle de 40 graus. Disseny ergonòmico. Mango amb superfície d'agafada tova per a una millor subjecció.

Cast: Afilador de mano con mango. Dos ranuras para dos afilados. La ranura del afilador grueso es de carburo de tungsteno con una dureza de 90 HRc y ángulo de 36 grados. La ranura de afilado fino es de cerámica con una dureza de 88 HRc y ángulo de 40 grados. Diseño ergonómico. Mango con superficie de agarre blanda para una mejor sujección. 

10,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

estisores cuina // tijeras cocina


Estisores Cuina Arcos (185300) 200 mm

Cat: Estisores de cuina de 200 mm llarg total. 115 gr de pes. Marca Arcos (Fabricades a Albacete). Fulla d'acer inoxidable. Bona relació qualitat preu.  Forma part de la Sèrie Prochef d’Arcos.  Aquestes peces s'utilitzen normalment per tallar i separar aliments carnis, ossos i diferents superfícies. Tenen el seu eix de gir separats de les anses perquè la força al tallar sigui molt més gran. Les seves anses estan fabricades amb Polipropilè. Són una peça indispensable en el món de l'hostaleria i també en l'ús domèstic de forma més quotidiana.

Cast: Tijeras de cocina de 200 mm largo total. 115 gr de peso. Marca Arcos (Fabricadas en Albacete). Hoja de acero inoxidable. Buena relación calidad precio. Forma parte de la Serie Prochef de Arcos. Estas piezas se utilizan normalmente para cortar y separar alimentos cárnicos, huesos y diferentes superficies. Tienen su eje de giro separados de las asas para que la fuerza al cortar sea mucho mayor. Sus asas están fabricadas con Polipropileno. Son una pieza indispensable en el mundo de la hostelería y también en el uso doméstico de forma más cotidiana. 

Mànec plastic. Acer Inox.

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Cuina Arcos (185601) 215 mm

Cat. Estisores de cuina de 215 mm llarg total. Mànec de plàstic (polipropilé i elastòmer), higiènic, resistent i tacte suau de color vermell i negre.  Marca Arcos (Made in China). Fulla d'acer inoxidable resistent a l’oxidació que augmenta la seva vida útil. Preu econòmic i molt adequades per un ús quotidià.

Cast: Tijeras de cocina de 215 mm largo total. Mango de plástico (polipropileno y elastómero), higiénico, resistente y tacto suave de color rojo y negro. Marca Arcos (Made in China). Hoja de acero inoxidable resistente a la oxidación que aumenta su vida útil. Precio económico y muy adecuadas para un uso cotidiano.

Mànec plastic. Acer Inox.

6,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Cuina Arcos (507010) 200 mm

Estisora de cuina de 200 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla d'acer inoxidable Forjat. Qualitat superior.

TIJERAS COCINA // KITCHEN SCISSORS

Acer Inox Forjat.

26,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Cuina Arcos Eco-pro.

Estisora de cuina clàsiques de la sèrie Eco-Pro de la marca Arcos. Fabricades a Albacete. Disponibles en dues fulles. La fulla està feta en acer inoxidable, igual que el mànec, el que fa que siguin practicament irrompibles. Qualitat Professional a preu domèstic. 

TIJERAS COCINA // KITCHEN SCISSORS

Acer Inox.

8,35 €

 • esgotat // agotado

Estisores Pollastre Arcos (539000) 250 mm

Estisora de cuina de 250 mm de llarg de fulla. Marca Arcos. Fabricada en Acer inoxidable. Qualitat Professional.

TIJERAS COCINA // KITCHEN SCISSORS

Acer Inox.

33,60 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

altres estisores // otras tijeras


Estisores Manicura Punta Corba Arcos 102 mm

Estisora amb 102 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla  fabricada en Acer inoxidable Forjat.  Mànec Acer Niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS MANICURA // MANICURE SCISSORS

Acer Inox Forjat.

6,95 €

 • esgotat // agotado

Estisores Manicura Recta Arcos 102 mm

Estisora amb 102 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla fabricada en Acer inoxidable Forjat. Mànec Acer Niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS MANICURA // MANICURE SCISSORS

Acer Inox Forjat.

6,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Costura Castellana Arcos 140 mm

Estisora amb 140 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla fabricada en Acer inoxidable Forjat. Mànec acer niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS COSTURA // SEWING SCISSORS

Acer Inox Forjat.

7,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Modista Arcos 178 mm

Estisora amb 178 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla fabricada en Acer inoxidable Forjat. Mànec acer niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS MODISTA // DRESSMAKER SCISSORS

Acer Inox Forjat.

10,35 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Modista Arcos 190 mm

Estisora amb 190 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla fabricada en Acer inoxidable Forjat. Mànec acer niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS MODISTA // DRESSMAKER SCISSORS

Acer Inox Forjat.

11,35 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1