Ollas, cazuelas y otras cosas.
Ollas, cazuelas y otras cosas.

Cassoles VALIRA.


CASSOLA BAIXA VALIRA. FABRICADES A REUS. FOSA D’ALUMINI. DISPONIBLE EN 6 MIDES DE REDÓ. DE 20 CM FINS A 40 CM. 

CASSOLA ALTA VALIRA. FABRICADES A REUS. FOSA D’ALUMINI. DISPONBILE EN 3 MIDES DE REDÓ. DE 20, 24 i 28cm


Perols o Cassós

Perol Acer Inox. Marca Küchenprofi.

CAT: CAT: El cassó o perol Küchenprofi amb base tipus sandvitx, fabricat amb acer inoxidable 18/10 d'alta qualitat, es pot utilitzar en tot tipus de cuines fins i tot inducció. Funcional, fàcil de netejar i una elegància senzilla. Presenta una pràctica escala de mides a l'interior. Disposa de bec abocador i el mànec vareta d'acer permet que es pugui penjar. DISPONIBLE EN 5 MIDES: 250, 500, 750, 1000 i 1500 ml. 

CAST: El cazo Küchenprofi con base tipo sandwich, fabricado con acero inoxidable 18/10 de alta calidad, puede utilizarse en todo tipo de cocinas incluso inducción. Funcional,  fácil de limpiar y de una sencilla elegancia. Presenta un práctica escala de medidas en el interior. Dispone de pico vertedor y su mango varilla de acero permite que se pueda colgar. DISPONIBLE EN 5 Medidas: 250, 500, 750, 1000 y 1500 ml

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Olles a pressió.


Olla Pressió Super Ràpida EXCELLENT Bra.

 CAT: L'olla a pressió Excellent marca BRA et permet estalviar fins a un 70% de temps i energia respecte a una olla de cocció tradicional, equipada amb la millor tecnologia en seguretat i funcionament. Està fabricada en acer inoxidable 18/10 molt resistent a el desgast, amb triple fons difusor que aconsegueix un repartiment homogeni de la calor, sent apta per a tot tipus de cuines, inclosa la inducció. Disposa de 3 sistemes de seguretat a pressió i 1 sistema de bloqueig d'obertura, complint amb la normativa CE.

Característiques

 • Fabricació en acer inoxidable 18/10 amb gran resistència a l'desgast.
 • Triple fons difusor que aconsegueix la temperatura òptima ràpidament, apte per a tot tipus de cuines, inclosa la inducció.
 • Ansa i mànec ergonòmics de baquelita termo resistent.
 • Dos nivells de cocció i dispositiu de despressurització.
 • Sortida de vapor vertical
 • Disposa de 4 sistemes de seguretat: 3 sistemes de seguretat a pressió. 1 sistema de bloqueig d'obertura.
 • Vàlvula de funcionament d'acer inoxidable 18/10.
 • Cos apte per a rentavaixelles.

 

 

CAST: La olla a presión Excellent te permite ahorrar hasta un 70% de tiempo y energía respecto a una olla de cocción tradicional, equipada con la mejor tecnología en seguridad y funcionamiento. Está fabricada en acero inoxidable 18/10 muy resistente al desgaste, con triple fondo difusor que consigue un reparto homogéneo del calor, siendo apta para todo tipo de cocinas, incluida la inducción. Dispone de 3 sistemas de seguridad a presión y 1 sistema de bloqueo de apertura, cumpliendo con la normativa CE.

Características

 • Fabricación en acero inoxidable 18/10 con gran resistencia al desgaste.
 • Triple fondo difusor que consigue la temperatura óptima rápidamente, apto para todo tipo de cocinas, incluida la inducción.
 • Asa y mango ergonómicos de baquelita termo resistente.
 • Dos niveles de cocción y dispositivo de despresurización. 
 • Salida de vapor vertical
 • Dispone de 4 sistemas de seguridad: 3 sistemas de seguridad a presión. 1 sistema de bloqueo de apertura.
 • Válvula de funcionamiento de acero inoxidable 18/10.
 • Cuerpo apto para lavavajillas.
64,95 € 2

59,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Olla Pressió Super Ràpida TEKNA de Bra.

CAT: L'olla de pressió Tekna aconsegueix una cocció eficient i súper ràpida, amb un funcionament molt simple per convertir la cocció a pressió en un procés fàcil, intuïtiu i segur. Està fabricada en acer inoxidable 18/10 molt resistent al desgast, amb triple fons difusor per a un repartiment homogeni de la calor que la converteix en apta per a tot tipus de cuines, inclosa la inducció. Disposa d'un disseny innovador amb dos programes de cocció a pressió: (Nivell 1: 60 Kpa / Nivell 2: 100 Kpa). Dispositiu de despressurització. Seguretat per 4: 3 sistemes de seguretat a pressió i 1 sistema de bloqueig d’obertura, complint amb la normativa CE.. Nanses i mànec ergonòmic de baquelita termo resistent. Fàcil sistema dobertura mitjançant un simple gir

Vàlvula de funcionament: a pes, fabricada en acer inoxidable 18/10. Cos apte per a rentaplats.

 

CAST: La olla a presión Tekna consigue una cocción eficiente y súper rápida, con un funcionamiento muy simple para convertir la cocción a presión en un proceso fácil, intuitivo y seguro. Está fabricada en acero inoxidable 18/10 muy resistente al desgaste, con triple fondo difusor para un reparto homogéneo del calor que la convierte en apta para todo tipo de cocinas, incluida la inducción.Dispone de un diseño innovador con dos programas de cocción, 3 sistemas de seguridad a presión y 1 sistema de bloqueo de apertura, cumpliendo con la normativa CE. Dos niveles seleccionables de presión: (Nivel 1: 60 Kpa / Nivel 2: 100 Kpa) + Dispositivo de Despresurización. Asas y mango ergonómico de baquelita termo resistente. Fácil sistema de apertura mediante un simple giro

Válvula de funcionamiento: a peso, fabricada en acero inoxidable 18/10

Cuerpo apto para lavavajillas.

89,95 € 2

62,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Olla Exprés New Star Bra.

Cat: Olla a pressió New Star de Bra. Cuinar és fàcil, pràctic i ràpid. El seu mecanisme de preparació conserva les propietats dels aliments i al mateix temps suposa un estalvi de temps i energia. Fabricada en acer inoxidable 18/10 d’alta qualitat, amb un disseny innovador però amb el tancament clàssic de PONT. Doble sistema de seguretat amb dues vàlvules el que li confereix una màxima seguretat d’ús. Presenta anses de baquelita termo-resistents. Incorpora un triple fons difusor forjat de calor i està disponible en 4 capacitats diferents. 4,5lit // 6 lit // 8 lit // 11 lit. El terme acer inoxidable 18/10 es refereix a les proporcions de crom i níquel de l'aliatge, sent en aquest cas 18% i 10% respectivament. És una de les millors aliatges de mercat, amb gran resistència, durabilitat, conservació de la brillantor i resistència a la corrosió.

Cast: Con la olla a presión Bra Star cocinar resulta fácil, práctico y rápido. Su mecanismo de preparación conserva las propiedades de los alimentos además de ahorrar tiempo y energía. Realizada en acero inoxidable 18/10 de alta calidad, luce un diseño innovador con cierre formato puente y asas de baquelita termoresistente que garantizan una máxima seguridad durante su uso. Incorpora además un triple fondo difusor forjado de calor. Doble sistema de seguridad con una válvula principal y una segunda válvula debajo del puente de cierre. Disponible en una amplia variedad de capacidades. 

El término acero inoxidable 18/10 se refiere a las proporciones de cromo y níquel de la aleación, siendo en este caso 18% y 10% respectivamente. Es una de las mejores aleaciones del mercado, con gran resistencia, durabilidad, conservación del brillo y resistencia a la corrosión.

69,95 € 2

62,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Olles i Cassoles Acer Inoxidable 18/10. Model Signature de la marca BRA.


Tapadores ILSA, Alumini Anonitzat.

Cat: Tapadores fabridaces en alumini anonitzat amb un bany anti-òxid. Cada tapadora presenta 3 ranures exteriors per poder adaptarse a diferents mides. Presenta un pom de baquelita. 

Model. 20 cm Ø- serveix per 16cm, 18cm i 20cm

Model 22 cm Ø- serveix per mides 18cm, 20 cm i 22 cm. 

Model 25,5cm Ø- serveix per mides de mides de 22cm, 24cm 

Model 30 cm Ø- serveix per mides de 26cm, 28 cm i 30 cm. 

Moldel 36’5 cm Ø- serveix per mides 32cm, 34cm i 36cm . 

1,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

CLÀSICA by MENASTYL

Per ampliar la informació fes clic aquí.

A contuació pots elegir entre les següents mides de diametre:

9,20 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Greixonera Test. Feta a Mallorca.

NOMÉS DISPONIBLES AMB RECOLLIDA A LA BOTIGA. NO ENVIAM PER PAQUETERIA. CONTACTAR AMB NOSALTRES ABANS DE FER LA COMPRA. Cat. Greixoneres de test fetes a Portol (Mallorca) de manera artesanal. Presenta unes anses petites. Perfectes per cuinar de manera tradicional a cuines de gas (no recomenam l'ús a vitro i no funcionen a inducció). Aptes per anar al forn. Millor rentarles a ma. El fang és resistent pero susceptible als canvis bruscs de temperatura, per aixó és millor un encalentiment gradual, també un refredament. Sempre millor començar amb poc foc i després anar pujant.  PRIMERA VEGADA: abans d'emprar-la per primera vegada la deixam submergida per complet en aigua de 12 a 24 hores. 

 

SOLO VENTA POR RECOGIDA EN TIENDA. NO ENVIAMOS POR PAQUETERIA. CONTACTAR CON NOSOTROS ANTES DE LA COMPRA. Cast. Cazuelas de barro fabricadas en Portol (Mallorca) de manera artesanal.  Presenta unas asas pequeñas.  Perfectas para cocinar de manera tradicional en cocinas de gas (no recomendamos su uso en vitro y no funcionan a inducción).  Aptos para el horno.  Se recomieda lavado a mano.  El barro es resistente pero susceptible a los cambios bruscos de temperatura, por eso es mejor un calentamiento gradual, también un enfriamiento.  Siempre mejor empezar a bajo fuego y luego ir subiendo.  PRIMERA VEZ: antes de emplearla por primera vez la dejamos sumergida por completo en agua de 12 a 24 horas.

4,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1