És empresa familiar fundada per Paul Sun i Natalie Sun amb un gran amor per la natura i el medi ambient. Al llarg dels anys han escoltat cada vegada més sobre els danys que s’estan causant al nostre planeta i l’impacte que els humans sobre el nostre entorn. Així doncs, es van proposar construir un negoci centrat en un disseny preciós i l’última tecnologia, tot tenint en compte la sostenibilitat.

El 90% dels seus productes es fabriquen amb materials naturals, com ara bambú i altres fustes sostenibles, també alumini reciclable, en lloc de plàstic. I en el futur, es proposen només treure nous productes fets amb materials naturals o sostenibles. Creuen que els productes elegants, únics i de primera qualitat poden ser ecològics, sense haver de comprometre's amb el disseny bonic o la nova tecnologia. A Gingko, tenen per objectiu dissenyar productes moderns, senzills i funcionals, construïts per durar. Allunyats de les últimes tendències i bogeries, oferint solucions senzilles i boniques als petits reptes que afrontem en la nostra vida quotidiana.

 

 

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a dissabtes

de lunes a sabados

9:00-13:30 // 16:00-20:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.