Orden y Limpieza en la Cocina.
Orden y Limpieza en la Cocina.

Udry. Tapet d’assecat o escorreplats.

UDry by UMBRA és una solució innovadora per assecar els plats amb rapidesa i facilitat. Presenta amb una part rígida de polipropilè resistent, on es poden posar els plats, més un tapet lleuger fet de microfibra que absorbeix l’aigua dels plats, cristalleria, coberts i altres estris de cuina, alhora que protegeix els taulells de les ratllades i l’acumulació d’aigua. Una de les característiques que el fan tan útil es la seva capacitat d’assecarse una vegada ha absorbit l’aigua. UDry està lliure de BPA i és apta per al rentavaixelles, cosa que facilita la seva neteja i manteniment. UDry és perfecte quan s’utilitza i també quan està guardat, ja que es plega de manera compacta per emmagatzemar-lo als armaris i deixa el taulell lliure de molèsties. La solució perfecte d’assecat i d’estalvi d’espai.  DISPONIBLE EN 2 mides. (Les fotos son del tapet normal)

Mides del tapet NORMAL estirat: 46x61cm.  Mides tapet MINI estirat: 50x33cm.

Cast: Udry by UMBRA es una solución innovadora para secar los platos con rapidez y facilidad. Dispone de una parte rígida de polipropileno resistente, donde se pueden poner los platos, más un tapete ligero hecho de microfibra que absorbe el agua de los platos, cristaleria, cubiertos y otros utensilios de cocina, al tiempo que protege los mostradores de los arañazos y la acumulación de agua. Una de las características que lo hacen tan útil es su capacidad de secarse una vez ha absorbido el agua. Udry está libre de BPA y apta para el lavavajillas, lo que facilita su limpieza y mantenimiento. Udry es perfecto cuando se utiliza y también cuando está guardado, ya que se pliega de forma compacta para almacenarlo en los armarios y deja el mostrador libre de molestias. La solución perfecta de secado y de ahorro de espacio. DISPONIBLE EN 2 tamaños. (Las fotos son del tapete normal)

Medidas del tapete NORMAL estirado: 46x61cm.

Medidas tapete MINI estirado: 50x33cm

15,00 € 2

11,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapet o Estoreta escorreplats. Marca Rayen

Cat: Tapet fabricat amb un material super absorbent; 5 vegades el seu pes en aigua. S’aixuga ràpidament, d’aquesta manera s’evita la acumulació d’humitat. Ideal per escorrer en l’encimera olles, paelles, la vaixella i la cristalleria. Encoixinada, per protegir els plats i també l’encimera. Material flexible que permet plegar i guardar-ho fàcilment. Inclou tira per penjar. Es pot rentar a la rentadora a 40ºC. Mides: 40x46cm. 

Cast: Fabricada en material super absorbente; absorbe hasta 5 veces su peso en agua. Se seca rápidamente, ayudando a prevenir la acumulación de humedad. Ideal para escurrir en la encimera ollas, sartenes, platos, cristalería.Acolchada: protege la vajilla y la encimera. Material flexible que permite plegar la alfombrilla y guardarla fácilmente. Incluye tira para colgar; se puede lavar en lavadora 40°. Medidas: 40 x 46 cm

5,95 €

 • esgotat // agotado

Organitzador Pica. Organizador Fregadero. Tidytex Metaltex.

Cat: Organitzador per a productes de neteja de la pica (aigüera). Modulable. Amb 2 anses extensibles per esponges o baietes. El recipient es pot adaptar en 5 posicions diferents a la safata antilliscant. Fàcil neteja, ja que, es pot desmuntar completament. Disponible en color gris i color verd. Apte per a rentaplats. Mesures: 24x13x14cm.

Cast. Organizador para productos de limpieza del fregadero. Modulable. Con 2 asas extensibles para esponjas o bayetas. El recipiente se puede adaptar en 5 posiciones diferentes en la bandeja antideslizante. Fácil limpieza, ya que, se puede desmontar completamente. Disponible en color gris i color verde. Apto para lavavajillas. Medidas: 24x13x14cm. 

12,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidor Fems Orgànic. Contenedor Basura Orgánica. 4 ltrs. Bin-Tex by Metaltex.

Cat:. Contenidor per a fems orgànic. Ideal per a la recollida de residus compostables. Pot usar-se en la superfície de treball o penjar-se a les portes dels armaris de cuina amb o sense nanses, per eliminar qualsevol resta que estigui a sobre de la cuina. Presenta un pràctica ansa per a transportar. Apte per al rentavaixelles. Mesures: 25x20x19cm. Material Plàstic. Color Gris en dos tons.

 

Cast. Contenedor para basura orgánica. Ideal para la recogida de residuos compostables. Puede usarse en la superficie de trabajo o colgarse en las puertas de los armarios de cocina con o sin asas, para eliminar cualquier resto de la encimera. Presenta un práctica asa para transporte. Apto para el lavavajillas. Medidas: 25x20x19cm. Material Plastico. Color Gris en dos tonos. 

17,45 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Safata organitzadora de coberts. Bandeja extensible cubiertos. DrawerStore JosephJoseph.

CAT: Aquesta safata s'amplia per adaptar-se a calaixos de diferents tamanys. S'ajusten amb un sistema de bloqueig per una adaptació perfecte. Presenta separadors de compartiments fondos per mantenir els coberts ordenats. Disposa també d'un recipient mòbil per objectes de menor tamany. ARA EN OFERTA.

CAST: Esta bandeja se amplía para adaptarse a cajones de diferentes tamaños. Se ajustan con un sistema de bloqueo para una adaptación perfecta. Presenta separadores de compartimentos fondos para mantener los cubiertos ordenados. Dispone también de un recipiente móvil para objetos de menor tamaño. AHORA EN OFERTA.

Melamina color verd i blanc.
31,75 € 2

29,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pot SEGMENT, JosephJoseph.

Aquest pot serveix per mantenir tots els estris de cuina a mà i ordenats. Gràcies a aquest pot amb 7 zones separades tot estarà ben col·locat i a l'abast fàcilment. L'envàs es separa fàcilment del cos per facilitar el rentat. Apte per al rentavaixelles. Disponible en un sol color, blanc i verd. 

Melamina, color blanc i verd.

22,60 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidor Coberts i Estris. Inox

Aquest pot serveix per mantenir tots els estris de cuina a mà i ordenats. Fabricat amb acer inoxidable 18/10. Tot el pot  presenta  forats tant a baix i com en els costats, afavoreixen el secat dels coberts. Disponible en dues mides. Presentació: capsa litografiada a color. Marca: Lacor. 

Lacor.

14,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Escorreplats CONNECT BY JosephJoseph.

Creat amb tres components movibles, aquest escorreplats s'adapta a diferents posicions per a que disposis d'un major espai. Amb diferents pics que permeten col·locar diferents utensilis per a que s'assequin, amb un sistema que permet que l'aigua surti. Podràs col·locar-lo on més et convingui, ja que disposes d'una goma que el fixa en el seu lloc.Tamany màxim: 44.5 × 29 × 10.5 cm

 

Creado con tres componentes movibles, este escurreplatos se adapta a diferentes posiciones para que dispongas del mayor espacio posible. Con diferentes picos que permiten colocar diferentes utensilios para que se sequen, con un sistema que permite que el agua salga. Podrás colocarlo donde más te convenga, ya que dispone de una goma no deslizante que lo fija en su sitio.Tamaño máximo: 44.5 × 29 × 10.5 cm

 

Connect™

Adjustable 3-piece dishrack

Melamina

36,95 €

 • esgotat // agotado

Penjador pedaç cuina " Yummy", set 3.

Conjunt de tres penjador de colors diferents, fabricats amb resina i amb un fantàstic i divertit disseny que simula l'especte d'un gelat que s'està fonent. El bastonet del gelat fa de ganxo per penjar-hi el que vulguis,com ara un pedaç de cuina o un davantal. 

Colgador Trapo Cocina // Kitchen Cloth Hook

Resina, multicolor.
7,95 € 2

5,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Poal Fems. Cubo Basura. "Retro".

CAT: Poal de fems amb obertura de pedal, fabricat amb metall galvanitzat. Disposa d’un cub interior de plàstic que es pot treure. Disseny d'inspiració retro. Capacitat 20 litres. 

CAST: Cubo de basura con obertura de pedal, fabricado con metal galvanizado. Diseño Retro. Presenta un cubo interior de plástico negro extraible. Capacidad 20 litros. 

Metall galvanitzat, amb obertura de pedal.
39,95 € 2

33,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1