Sartenes y asadores
Sartenes y asadores

Paella Inox mod. Signature. Marca Bra.

Cat: Fabricada en acer inoxidable 18/10 amb triple fons difusor per a un bon repartiment de la temperatura. Exterior brillant i interior setinat. Ampli fons difusor “full induction” amb un gruix de 5,3 mm. Compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció. Mànec reblat d'acer inoxidable 18/10 de gran qualitat i elegància. Apta per netejar al rentaplats. Per al correcte ús millor deixar que la paella s‘encalenteixi. Al contrari que amb les paelles antiadherents,  escalfar a foc fort i que la paella agafi temperatura. Se'n recomana sempre l'ús amb una mica d'oli.

Cast: Fabricada en acero inoxidable 18/10 con triple fondo difusor para un reparto excelente de la temperatura. Pulido exterior brillante e interior satinado. Amplio fondo difusor full induction con un espesor de 5,3 mm. Compatible con todas las fuentes de calor incluida la inducción. Mango remachado de acero inoxidable 18/10 de gran calidad y elegancia. Apta para su limpieza en lavavajillas. Para su correcto uso hay que dejar que la sartén se caliente. Al contrario que con las sartenes antiadherentes, hace falta calentar a fuego medio/vivo dejando que la sartén coja temperatura. Se recomienda siempre su uso con un poco de aceite. 

25,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Paella // Sartén. COSMOS by Monix.

Fabricada en aluminio forjado. Concebida para tener gran robustez y resistencia a la deformación. Revestimiento antiadherente Greblon C2+ (4 estrellas) de gran calidad y libre de PFOA, con acabado tipo piedra. Fondo difusor uniforme de acero que garantiza una gran eficiencia en distribución de calor. Acabado antiadherente exterior que asegura una larga durabilidad y resistencia, así como una fácil limpieza. Apta para todo tipo de cocinas, incluidas las de inducción. Mango fabricado en baquelita termo-resistente con formato ergonómico y tacto suave Softouch. Espesor cuerpo de la sartén: 4 mm.

CAT: Fabricada en alumini forjat. Concebuda per tenir gran robustesa i resistència a la deformació. Revestiment antiadherent alemany Greblon C2 + (4 estrelles) de gran qualitat i lliure de PFOA, amb acabat tipus pedra. Fons difusor uniforme d'acer que garanteix una gran eficiència en distribució de calor. Acabat antiadherent exterior que assegura una llarga durabilitat i resistència, així com una fàcil neteja. Apta per a tot tipus de cuines, incloses les d'inducció. Mànec fabricat en baquelita termo-resistent amb format ergonòmic i tacte suau Softouch. Gruix cos de la paella: 4 mm. 

15,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Col·lecció Valira, mod. Aire.

Paella // Sartén. AIRE INDUCTION by VALIRA

AIRE.  Colecció de gamma alta de paelles i torradores de la marca Valira. Fetes a la seva fabrica de Reus. Son de fosa d'alumini ideformable de 6 mm de gruix, de fàcil maneig gràcies al seu pes optimitzat. Fons difusor de gran eficiència energètica.  Aptes per a Inducció, Gas i Vitroceramica. Revestiment amb antiadherent reforçat multicapa lliure de PFOA. Temperatura màxima d'ús 250 ºC. 4 anys de garantia. Poden anar al forn. Mànec buit d’acer inoxidable metàl·lic de tacte fred.  Disponible en moltes mides. 

AIRE . Colección de gama alta de sartenes y tostadores de la marca Valira. Hehas en su fábrica de Reus. Hechas con fundición de aluminio indeformable de 6 mm de espesor, de fácil manejo gracias a su peso optimizado. Fondo difusor de gran eficiencia energética. Aptos para Inducción, Gas y Vitroceràmica. Revestimiento con antiadherente reforzado multicapa libre de PFOA. Temperatura máxima de uso 250 ºC. 4 años de garantía. Pueden ir al horno. Mango hueco de acero inoxidable de tacto frío. 

Inducció. Vitro. Gas.

35,45 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Paella // Sartén. AIRE VITRO-GAS by VALIRA

CAT. AIRE vitro-gas. Colecció de gamma alta de paelles i torradores de la marca Valira. Fetes a la seva fabrica de Reus. Son de fosa d'alumini ideformable de 6 mm de gruix, de fàcil maneig gràcies al seu pes optimitzat. Fons difusor de gran eficiència energètica.  Aptes per a cuines Gas i Vitroceramica. Revestiment amb antiadherent TITANI reforçat multicapa lliure de PFOA. Temperatura màxima d'ús 250 ºC. 4 anys de garantia. Poden anar al forn. Mànec buit d’acer inoxidable metàl·lic de tacte fred.  Disponible en moltes mides. 

CAST. AIRE vitro-gas. Colección de gama alta de sartenes y tostadores de la marca Valira. Hehas en su fábrica de Reus. Hechas con fundición de aluminio indeformable de 6 mm de espesor, de fácil manejo gracias a su peso optimizado. Fondo difusor de gran eficiencia energética. Aptos para cocinas Gas y Vitroceràmica. Revestimiento con antiadherente TITANIO reforzado multicapa libre de PFOA. Temperatura máxima de uso 250 ºC. 4 años de garantía. Pueden ir al horno. Mango hueco de acero inoxidable de tacto frío. 

Inducció. Vitro. Gas.

29,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Planxa Inclinada Llisa Anses. AIRE INDUCTION by VALIRA

Cast: Planxa Aire alumini fos. Disposa de disc polit a el diamant ideal per a cuines de gas o vitroceràmica, inducció i apta per al forn. Superfície inclinada per separar líquids i greixos. Extremadament resistent, lleugera i gran repartició de la calor. Made in Spain. Alumini fos indeformable i durador (sense PLOM, CADMI). // Antiadherent multicapa amb titani (sense PFOA). // Fons polit a el diamant. // Difon la calor de forma molt ràpida i uniforme. // Anses estilitzades i ergonòmiques aptes per a ús en forn (fins 260ºC). // Dissenyada per màxima apilabilidad. // Pes optimitzat per a màxima manejabilitat. Cuina sana polivalent, recomanada per a peixos, verdures que deixen aigua, tomàtigues, bolets i carns de cocció ràpida. Ideal per cocció sense greixos per la seva antiadherent ecològic reforçat muticapa. La superfície inclinada permet separar els líquids i els greixos dels aliments.MIDES 34x25. 

 

Cast: Plancha Aire aluminio fundido. Dispone de disco pulido al diamante ideal para cocinas de gas o vitrocerámica, inducción y apta para el horno. Superficie inclinada para separar líquidos y grasas. Extremadamente resistente, ligera y gran repartición del calor. Made in Spain.  Aluminio fundido indeformable y duradero (sin PLOMO, CADMIO). //Antiadherente multicapa con titanio (sin PFOA). //Fondo pulido al diamante. //Difunde el calor de forma muy rápida y uniforme. //Asas estilizadas y ergonómicas aptas para uso en horno (hasta 260ºC). //Diseñada para máxima apilabilidad. //Peso optimizado para máxima manejabilidad. Cocina sana polivalente, recomendada para pescados, verduras que dejan agua, tomate, setas y carnes de cocción rápida. Ideal para cocción sin grasas por su antiadherente ecológico reforzado muticapa. La superficie inclinada permite separar los líquidos y las grasas de los alimentos. MEDIDAS 34x25.

Inducció. Vitro. Gas.

74,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Planxa Inclinada Llisa Anses. AIRE GAS-VITRO by VALIRA

Cast: Planxa Aire alumini fos. Disposa de disc polit a el diamant ideal per a cuines de gas o vitroceràmica i apta per al forn. Superfície inclinada per separar líquids i greixos. Extremadament resistent, lleugera i gran repartició de la calor. Made in Spain. Alumini fos indeformable i durador (sense PLOM, CADMI). // Antiadherent multicapa amb titani (sense PFOA). // Fons polit a el diamant. // Difon la calor de forma molt ràpida i uniforme. // Anses estilitzades i ergonòmiques aptes per a ús en forn (fins 260ºC). // Dissenyada per màxima apilabilidad. // Pes optimitzat per a màxima manejabilitat. Cuina sana polivalent, recomanada per a peixos, verdures que deixen aigua, tomàtigues, bolets i carns de cocció ràpida. Ideal per cocció sense greixos per la seva antiadherent ecològic reforçat muticapa. La superfície inclinada permet separar els líquids i els greixos dels aliments. Mides 34x25cm

 

Cast: Plancha Aire aluminio fundido. Dispone de disco pulido al diamante ideal para cocinas de gas o vitrocerámica y apta para el horno. Superficie inclinada para separar líquidos y grasas. Extremadamente resistente, ligera y gran repartición del calor. Made in Spain.  Aluminio fundido indeformable y duradero (sin PLOMO, CADMIO). //Antiadherente multicapa con titanio (sin PFOA). //Fondo pulido al diamante. //Difunde el calor de forma muy rápida y uniforme. //Asas estilizadas y ergonómicas aptas para uso en horno (hasta 260ºC). //Diseñada para máxima apilabilidad. //Peso optimizado para máxima manejabilidad. Cocina sana polivalente, recomendada para pescados, verduras que dejan agua, tomate, setas y carnes de cocción rápida. Ideal para cocción sin grasas por su antiadherente ecológico reforzado muticapa. La superficie inclinada permite separar los líquidos y las grasas de los alimentos. Medidas 34x25cm

Inducció. Vitro. Gas.

54,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Planxa Torradora Llisa Inclinada amb mànec. AIRE INDUCCTION by VALIRA

La superfície inclininada d'aquesta planxa permet separar els líquids y les grases dels aliments. Apta per tot tipus de cuines, també inducció. Antiadherent triple capa PFOA free. Made in Spain. Es pot posar també al forn.  Energy Saving. Mànec ergonòmic de tacte fred. Indeformable, fabricat amb fosa d'alumini.  DISPONIBLE EN DUES MIDES: 28X28cm i 23x23cm. 

Plancha inclinada plana // Flat surface grill.

Fosa d'alumini.

45,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Planxa Torradora Grill amb mànec // Plancha Grill con mango. AIRE INDUCCTION by VALIRA

Inducció. Vitro. Gas. AIRE.   Torradora Grill. Aire és una colecció de gamma alta de paelles i torradores de la marca Valira. Fetes a la seva fabrica de Reus. Son de fosa d'alumini ideformable de 6 mm de gruix, de fàcil maneig gràcies al seu pes optimitzat. Fons difusor de gran eficiència energètica.  Aptes per a Inducció, Gas i Vitroceramica. Revestiment amb antiadherent reforçat multicapa lliure de PFOA. Temperatura màxima d'ús 250 ºC. 4 anys de garantia. Poden anar al forn. Mànec buit d’acer inoxidable metàl·lic de tacte fred.  Disponible en moltes mides.  DISPONIBLE EN DUES MIDES: 23X23cm // 28x28cm. 

Inducción. Vitro. Gas. AIRE . Grill (Rayas). Aire es una colección de gama alta de sartenes y tostadores de la marca Valira. Hehas en su fábrica de Reus. Hechas con fundición de aluminio indeformable de 6 mm de espesor, de fácil manejo gracias a su peso optimizado. Fondo difusor de gran eficiencia energética. Aptos para Inducción, Gas y Vitroceràmica. Revestimiento con antiadherente reforzado multicapa libre de PFOA. Temperatura máxima de uso 250 ºC. 4 años de garantía. Pueden ir al horno. Mango hueco de acero inoxidable de tacto frío. DISPONIBLE EN DOS MEDIDAS: 23x23cm // 28x28cm.

45,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Crepera AIRE by VALIRA

CAT: Planxa de fosa d'alumini, indeformable i durador IDEAL PER FER CREPES.  Fabricada a Reus per Valira. Antiadherent multicapa amb titani (sense PFOA). Difon la calor de forma molt ràpida i uniforme. Mànec estilitzat i ergonòmic de tacte fred apte per a ús en forn (fins 260ºC). Dissenyada per màxima apilabilidad. Pes optimitzat per a màxima manejabilitat. Per fer creps, tortitas, galettes, pancakes o blinis. Ideal per cocció sense greixos per la seva antiadherent ecològic reforçat muticapa. Lleugera, alta i ràpida conductivitat, especial creps. DISPONIBLE A DUES VERSIONS: INDUCCIÓ (SERVEIX PER A TOT TIPUS DE CUINES) I NO INDUCCIÓ (NOMÉS PER GAS I VITRO)

 

CAST: Plancha Aluminio fundido indeformable y duradero (sin PLOMO, CADMIO) ideal para elaborar crepes. Fabricada en Reus por Valira.  Antiadherente multicapa con titanio (sin PFOA).  Difunde el calor de forma muy rápida y uniforme. Mango estilizado y ergonómico de tacto frío apto para uso en horno (hasta 260ºC). Diseñada para máxima apilabilidad. Peso optimizado para máxima manejabilidad. Para hacer crepes, tortitas, galettes, panqueques o blinis. Ideal para cocción sin grasas por su antiadherente ecológico reforzado muticapa. Ligera, alta y rápida conductividad, especial crepes. DISPONIBLE EN DOS VERSIONES: INDUCCIÓN (SIRVE PARA TODO TIPO DE COCINAS) Y NO INDUCCIÓN (SOLO PARA GAS Y VITRO)

45,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Paella//Sartén. Fast Click by BRA

Cat: La paella Fast Click reuneix uns resultats excel·lents de cocció amb una gran practicitat, gràcies al seu mànec desmuntable que no només et estalvia espai sinó que la fa apta per al forn. Tot això en un sol moviment: veuràs que resulta molt fàcil de posar i treure. La paella Fast Click està fabricada en cos d'alumini fos amb un revestiment antiadherent Teflon Select (4 estrelles) i, gràcies al seu fons difusor full induction, és apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció). A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes. Característiques: Fabricada en alumini fos molt resistent a la deformació (5,5 mm de gruix a la base). Revestiment antiadherent Teflon Select resistent a el desgast. 100% lliure de PFOA. Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.

Mànec desmuntable molt fàcil de posar i treure. Apta per a forn fins a 220ºC sense mànec.

 

Cast: La sartén Fast Click reúne unos resultados excelentes de cocción con una gran practicidad, gracias a su mango desmontable que no solo te ahorra espacio sino que la hace apta para el horno. Todo ello en un solo movimiento: verás que resulta muy fácil de poner y quitar. 

La sartén Fast Click está fabricada en cuerpo de aluminio fundido con un revestimiento antiadherente Teflon Select (4 estrellas) y, gracias a su fondo difusor full induction, es apta para todas las fuentes de calor (incluida la inducción). Además, tiene un excelente reparto de la temperatura para una cocción perfecta de todas nuestras recetas. Características:Fabricada en aluminio fundido muy resistente a la deformación (5,5mm de espesor en la base). Revestimiento antiadherente Teflon Select resistente al desgaste. 100% libre de PFOA. Fondo full induction compatible con todas las fuentes de calor incluida la inducción. Mango desmontable muy fácil de poner y quitar. Apta para horno hasta 220ºC sin el mango.

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Paella//Sartén. Efficient Plus by BRA

Cast: La sartén Efficient Plus reúne la mejor tecnología para conseguir unos perfectos resultados y con una extraordinaria resistencia al desgaste y al rayado. Es una sartén robusta y duradera gracias a su cuerpo fabricado en aluminio fundido y a la calidad de su antiadherente Profile, exclusivo de Bra en España, libre de PFOA.

Es apta para todas las fuentes de calor (incluida la inducción) gracias a su fondo difusor full induction. Además tiene un excelente reparto de la temperatura para una cocción perfecta de todas nuestras recetas.

Características:Fabricada en aluminio fundido extremadamente resistente a la deformación (6mm de espesor en la base). Revestimiento antiadherente Teflón Profile de máxima calidad (6 estrelles), exclusivo en España por Bra, muy duradero y una extraordinaria resistencia al rayado. 100% libre de PFOA. Fondo “full induction” compatible con todas las fuentes de calor incluida la inducción. Mango ergonómico en color negro con una zona central en color naranja con el logo de BRA.

 

Cat: La paella Efficient Plus reuneix la millor tecnologia per aconseguir uns perfectes resultats i amb una extraordinària resistència a l'desgast i a l'ratllat. És una paella robusta i duradora gràcies al seu cos fabricat en alumini fos i a la qualitat del seu antiadherent Profile, exclusiu de Bra a Espanya, lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

Característiques: Fabricada en alumini fos extremadament resistent a la deformació (6 mm de gruix a la base). Revestiment antiadherent Tefló Profile de màxima qualitat, exclusiu a Espanya per Bra, molt durador i una extraordinària resistència a l'ratllat. 100% lliure de PFOA. Fons "full induction" compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció. Mànec ergonòmic en color negre amb una zona central en color taronja amb el logo de BRA.

24,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1