Regalos y artículos diversos. 

“Strumba”. La Kalimba d’Umbra.

Cat: DIVERTIT INSTRUMENT MUSICAL: Qualsevol pot aprendre a tocar aquest divertit piano de polze, que és un regal únic perfecte per a qualsevol ocasió. VORERES SUAUS: Per les seves corbes arrodonides, Strumba és fàcil de transportar i sostenir en les mans; i té a la base un espai per guardar objectes petits, partitures i altres coses. MATERIALS MIXTES: Fabricat amb fusta de faig massissa de tons càlids i tecles de metall, Strumba també és un instrument decoratiu. FÀCIL D'APRENDRE: Per tocar-lo no es requereix experiència. Aprendre la seva melodia preferida o inventi un. GARANTIA DE FÀBRICA DE 5 ANYS: Compri amb confiança, ja que tots els productes de Umbra estan recolzats per una garantia de fàbrica de 5 anys.

Cast: DIVERTIDO INSTRUMENTO MUSICAL: Cualquiera puede aprender a tocar este divertido piano de pulgar, que es un regalo único perfecto para cualquier ocasión.

BORDES SUAVES: Por sus curvas redondeadas, Strumba es fácil de transportar y sostener en las manos; y tiene en la base un espacio para guardar objetos pequeños, partituras y otras cosas.MATERIALES MIXTOS: Fabricado con madera de haya maciza de tonos cálidos y teclas de metal, Strumba también es un instrumento decorativo. FÁCIL DE APRENDER: Para tocarlo no se requiere experiencia. Aprenda su melodía favorita o invente una. GARANTÍA DE FÁBRICA DE 5 AÑOS: Compre con confianza, pues todos los productos de Umbra están respaldados por una garantía de fábrica de 5 años.

29,95 €

 • esgotat // agotado

Smart Accordion Lamp Bamboo.

Inspirat en la forma d’un acordió, la flamant Gingko Smart Accordion Lamp és un accessori imprescindible per a qualsevol habitació.

Per obrir-lo, simplement l’estireu com si fos un acordió i, de forma immediata, es transformarà en una làmpada escultòrica emetent una meravellosa llum càlida ambiental a través de les pàgines amb forma d’acordió. Tanca-la i torna a obrir-la, canvia màgicament a llum LED blanca en lloc de llum càlida com abans; quan està completament tancat queda com a objecte decoratiu en forma d’hexàgon de fusta tallada a làser.

 Aquest disseny estèticament agradable té una coberta magnètica a banda i banda, de manera que podeu obrir-la a 360 graus. També podeu connectar-la a tantes unitats que vulgueu per crear la vostra pròpia obra d’art escultòrica.

Alimentat per una bateria de ion- liti, que es pot recarregar per USB (cable de càrrega USB inclòs), la làmpada Smart Accordion és completament portàtil per utilitzar, de manera que la podeu portar amb vosaltres allà on vingueu a crear el vostre propi entorn lleuger.

- Alimentat per una bateria recarregable integrada de 2200mAh 

- la durada de la bateria aproximadament 6-8 hores després d’una càrrega, triga 3-4 hores a carregar-la

- fabricat en fusta de bambú natural sostenible i paper resistent a l'aigua, tear-proof “TYVEK PAPER”.

- cobertes magnètiques

- Carregador USB i corretja d’imant inclòs

- mida del producte: 100 x 100 x 35 mm o 3,93 x 3,93 x 1,37 polzades (L * W * D)

- pes del producte: 350g o 0,77 lliures

- Totalment portàtil per fer servir, no importa on vagis

- temperatura de llum: 2700K (llum càlida) o 5000k (llum blanca) (canvia la temperatura del color cada vegada que l’obriu)

- sortida: 400 lumen

53,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Idees Per Regalar-TAULA // Ideas para regalar-MESA


Adhesius Paret. Wall Stickers. Trucks by TyrrellKatz.

Cat. Adhesius per a paret model Trucks  de la marca Tyrrell Katz. Camions, grues i pales de diferents tamanys i colors.  Perfectes per decorar dormitoris, sales de jocs i altres espais de la casa. Adhesius fets de vinil tallats amb precisió, fàcils d’aplicar i es poden llevar i tornar a col·locar fàcilment. Embalats en un tub il·lustrat amb colors que fa un regal ideal per a nines i nins. Cada paquet conté més de 60 adhesius individuals per crear 1.000 dissenys de parets. Contingut: 2 fulls d’adhesius de 50 x 70 cm cadascun.

Cast. Adhesivos para pared modelo Trucks de la marca Tyrrell Katz. Camiones, gruas y palas de diferentes tamaños y colores. Perfectos para decorar dormitorios, salas de juegos y otros espacios de la casa. Adhesivos hechos de vinilo cortados con precisión, fáciles de aplicar, se pueden quitar y volver a colocar fácilmente. tubo ilustrado con colores que hace un regalo ideal para niñas y niños. Cada paquete contiene más de 60 adhesivos individuales para crear 1.000 diseños de paredes. Contenido: 2 hojas de pegatinas de 50 x 70 cm cada uno.

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Adhesius Paret. Wall Stickers. Secret Garden by TyrrellKatz.

Cat. Adhesius per a paret model Secret Garden  de la marca Tyrrell Katz. Animalons, flors  i altres habitants d’un jardí secret, diferents tamanys i colors.  Perfectes per decorar dormitoris, sales de jocs i altres espais de la casa. Adhesius fets de vinil tallats amb precisió, fàcils d’aplicar i es poden llevar i tornar a col·locar fàcilment. Embalats en un tub il·lustrat amb colors que fa un regal ideal per a nines i nins. Cada paquet conté més de 60 adhesius individuals per crear 1.000 dissenys de parets. Contingut: 2 fulls d’adhesius de 50 x 70 cm cadascun.

Cast. Adhesivos para pared modelo Secret Garden  de la marca Tyrrell Katz. Animalillos, flores y otros habitantes de un jardin secreto, diferentes tamaños y colores. Perfectos para decorar dormitorios, salas de juegos y otros espacios de la casa. Adhesivos hechos de vinilo cortados con precisión, fáciles de aplicar, se pueden quitar y volver a colocar fácilmente. tubo ilustrado con colores que hace un regalo ideal para niñas y niños. Cada paquete contiene más de 60 adhesivos individuales para crear 1.000 diseños de paredes. Contenido: 2 hojas de pegatinas de 50 x 70 cm cada uno.

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Adhesius Paret. Wall Stickers. Dinosaur by TyrrellKatz.

Cat. Adhesius per a paret model Dinosaur de la marca Tyrrell Katz. Dinosauris de diferents tamanys i colors.  Perfectes per decorar dormitoris, sales de jocs i altres espais de la casa. Adhesius fets de vinil tallats amb precisió, fàcils d’aplicar i es poden llevar i tornar a col·locar fàcilment. Embalats en un tub il·lustrat amb colors que fa un regal ideal per a nines i nins. Cada paquet conté més de 60 adhesius individuals per crear 1.000 dissenys de parets. Contingut: 2 fulls d’adhesius de 50 x 70 cm cadascun.

Cast. Adhesivos para pared modelo Dinosaur de la marca Tyrrell Katz. Dinosaurios de diferentes tamaños y colores. Perfectos para decorar dormitorios, salas de juegos y otros espacios de la casa. Adhesivos hechos de vinilo cortados con precisión, fáciles de aplicar, se pueden quitar y volver a colocar fácilmente. tubo ilustrado con colores que hace un regalo ideal para niñas y niños. Cada paquete contiene más de 60 adhesivos individuales para crear 1.000 diseños de paredes. Contenido: 2 hojas de pegatinas de 50 x 70 cm cada uno.

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Adhesius Paret. Wall Stickers. Unicorn by TyrrellKatz.

Cat. Adhesius per a paret model Unicorn de la marca Tyrrell Katz. Unicornis de diferents tamanys i colors.  Perfectes per decorar dormitoris, sales de jocs i altres espais de la casa. Adhesius fets de vinil tallats amb precisió, fàcils d’aplicar i es poden llevar i tornar a col·locar fàcilment. Embalats en un tub il·lustrat amb colors que fa un regal ideal per a nines i nins. Cada paquet conté més de 60 adhesius individuals per crear 1.000 dissenys de parets. Contingut: 2 fulls d’adhesius de 50 x 70 cm cadascun.

Cast. Adhesivos para pared modelo Unicorn de la marca Tyrrell Katz. Unicornios de diferentes tamaños y colores. Perfectos para decorar dormitorios, salas de juegos y otros espacios de la casa. Adhesivos hechos de vinilo cortados con precisión, fáciles de aplicar, se pueden quitar y volver a colocar fácilmente. tubo ilustrado con colores que hace un regalo ideal para niñas y niños. Cada paquete contiene más de 60 adhesivos individuales para crear 1.000 diseños de paredes. Contenido: 2 hojas de pegatinas de 50 x 70 cm cada uno.

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

CHIPOLO

 Chipolo, RES NO ES PERD 

 • Chipolo és un dispositiu petit i de color amb Bluetooth que es connecta fàcilment als seus objectes de valor. Amb l'aplicació gratuïta chipolo es pot localitzar qualsevol objecte perdut en segons, fent sonar el chipolo que. 
 • Diversitat i sense compromís. L'aplicació està disponible de forma gratuïta per iOS, Apple Watch, Android.
 • Fàcil canvi de bateria. Té una increïble durada de fins a 9 mesos amb una bateria. 
 • Es tracta d'un producte que és fi, lleuger i té una gran durada de la bateria - i amb un altaveu integrat perquè puguis fàcilment escoltar-lo. El resultat és un gran avenç per a un dispositiu tan petit. Chipolo sona com cap altre cercador o dispositiu similar. 
 • Funció SELFIE. Només remenant el Chipolo activa la camara del teu mòbil a distància. 
 • Funció, Still can’t find it? Amplieu la cerca utilitzant totes les ChipoloApps en la nostra gran comunitat. Quan es realitza una recerca amb el teu Chipolo, ara no només es fa la recerca  amb el teu telèfon, sinó amb els telèfons de tot el món que tengui l'aplicació. Aquesta característica és 100% privada, de manera que ningú sap que està buscant un article perdut, només tú.
 • Funció Reconeixament de veu d’Alexa i Google Assistant.
Piles CR2025 incloses

24,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

DESCRIPCIÓN EN CASTELLANO: 

Chipolo, NADA SE PIERDE

-LOCALIZADOR BLUETOOTH CON PILAS REEMPLAZABLES - Chipolo Classic tiene pilas estandard (CR2025) facilmente reemplazables. Estas pilas duran hasta 9 meses.En Reemplazarlas tarda un minuto y no se necesita ninguna herramienta.

-LOCALIZA SUS OBJETOS DE VALOR - Pega su Chipolo a cualquier objeto que quiere localizar y conectalo con aplicación Chipolo en su teléfono Android o iPhone. ¿No encuentra su llave? Llama a Chipolo desde su aplicación o, en caso que está fuera de cobertura Bluetooth, busca su última localización en el mapa.

-BÚSQUEDA POR COMUNIDAD - Su objeto ya no está donde lo ha perdido? No se preocupe, márquelo como perdido y aprovecha de comunidad de usuarios. Cuando otro Chipolo se acerca a su objeto, va a recibir notificación de su última localización.

-LOCALIZADOR DE TELÉFONO - Pulsa su Chipolo dos veces y el teléfono va a sonar aunque está en modo silencio. También puede usar la aplicación web para ver localizacion exacta o mandar un mensaje que aparecerá en su teléfono.

-ESTABILIDAD MEJORADA Y ALTA VALORACIÓN DE APLICACIÓN - Chipolo es muy estable y su pilas tienen vida larga. Siempre llama a Chipolo cuando lo necesite. Chipolo tiene una valoración de 4.3 estrellas en iOS (Apple) y 4 estrellas en Android (Google). Esto significa que Chipolo es el mejor localizador del mercado.


BOWL-DOG mod.Camouflage. ABEURADOR // BEBEDERO.

CAT: Abeurador o menjadora portàtil per animals domèstics. Fabricats amb plàstic resistent, flexible i totalment pla quan tancat. Ideal per donar de beure o menjar al teu ca o cussa durant les vostres caminades o d'excursions. 

CAST: Bebedero o comedero portátil para animales domésticos. Fabricados con plástico resistente, flexible y totalmente plano cuando cerrado. Ideal para dar de beber o comer a tu perro o perra cuando se sale a caminar o de excursión.

5,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

BOWL-DOG mod.Blue Dog. ABEURADOR // BEBEDERO.

CAT: Abeurador o menjadora portàtil per animals domèstics. Fabricats amb plàstic resistent, flexible i totalment pla quan tancat. Ideal per donar de beure o menjar al teu ca o cussa durant les vostres caminades o d'excursions. 

CAST: Bebedero o comedero portátil para animales domésticos. Fabricados con plástico resistente, flexible y totalmente plano cuando cerrado. Ideal para dar de beber o comer a tu perro o perra cuando se sale a caminar o de excursión.

5,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

BOWL-DOG mod.FETCH!. ABEURADOR // BEBEDERO.

CAT: Abeurador o menjadora portàtil per animals domèstics. Fabricats amb plàstic resistent, flexible i totalment pla quan tancat. Ideal per donar de beure o menjar al teu ca o cussa durant les vostres caminades o d'excursions. 

CAST: Bebedero o comedero portátil para animales domésticos. Fabricados con plástico resistente, flexible y totalmente plano cuando cerrado. Ideal para dar de beber o comer a tu perro o perra cuando se sale a caminar o de excursión.

5,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

BOWL-DOG mod.POP!. ABEURADOR // BEBEDERO.

CAT: Abeurador o menjadora portàtil per animals domèstics. Fabricats amb plàstic resistent, flexible i totalment pla quan tancat. Ideal per donar de beure o menjar al teu ca o cussa durant les vostres caminades o d'excursions. 

CAST: Bebedero o comedero portátil para animales domésticos. Fabricados con plástico resistente, flexible y totalmente plano cuando cerrado. Ideal para dar de beber o comer a tu perro o perra cuando se sale a caminar o de excursión.

5,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Plus-Plus mini. Tub 100 pcs.

CAT: Tub amb 100 unitats o peces. Joc de construcció.  Ideal per el desenvolupament espaial del nins i nines. Per fer figures planes 2D o models en 3D.  Fabricat a Dinamarca. A partir de 3 anys. 

CAST: Tubo con 100 unidades o piezas. Juego de construcción. Ideal para el desarrollo espacial de niños y niñas. Para hacer figuras planas 2D o modelos en 3D. Fabricado en Dinamarca. A partir de 3 años.

6,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Bandolera o fulard portanadons per aigua.

Bandolera o fulard porta nadons ideal per anar a la platja, piscina o simplement pendre un bany amb el vostre infant. Fabricat amb un teixit suau, ford, llueger i que s'eixuga ràpidament. Permet diferents posicions. Queda guardat en la seva propia butxaca. De 0 a 30 mesos. Només disponible en color cel. Marca KisKise'.

 

Fular Portabebés para agua // WaterSling 

Color Cel.

37,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1