Utensilios para preparar y cocinar.
Utensilios para preparar y cocinar.

“Bàsic” Saler // Salero.

Saler de cuina. Recipient de porcellana blanca amb tapadora de fusta bambú. Mides 12x12x11cm. Un bàsic a tenir en qualsevol cuina. El seu disseny senzill i neutre el fa compatible amb la majoria cuines. 

Salero de cocina. Recipiente de porcelana color blanco con tapa de madera bambú. Medidas 12x12x11 cm. Un artículo básico imprescindible en cualquier cocina. Presenta un diseño sencillo y neutro que combina en muchos tipos de cocina. 

7,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

PINCES BAMBÚ, (amb imant).

CAT: PINCES DE BAMBU. Ideals per agafar torrades de la torradora!. També van bér menjars orientals tipus Sushi, etc. Duu un imant que permet enganxar-la a la torradora elèctrica o la porta de  la gelera. Mides: 19,8x3,2x1,3cm Material: bambú

CAST: PINZA BAMBÚ. Ideal para rescatar tostadas, comer sushi etc. Lleva un imán que permite engancharla a la tostadora o a la puerta de la nevera.  Medidas: 19,8x3,2x1,3cm Material: bambú

 

2,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Enfarinador. Harinero. Marca Ibili.

Cat: Enfarinador de plàstic (lliure de BPA) domèstic amb tapadora per fer arrebossats o enfarinats d’aliments. Sedàs amb forats de 3 mm, el que permet un pas adequat de la farina. La base presenta 4 suports amb goma anti-lliscant. Es tres vegades més lleuger que els d’acer. Segur i higiènic ja que no te arestes vives ni recons on es puguin acumular restes. Disposa d’una tapadora que és perfecte per guadar la farina per usos posteriors. Mides: 27’5 x 5,5 x 22 cm. 

Cast: Harinero Plástico Doméstico con tapa para realizar labores de enharinado o empanado de alimentos. 

Tamizador con orificios de 3 mm que permite un paso adecuado de la harina. La base lleva 4 apoyos con goma antideslizante. Es tres veces más ligero que uno de acero, más seguro e higiénico ya que no tiene aristas vivas ni recovecos donde se puede acumular restos. La tapa ayuda a proteger la harina para posteriores usos. Libre de BPA. Medidas: 27,5 cm de largo. 5,5 cm de alto. 22 cm ancho. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Microwave Grill Lékué

Cat: El teu menjar a la graella, fet al microones! La forma més fàcil de preparar aliments amb efecte grill a casa. Senzill, ràpid i net amb un resultat deliciós de graella! Podràs cuinar de forma sana diferents aliments amb efecte grill i aconseguir un resultat cruixent; prepara carns, verdures, sandvitxos, coques, pizzes ... a la velocitat del microones, amb només uns minuts, mantenint tot el seu sabor i qualitat. Una cocció més sana: - Evita la saturació de greixos: no se superen els 240ºC en el procés de cocció. - Manté les propietats de l'oli i dels aliments. - Cuina amb menys oli. Sense fums ni olors! Fàcil neteja, a mà i al rentaplats.

 

Cast: Tu comida a la parrilla, ¡hecha en el microondas! La forma más fácil de preparar alimentos al grill en casa. ¡Sencillo, rápido y limpio con un resultado delicioso de parrilla! Podrás cocinar de forma sana diferentes alimentos con efecto grill y conseguir un resultado crujiente; prepara carnes, verduras, sándwiches, cocas, pizzas… a la velocidad del microondas, en solo unos minutos, manteniendo todo su sabor y calidad.  Una cocción más sana:  - Evita la saturación de grasas: no se superan los 240ºC en el proceso de cocción. - Mantiene las propiedades del aceite y de los alimentos.  - Cocina con menos aceite. ¡Sin humo ni olores! Fácil limpieza, a mano y en el lavavajillas.

34,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Veggie Ricer Lékué

Cat: Prepara el teu "arròs" de coliflor! Amb el Veggie Ricer converteix la coliflor o el bròquil en una alternativa a l'arròs. Molt fàcil, segur i divertit, transforma aquests vegetals i afegeix més verdura als teus plats. Introdueix la coliflor o el bròquil, a trossos, dins el Veggie Ricer, col·loca la tapa i gira les dues parts del producte en direccions oposades. Retira la tapa i extreu el contingut.  Arròs de coliflor o bròquil a punt per cuinar! Materials: PP (tapadora i base) + ABS (contenidor). Dimensions en mm ø 114 – H116.  Apte per a Renta plats. 

Cast:¡Prepara tu "arroz" de coliflor! Con el Veggie Ricer convierte la coliflor o el brócoli en una alternativa al arroz. Muy fácil, seguro y divertido, transforma estos vegetales y añade más verdura a tus platos.  Introduce la coliflor o el brócoli, a trozos, dentro del Veggie Ricer, coloca la tapa y gira las dos partes del producto en direcciones opuestas. Retira la tapa y extrae el contenido.  ¡Arroz de coliflor o brócoli listo para cocinar! Materiales: PP (tapa y base) + ABS (contenedor).

Apto para lavavajillas. Dimensiones en mm ø 114 – H11. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

CHEESE MAKER. Formatge casolà fresc. Lékué.

Cat: El Cheese Maker permet fer formatge fresc en un procés senzill de cocció de 15 minuts i una hora i mitja reposant gràcies als seus tres elements: un bol per escalfar la llet, una tapa que mesura l'àcid que s'hi ha d'abocar i un colador on es forma el formatge... tan màgic com fàcil. Inclou receptes i instruccions. SÚPER FÀCIL. 

Cast:El Cheese Maker permite hacer queso fresco en un proceso sencillo de cocción de 15 minutos y hora y media de reposo, gracias a sus tres elementos: un bol para calentar la leche, una tapa que mide el ácido a verter y un colador donde se forma el queso … tan mágico como fácil. SÚPER FÀCIL. 

 

PREU OFERTA // PRECIO OFERTA 

29,95 € 2

26,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo panades.

CAT: Motllos per fer les típiques panades mallorquines. Fabricades a Mallorca. Disponibles en 4 mides. Inclouen cilindre de fusta per desmotllar les panades. Veure video abaix per veure com van. 

CAST: Moldes para elaborara las tradicionales "panades" mallorquinas. Estos moldes estan fabricados en Mallorca. Disponibles en 4 medidas. Incluyen cilindro de madera para desmoldar. Mirar video abajo

LLauna. Fusta. Made in Mallorca.

9,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinces voreres panades

Pinces fetes de llauna per fer la junta de la panada. Fabricades a Porreres.

LLauna. Fusta. Made in Mallorca.

3,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Video Tutorial

Com fer panades i robiols


arròs o pasta? // arroz o pasta?


Arrossera. Arocera. Rice & Grain Cooker by Lékué.

CAT: Permet de cuinar arrossos i cereals de tot tipus en pocs minuts i al seu punt, de la manera més ràpida i fàcil dins el microones.  A més, el seu atractiu disseny et permetrà servir-lo directament a taula. Fet de silicona platí i plàstic PBT. Disseny d'última generació. Capacitat: 1000 ml. Apte per a microones i rentavaixelles. Ràpida cocción.Contiene receptes i Taula de temps de cocció.

CAST:  Esta arrocera permite cocinar arroces y cereales en pocos minutos y en su punto, de la manera más rápida y fácil en el microondas. Permite además servirlo directamente del microondas a la mesa. Hecho de silicona platino y plástico PBT. Diseño de última generación. Capacidad: 1000 ml. Apto para microondas y lavavajillas. Rápida cocción.Contiene recetas y Tabla de tiempos de cocción. 

24,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pasta Cooker by Lékué.

 CAT: Cuina la teva pasta al microones. Cuinar pasta, tot i que no requereix de grans coneixements culinaris, és un procés que requereix el seu temps i la posterior neteja de cassoles, cuina... Utilitzar el Pasta Cooker redueix el temps de cocció, i com que utilitzes el microones t'estalvies el temps de neteja de la cuina. Fes-ho fàcil i ràpid, no te’n penediràs. Llarg 280mm Ample 110mm Alt 112mm Capacitat 1500ml. Inclou llibre instruccions. 

CAST: Cocina tu pasta al microondas. Cocinar pasta aunque no requiere de grandes conocimientos culinarios, es un proceso que requiere su tiempo y la posterior limpieza de cazuelas, cocina… Utilizar el Pasta Cooker reduce el tiempo de cocción, y al utilizar el microondas te ahorras el tiempo de limpieza de tu cocina. Hazlo fácil y rápido, no te arrepentirás. 280 x 110 x 112 mm . Capacidad 1500 ml. Incluye intrucciones.

24,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

cuinar amb ous // cocinar con huevos.


Kit 2 Ovos. Cub i Cilindre. Lékue

Cat: Cou ous i dona-lis forma en menys d'un minut amb OVO! Prova les quatre formes disponibles i afegeix ingredients variats per donar més sabor. Ja sigui al microones o al bany Maria, aconseguiràs una presentació dels teus plats sorprenents. Microwave Ovo és un motlle de Silicona Platí 100% per cuinar ous al microones de forma saludable, original, ràpida i senzilla en menys d'1 minut. El Kit 2 Ovo conté un Microwave Ovo Cilíndric i un Microwave Ovo Quadrat color vermell perquè puguis donar diferents formes a l'ou i així millorar les presentacions dels teus plats.

Amb el Microwave Ovo pots aconseguir donar forma quadrada o rodona a l'ou per sorprendre i tenir així uns plats originals i divertits, però amb l'autèntic gust de l'ou. Cada motlle té la cabuda d'un ou, que pots acompanyar dels teus ingredients favorits per potenciar-ne el sabor.  Només has de trencar l'ou, introduir-lo al Microwave Ovo i afegir-li els ingredients que vulguis. El procés de cocció al microones només dura uns segons; Col·loca el motlle amb l'ou als extrems del plat del microones i segueix els temps indicats per aconseguir el punt de cocció que vulguis.  Amb Microwave Ovo pots preparar ous en diferents coccions; Ou passat per aigua o soft, és l'ou el rovell del qual queda líquid i la clara lleugerament quallada. Ou blan o ou mollet; és l'ou en el qual la clara queda més feta i el rovell una mica més dens però fluid. I ou cuit o ou dur; és l'ou en el qual la clara i el rovell queden completament quallats.  Inclou una taula de coccions amb els temps indicats perquè la cocció s'adapti a diferents gustos i també inclou idees amb receptes molt gustoses, variades, sanes i sense greix.

Prepara ous divertits i gustosos ous al microones de la forma més fàcil possible! Els encantarà als més petits i no tan petits de la casa. 

Mode d’ús: 1. Trenca l’ou, de la nevera i sense closca, dins del Microwave Ovo i tapa’l.  2. Col·loca Microwave Ovo desplaçat de centre del plat giratori de microones.  3. Cuina al microones (a 800W) seguint la taula de temps segons el resultat final desitjat.  4. Obre la tapa, parant atenció al vapor calent concentrat a l’interior i desemmotlla amb l’ajuda d’una cullera. 

Material:100% Silicona Platí 

Dimensions:mm L100 - W100 - H85 | mm L100 - W100 - H71 

Temperatura:-60ºC / +220ºC 

Apte per:Microones, forn, nevera, rentaplats 

Capacitat:100 ml (x2)

14,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Spanish Omelette by Lékué. Triutes // Tortíllas.

CAT: Cuina al microones teva truita de patates És possible fer una truita de patates al microones ?, doncs sí, és possible, sa i deliciós. L'Spanish Omelette et permetrà cuinar gairebé sense oli, i en escassos 15 minuts una truita. El resultat, una truita de patates més sana i amb una recepta assequible a qualsevol cuinetes. 25,4 x 5,1 x 19 cm. Capacitat 0,8 litres. Silicona platinum. És ideal per coure delicioses truites de patata, tot tipus de frittata i molt més al microones. 

CAST:  Cocina al microondas tu tortilla de patatas ¿Es posible hacer una tortilla de patatas en el microondas?, pues sí, es posible, sano y delicioso. El Spanish Omelette te permitirá cocinar casi sin aceite, y en escasos 15 minutos una tortilla. El resultado, una tortilla de patatas más sana y con una receta asequible a cualquier cocinillas. 25,4 x 5,1 x 19 cm.  Capacidad 0,8 litros. Silicona platinum. 

silicona, color vermell

19,85 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Omelette

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Amb Omelette cou truites al microones I afegeix els ingredients que més t’agradin per aconseguir una truita deliciosa I esponjosa en un moment.

14,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Gira Truites // Vira Tortillas.

Cat: Amb aquesta tapadora serà més fàcil girar les truites. 28 cm de redò. És un plat lleuger i pla amb un pom per a un millor maneig. Material plàstic de primera qualitat lliure de BPA. Fabricat per la marca Toyma a Alacant. Colors assortits. 

Cast. Con esta tapa será más fácil hacer tortillas. La tortilla se desliza perfectamente. 28 cm de diametro. Se trata de un plato ligero y llano con un pomo para facilitar el volteo de la tortilla. Material plástico de primera calidad libre de BPA. Fabricado por la marca Toyma en Alicante. Colores surtidos. 

2,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

... i una burger?


BURGER PRESS by OXO. Premsa Hamburguesa

CAST: Prensa para elaborar hamburguesas de carne, de pollo, de pescado, vegetarianas o con relleno. Perfectas para cocinar en la sartén o a la parrilla.  Hamburguesas uniformes con solo presionar su cómoda asa. Dispone también de una paleta inferior para una extracción fácil . Medidas 110 g, 150 g y 225 g. También sirve para elaborar hamburguesas rellenas. 

CAT: Premsa per elaborar hamburgueses de carn, de pollastre, de peix, vegetarianes o amb farciment. Perfectes per cuinar a la paella o a la graella. Hamburgueses uniformes amb només pressionar la seva còmoda ansa. Disposa també d'una paleta inferior per a una extracció fàcil. Mides  110 g, 150 g i 225 g. També serveix per elaborar hamburgueses farcides

12,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

VEGGIE BURGER LéKUé. Motllo hamburguesa vegetal.

Cat: Crea delicioses hamburgueses vegetals i farceix-les amb altres ingredients .Agafa la barreja i dóna-li la forma precisa o omple amb ingredients a dins com formatge o espinacs entre d'altres. El cèrcol de silicona platí és antiadherent per facilitar el seu ús i es pot rentar a el rentaplats. Es guarda compacte en una sola peça per estalviar espai a la cuina. Intuïtiu, funcional i fàcil d'utilitzar. Com funciona? 1. Mescla tots els ingredients per a la teva hamburguesa vegetal. 2. Omple el motllo. 3. Prem amb la peça blanca la barreja. 4. ¡desmotlla-la!

Per fer una hamburguesa farcida: 1. Omple el motllo fins a la meitat. 2. Fes un forat per al farciment. 3. Omple amb l'ingredient que més t'agradi. 4. Afegeix més barreja i omple el motlle fins a dalt. 5. ¡Pitja novament i desmotlla-la! Material. 100% silicona platinum + plàstic ABS. BPA free.

Mesures: 11 cm ø - alçada 6cm. Silicona -60ºC / 220ºC // ABS: -20ºC / + º80C. La peça de plàstic ABS no és apta per al rentavaixelles. 

Cast: Crea deliciosas hamburguesas vegetales y rellénalas con otros ingredientes.. Coge la mezcla y dale la forma precisa o rellénala con ingredientes dentro como queso o espinacas entre otros. El aro de silicona platino es antiadherente para facilitar su uso y se puede lavar al lavavajillas. Se guarda compacto en una sola pieza para ahorrar espacio en la cocina. Intuitivo, funcional y fácil de usar. ¿Cómo funciona? 1. Mezcla todos los ingredientes para tu hamburguesa vegetal.  2. Llena el molde.  3. Presiona con la pieza blanca la mezcla. 4. ¡Desmoldea!

Para hacer una hamburguesa rellena:  1. Llena el molde hasta la mitad.  2. Haz un agujero para el relleno.  3. Rellene con el ingrediente que más te guste. 4. Agrega más mezcla y llena el molde hasta arriba.  5. ¡Presiona nuevamente y desmoldea!

Material. 100% silicona platinum + plástico ABS. BPA free. Medidas: 11 cm ø - altura 6cm. Silicona -60ºC/220ºC //  ABS: -20ºC/+º80C. La pieza de plástico ABS no es apta para el lavavajillas. 

9,90 €

o unes crispetes? // que tal unas palomitas?


POP CORN LéKUé

Gaudeix d'unes crispetes casolanes i sanes fetes al vapor amb PopCorn i tasta les diferents receptes per fer-les més originals. Inclou 4 receptes; dolces, salades... 

 

Disfruta de unas palomitas caseras hechas al vapor con PopCorn y prueba las distintas recetas para hacerlas más originales. Incluye 4 recetas; dulces, saladas...

23,95 € 2

22,95 €

per fer pa // para elaborar pan


Panera by Lékué

 ¡Pesa, pasta i enforna en un sol recipient! Gràcies a la seva versatilitat podràs realitzar tot el procés tradicional per fer pa en un únic estri d'una forma més neta, estalviant temps i espai. El seu disseny en forma de bol parcialment tancat permet que el vapor circuli al seu interior aportant humitat a la massa i evitant que el pa s'assequi. Al seu torn, les obertures laterals permeten la circulació de l'aire calent dotant al pa d'una textura cruixent i daurada. Gaudeix de les sensacions i els aromes del pa tradicional fet a casa. 

¡Pesa, pasta y hornea en un solo recipiente! Gracias a su versatilidad podrás realizar todo el proceso tradicional para hacer pan en un único utensilio de una forma más limpia, ahorrando tiempo y espacio. Su diseño en forma de cuenco parcialmente cerrado permite que el vapor circule en su interior aportando humedad a la masa y evitando que el pan se seque. A su vez, las aberturas laterales permiten la circulación del aire caliente dotando al pan de una textura crujiente y dorada. Disfruta de las sensaciones y los aromas del pan tradicional hecho en casa. 

32,95 € 2

26,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

PIZZA MAT by Lékué.

Prepara les teves pròpies pizzes i gaudeix de l'autèntic sabor i textura de la PIZZA CASOLANA. Aconsegueix un acabat cruixent gràcies al seu MICROPERFORAT!, ¡el secret està a la cocció! El microperforat permet un refredament uniforme i evita que es reblaneixi, aconseguint així un crosta cruixent.  A més el tapet és ideal per a preparar FOCACCCIAS, COQUES i també PANADES. Inclou recepta de pasta sense gluten. BPA FREE. 100% SILICONA PLATINO. Forn, microones, congelador i rentaplats. Mides tapet: 30x40 cm.

Hornea deliciosas pizzas caseras con un acabado casero ¡Consige el acabado crujiente que siempre has querido para tus pizzas!, ¡el secreto está en la cocción!. El Pizza Mat, gracias a su microperforado consigue un enfriado uniforme, evitando que se reblandezca, y permitiendo que en toda la masa se cree una costra crujiente. Además el tapete es perfecto para elaborar FOCACCIAS, COCAS y EMPANADAS. Incluye receta de masa sin gluten. BPA FREE. 100% SILICONA PLATINO. Apto horno, microondas, congelador y lavavajillas. Medidas tapete: 30 x 40 cm

19,95 €

Round Pizza Mat Crunchy 36Cms. by Lékué.

Cat: Round Pizza Mat Crunchy 36Cms. Silicona 100% platinum. Tapet redó perforat 36 cm. Enforna delicioses pizzes casolanes amb un acabat cruixent. El secret està en la cocció! El Round Pizza, gràcies al seu microperforat permet que l'aire circuli a través dels forats, aconseguint així un pizza mes molt més cruixent. Questo delizioso!

Cast:Round Pizza Mat Crunchy 36cm. Silicona 100% platinum. Tapete perforado circular 36 cm. Hornear deliciosas pizzas caseras con un acabado crujiente.

El secreto está en la cocción! El Round Pizza, gracias a su microperforado permite que el aire circule a través de los agujeros, consiguiendo así un pizza mes mucho más crujiente. Questo Delizioso!

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Pa de Motllo . Molde Pan de Molde. 28cm. Lékué.

CAT: El motlle rectangular de 28 cm és flexible, antiadherent i de fàcil neteja. El seu especial disseny i estructura reforçada faciliten el transport i donen major estabilitat al motlle. Ideal per a cuinar tot tipus de receptes de forma fàcil i pràctica. 100% Silicona Platí. COLOR NEGRE. CAPACITAT 2500 ml. Mides (cm): 28x15,5x8,6

CAST: Prepara un auténtico pan de molde casero y sorpréndelos. Un molde de silicona platino con la forma del pan de molde tradicional que permite generar la humedad necesaria a la masa que se coloca en su interior y evitar que el pan se seque de forma que se logre una cocción homogénea. Incluye recetas originales para hacer pan y también sin gluten. Ancho 150 mm Alto 85mm Largo 310mm Capacidad 2500ml. Color Negro. 

15,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

MINI BAGUETTE by Lékué.

Motllo de silicona per fer pa casolà, fins a quatre mini baguettes cuites a la vegada en el forn. El motllo està microperforat per aconseguir la textura ideal amb una crosta cruixent del pa per tots els costats. Inclou receptes de pa sense gluten per a celiacs. 

BPA FREE. 100% SILICONA PLATINO. Apte forn, microones, congelador i rentaplats. Mides totals motllo: 20 x 29 x 1,8cm. Mides de forat baguette: 5,8 x 16,5cm.

 

Molde de silicona para hacer pan casero, hasta cuatro mini baguettes cocidas a la vez en el horno. El molde está microperforado para lograr la textura ideal con una corteza crujiente del pan por todos los lados. Incluye recetas de pan sin gluten aptas para celíacos.BPA FREE. 100% SILICONA PLATINO. Apto horno, microondas, congelador y lavavajillas. Medidas totales molde: 20 x 29 x 1,8cm. Medidas de cavidad baguette: 5,8 x 16,5cm.

 

 

15,95 €


ROLLING PIN by JosephJoseph. Aprimadora. Rodillo.

Cat. Aprimadora o corró (rodillo) amb discs que es poden llevar i posar per elaborar masses de diferents gruixos (2mm, 4mm, 6mm, 8mm). La superfície de la fusta presenta una guia de mides, de gran utilitat per elaborar masses de galletes, pizza, pasta de fulls, etc. Els discos de niló es poden rentar al rentaplats, el cilindre de fusta millor rentar a ma sense submergir i aixugar seguidament.  Mides del producte: 48 x 29,5 x 8,4 cm

Cast. Rodillo con discos que se pueden quitar y poner para elaborar masas de diferentes espesores (2mm, 4mm, 6mm, 8mm). La superficie de la madera presenta una guía de tamaños, de gran utilidad para elaborar masas de galletas, pizza, pasta de hojas, etc. Los discos de nylon se pueden lavar en el lavavajillas, el cilindro de madera mejor lavar a mano sin sumergir y secar seguidamente. Medidas del producto: 48 x 29,5 x 8,4 cm. 

Niló reforçat. Fusta.
31,95 € 2

25,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Aprimadora 40 cm. Fusta de Pi. (Rodillo,Rolling Pin)

Cat. Aprimadora o corró (rodillo). Bàsic de qualsevol cuina. Fet amb fusta de pi sense envernissar. Mides: 40 cm llarg. Recomanam rentar a ma. 

Cast. Rodillo con maza. Básico en cualquier cocina. Hecho de madera de pino sin barniz. Medidas: 40 cm largo. Se recomienda lavar a mano. 

5,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Joc 2 Espàtules by Valira

Espàtula fabricada en poliamida. Resistent finsa 200 ºC. Especialment dissenyades  per a bateries de cuina i paelles amb antiadherent. De fàcil ús per la seva forma ergonòmica. Mides: 95 x 50 x 375 mm. MADE IN SPAIN.

ESPÁTULA // SPATULA

Poliamida. Color negre.

7,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinces "Jamón" d'Arcos

Pinces amb anelles, especialment dissenyades per agafar les tallades de pernil mentre es va tallant. Acer inoxidable. Marca Arcos. 

Pinzas Jamón Inox // Ham Pincer Stainless Steel

Inox. Marca Arcos.

6,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinces Peix d'Arcos

Pinces especialment dissenyades per llevas les espines i altres parts no comestibles del peix. Acer inoxidable. Marca Arcos. 110 mm

Pinzas Pescado Inox // Fish Bone Tweezers Stainless Steel

Inox. Marca Arcos. 110mm.

5,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Doble Buidador-Decorador (Doble Vaciador-Decorador). Arcos Professional.

Mànec polipropilè. Fulles d'acer inoxidable de qualitat. Boles 22 i 25 mm de diàmetre. Els gadgets professionals són estris que tenen un propòsit i una funció específica, generalment de petites proporcions, pràctics i alhora nous. El disseny d'aquests gadgets és enginyós, ja que el seu fi és molt específic. 


Mango polipropileno. Hojas de acero inoxidable de calidad. Bolas 22 y 25 mm de diametro. Los gadgets profesionales son utensilios que tienen un propósito y una función específica, generalmente de pequeñas proporciones, prácticos y a la vez novedosos. El diseño de estos gadgets es ingenioso, ya que su fin es muy específico. 

 

Doble Melon Baller Stainless Steel

Inox. Polipropilé. Marca Arcos..

7,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Nest 9 Plus, by JosephJoseph

Fantàstic joc de 9 peces dissenyat per estalviar espai a la cuina. Inclou: 2 bowls de diferents tamanys amb base antilliscant, 1 bowl amb mides, 1 colador amb malla d'acer inoxidable, 1 escorredor gran, 5 culleres mesuradores.  Apta per a rentaplats. 

Joc de preparació d'aliments compacte.

53,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Scoop Colander by JosephJoseph

Aquest colador de cuina és ideal per recollir i colar l'aliment directe de l'olla o de la paella de manera ràpida i eficient. És apropiat per a usar amb oli, per fregir. Fet en nilò reforçat resistent fins a 240ºC. Apte per a rentaplats. Mides: L 375 mm, W 125 mm, H 60 mm.

Niló reforçat.

9,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cullerot per olives Scoop by JosephJoseph

Aquesta novetat de la gamma d'estris Scoop ™ és perfecte per treure, escórrer i servir olives i verdures cuites. És resistent a la calor fins a 240 º C i apte per a tot tipus d'estris de cuina. 27.5 x 10.2 x 7.5cm, apta per rentaplats. 

Niló reforçat. Mides: 27.5 x 10.2 x 7.5cm

9,80 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Citrus Spray

Polvoritza suc de fruita directament del cítric per trempar els teus plats o aromatitzar de la manera més refrescant begudes i còctels. ARA EN VENDA INDIVIDUALMENT.

4,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinça protector neopré (col. marró)

Nou agafador DE PROTECCIÓ redissenyat per a un millor confort i protecció, elaborats en neoprè i silicona.

 

16,80 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Colador col·lapsable ø 23 cm (verd)

Cat: Cola, escorre i estalvia espai. Escorre fàcilment la pasta o esbandeix fruites i verdures. Estalvia espai gràcies al seu sistema de plegat compacte. Les seves anses antilliscants asseguren un fàcil transport. Fàcil neteja i higiènic. BPA free. 100% Silicona Platinum. Apte per a rentaplats, forn i microones. 

Cast: Cola, escurre y ahorra espacio. Escurre fácilmente la pasta o enjuaga frutas y verduras. Ahorra espacio gracias a su sistema de plegado compacto. Sus asas antideslizantes aseguran un fácil transporte. Fácil limpieza y higiénico. BPA free. 100% Silicona Platinum. Apto para lavavajillas, horno y microondas.

 
 

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Espremedora de llimones. Color Verd.

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Aconsegueix la quantitat de suc que desitgis, lliure de llavors i esquitxades i protegeix les meitats que no utilitzis fins al moment d'esprémer-les. 

Disponible individualment o en un joc de dues unitats. 

Silicona color Verd.

6,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapa antivessament

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Evita vessaments derivats de la cocció, essent ideal per arrossos, pastes i brous. Permet la sortida del vapor gràcies a les seves obertures que retenen el líquid en circulació ajudant a mantenir la cuina neta i sense esquitxades. Disponible en dues mides. La tapa de 22 cm serveis per a olles i perols de 14 fins a 18 cm de diametre.

La tapa de 27 cm serveix per a olles de 18 fins a 24 cm de diametre.


Evita derrames derivados de la cocción, siendo ideal para arroces, pastas y caldos. Permite la salida del vapor gracias a sus aberturas que retienen el líquido en circulación ayudando mantener la cocina limpia y sin salpicaduras. Disponible en dos medidas. La tapa de 22 cm servicios para ollas y peroles de 14 hasta 18 cm de diámetro.

La tapa de 27 cm sirve para ollas de 18 hasta 24 cm de diámetro. 

16,95 € 2

11,85 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Victoria de la marca Metaltex

És la sèrie de cuina por excel·lència. La seva puresa de  formes, diseño, la qualitat dels materials i la quantitat de peces disponibles, fan de Victoria la sèrie preferida de molts clients. Manec ovalat i hermèticament tancat.

– acer inox

– aptes per a rentaplats

 

Pots trobar giradores, escumadores, culleres, cullerots, forques, peladors, etc. 

 

Fes click aquí per comprar quin utensili vols.