Ambientadores y velas
Ambientadores y velas

Ambientadors Mikado 180 i 90 ml i recanvis 90ml. Gamma Clàsica Marca Cristalinas.

Ambientadors tipus Mikado, canyetes de rattan, perfectes per a la casa. Disponibles en 3 formats i 7 fragàncies. El format de 180 ml, de 16 setmanes de durada, és perfecta per a estades de grans dimensions com el saló. La mesura de 90 ml, amb més de 12 setmanes de duració, és ideal per a una habitació o cuina, aportant un aroma agradable i donant-li un toc de decoració i color. La fórmula Cristalinaspermet una difusió intensa, duradora i més agradable al respirar. Es consumeix des del primer dia fins l'últim de la mateixa forma. Fabricat a Espanya. Fórmula 0% alcohol.Aceites essencials naturals. Ampolla vidre reutilitzable i 100% reciclable.

 

Disponible en 7 fragàncies i tres formats.

 1. Ampolla vidre 180 ml (16 setmanes) // 2. Ampolla vidre 90 ml (12 setmanes) // 3. Recanvi envàs plàstic 90 ml (12 setmanes).

 • Dama de nit
 • Gessamí i Flors Blanques
 • Tarongina i Mandarina
 • Cirerer en Flor
 • Mores i Gerds
 • Lavanda i Liles
 • Nadó i Colònia

Ambientadores tipo Mikado, canyas de rattan, ideales para la casa. Disponibles en 3 formatos y 7 fragancias. El formato de 180 ml, con mas de 16 semanas de duraciónes perfecta para estancias de gran tamaño como el salón. La medida de 90 ml, con más de 12 semanas de duración, es ideal para una habitación o cocina, aportando un aroma agradable y dándole un toque de decoración y color. La fórmula Cristalinas permite una difusión intensa, duradera y más agradable al respirar. Se consume desde el primer día hasta el último de la misma forma. Fabricado en España. Fórmula 0% alcohol.Aceites esenciales naturales. Botella vidrio reutilizable y 100% reciclable. 

Disponible en 7 fragáncias y tres formatos. 

1. Botella vidrio 180 ml (16 semanas) // 2. Botella vidrio 90 ml (12 semanas) // 3. Recambio envase plastico 90 ml (12 semanas). 

 • Dama de noche
 • Jazmin y Flores Blancas
 • Azahar y Mandarina 
 • Cerezo en Flor
 • Moras y Frambuesas
 • Lavanda y Lilas
 • Bebé y Colonia

Azahar y Mandarina. Ambientador Mikado Gamma Clàsica Cristalinas.

Cat: “Tarongina i Mandarina”. Una aroma fresc que et transporta a un jardí de tarongers en ple estiu. Aquesta aroma disposa una sortida fresca, cítrica, molt expansiva sobre un cos flor de taronger (tarongina), per donar pas a un fons afustat i dolç de la mandarina. Disponible en 3 formats:  mida de 180 ml (16 setmanes) i mida de 90ml (12 setmanes). Botella Vidre. Inclou canyetas difusores de rattan. També disponible en format recanvi de 90ml en botella de plàstic i sense canyes de rattan. 

Cast: Azahar y Manadarina. Un aroma fresco que te transporta a un jardín de naranjos en pleno verano. Este aroma dispone una salida fresca, cítrica, muy expansiva sobre un cuerpo flor de naranjo (azahar), para dar paso a un fondo amaderado y dulce de la mandarina. Disponible en 3 formatos: medida 180 ml (16 semanas) y 90ml (12 semanas). Botella de vidrio. Incluye cañas difusoras de rattan. Luego esta disponible en recambio de 90ml en envase de plástico y sin cañas de rattan. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Dama de Noche. Ambientador Mikado Gamma Clàsica Cristalinas.

Cat: Dama de Nit. Una aroma fresc, profund, sensual i delicat que equilibra els estats emocionals. La seva fragància natural genera un ambient càlid i acollidor. Aquesta aroma disposa una sortida fresca amb notes àcides i cítriques. Després manté un cos floral i descobreix un fons almescat inconfusible. Disponible en 3 formats;  mides 180 ml (16 setmanes) i 90ml (12 setmanes) en botella de vidre i canyetes de rattan. També disponible en format recanvi de 90ml en envàs de plàstic i sense canyetes. 

Cast: Dama de Noche: Un aroma fresco, profundo, sensual y delicado que equilibra los estados emocionales. Su fragancia natural genera un ambiente cálido y acogedor.

Este aroma dispone una salida fresca con notas ácidas y cítricas. Luego mantiene un cuerpo floral y descubre un fondo almizclado inconfundible. Disponible en 3 formatos: medidas de 180 ml (16 semanas) y 90ml (12 semanas) en botella de vidrio y cañas de rattan.  También disponible en formato recambio de 90ml en envase de plástico y sin cañas. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Lavanda y Lilas. Ambientador Mikado Gamma Clàsica Cristalinas.

Cat: Lavanda i Liles. Una aroma fresc i relaxant que crea un clima de pau i harmonia a casa teva. Aquesta aroma disposa d’una sortida fresca i agresta. Després manté un cos floral conífer i descobreix un fons humit de molsa i ambre. Disponible en 3 formats:  mida de 180 ml (16 setmanes) i mida de 90ml (12 setmanes). Botella Vidre. Inclou canyetas difusores de rattan. També disponible en format recanvi de 90ml en botella de plàstic i sense canyes de rattan. 

Cast: Lavanda y Lilas. Un aroma fresco y relajante que crea un clima de paz y armonía en tu hogar. Este aroma dispone una salida fresca y agreste. Luego mantiene un cuerpo floral conífero y descubre un fondo húmedo de musgo y ámbar. Disponible en 3 formatos: medida 180 ml (16 semanas) y 90ml (12 semanas). Botella de vidrio. Incluye cañas difusoras de rattan. Luego esta disponible en recambio de 90ml en envase de plástico y sin cañas de rattan. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Moras y Frambuesas. Ambientador Mikado Gamma Clàsica Cristalinas.

Cat: Mores i Gerds. Una aroma càlid i dolç que aconsegueix envair els sentits amb essències silvestres. Ens ajuda a crear un ambient on sentir-nos confortables i segurs.

Aquest aroma disposa d'una sortida de notes silvestres i dolces, donant lloc a un cos boscós i amb certa tendència a molsa, amb un fons torrat-ambarat. Disponible en 3 formats:  mida de 180 ml (16 setmanes) i mida de 90ml (12 setmanes). Botella Vidre. Inclou canyetas difusores de rattan. També disponible en format recanvi de 90ml en botella de plàstic i sense canyes de rattan. 

Cast: Moras y Frambuesas. Un aroma cálido y dulce que consigue invadir los sentidos con esencias silvestres. Nos ayuda a crear un ambiente donde sentirnos confortables y seguros. 

Este aroma dispone de una salida de notas silvestres y dulces, dando lugar a un cuerpo boscoso y con cierta tendencia a musgo, con un fondo tostado-ambarado. Disponible en 3 formatos: medida 180 ml (16 semanas) y 90ml (12 semanas). Botella de vidrio. Incluye cañas difusoras de rattan. Luego esta disponible en recambio de 90ml en envase de plástico y sin cañas de rattan. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Bebé y Colonia. Ambientador Mikado Gamma Clàsica Cristalinas.

Cast: Bebé y Colonia. Un aroma limpio, fresco y tierno que te traslada a tu infancia impregnando tu hogar. Perfecto para ambientar los espacios de los más pequeños.

Este aroma dispone una salida limpia de bergamota. Luego mantiene un cuerpo fresco y cítrico y descubre un fondo almizclado y muy aromático. Disponible en 3 formats:  mida de 180 ml (16 setmanes) i mida de 90ml (12 setmanes). Botella Vidre. Inclou canyetas difusores de rattan. També disponible en format recanvi de 90ml en botella de plàstic i sense canyes de rattan. 

Cat: Nadó i Colònia. Una aroma net, fresc i tendre que et trasllada a la teva infància impregnant la teva llar. Perfecte per ambientar els espais dels més petits.

Aquesta aroma disposa una sortida neta de bergamota. Després manté un cos fresc i cítric i descobreix un fons almescat i molt aromàtic.. Disponible en 3 formatos: medida 180 ml (16 semanas) y 90ml (12 semanas). Botella de vidrio. Incluye cañas difusoras de rattan. Luego esta disponible en recambio de 90ml en envase de plástico y sin cañas de rattan. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Jazmín y Flores Blancas. Ambientador Mikado Gamma Clàsica Cristalinas.

Cast: Jazmín y Flores Blancas. Un aroma floral y cálido que crea un ambiente romántico y relajante. El jazmín genera una sensación de bienestar inmediata.

Este aroma dispone una salida fresca y láctea. Luego mantiene un cuerpo floral y descubre un fondo amaderado, tostado, almizclado y dulce. Disponible en 3 formats:  mida de 180 ml (16 setmanes) i mida de 90ml (12 setmanes). Botella Vidre. Inclou canyetas difusores de rattan. També disponible en format recanvi de 90ml en botella de plàstic i sense canyes de rattan. 

Cat: Gessamí i Flors Blanques. Una aroma floral i càlid que crea un ambient romàntic i relaxant. El gessamí genera una sensació de benestar immediata. Aquesta aroma disposa una sortida fresca i làctia. Després manté un cos floral i descobreix un fons afustat, torrat, almescat i dolç. Disponible en 3 formatos: medida 180 ml (16 semanas) y 90ml (12 semanas). Botella de vidrio. Incluye cañas difusoras de rattan. Luego esta disponible en recambio de 90ml en envase de plástico y sin cañas de rattan. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cerezo en Flor. Ambientador Mikado Gamma Clàsica Cristalinas.

Cast: Cerezo en Flor. Un aroma dulce, agradable y floral que llena de alegría tu hogar. La floración del cerezo significa la llegada de la primavera, ayudándonte a despertar tu felicidad interior. Este aroma dispone una salida con aromas a frutos rojos, frambuesa y cereza. Luego mantiene un cuerpo anaranjado y rosáceo y descubre un fondo almizclado y muy aromático. Disponible en 3 formats:  mida de 180 ml (16 setmanes) i mida de 90ml (12 setmanes). Botella Vidre. Inclou canyetas difusores de rattan. També disponible en format recanvi de 90ml en botella de plàstic i sense canyes de rattan. 

Cat: Cirerer en Flor. Una aroma dolç, agradable i floral que omple d'alegria la teva casa. La floració de l'cirerer significa l'arribada de la primavera, una ajuda a despertar la teva felicitat interior. Aquesta aroma disposa una sortida amb aromes a fruits vermells, gerd i cirera. Després manté un cos ataronjat i rosaci i descobreix un fons almescat i molt aromàtic. Disponible en 3 formatos: medida 180 ml (16 semanas) y 90ml (12 semanas). Botella de vidrio. Incluye cañas difusoras de rattan. Luego esta disponible en recambio de 90ml en envase de plástico y sin cañas de rattan. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Espelmes “Feel Good” 35 hores. Marca Cristalinas.

Descubre las nuevas velas de CRISTALINAS, reutilizables y con cera vegetal. Una gama original y divertida con la que poder sentirte identificado con el aroma y emoticono que más te guste.Más decorativas que nunca, las podrás guardar para nuevos usos en las diferentes estancias de tu hogar, pasando a formar parte de tu día a día. Fabricadas en España con cera vegetal y aceites esenciales naturales. Envase divertido de lata metálica,reutilizable y reciclable. Duración 35horas.

Espelma Poma “Feel Good Funny” de Cristalinas. 35hores.

Cat: Vela Aromàtica de Poma. "Funny de la Col·lecció Feel Good" de la marca Cristalinas. Envàs llauna metàl·lica reutilitzable i reciclable. Durada 35 hores. Fabricada a Espanya amb cera vegetal, essències naturals. Poma Funny: Una aroma fresc, càlid i dolç que crea un ambient saludable donant lloc a una plancentera sensació de benestar. Aquesta aroma disposa una nota natural de refrescant poma verda en la seva sortida amb tocs de meló i pinya, en combinació amb un cor suau de préssec.

Cast: Vela Aromática de Manzana. “Funny de la Colección Feel Good” de la marca Cristalinas. Envase lata metálica reutilizable y reciclable. Duración 35 horas. Fabricada en españa con cera vegetal, esencias naturales. Manzana Funny: Un aroma fresco, cálido y dulce que crea un ambiente saludable dando lugar a una plancentera sensación de bienestar. Este aroma dispone una nota natural de refrescante manzana verde en su salida con toques de melón y piña, en combinación con un corazón suave de melocotón.

3,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Espelma “Fresa y Nata” “Feel Good Sweet” de Cristalinas. 35hores.

Cat: Vela Aromàtica de Maduixes i Nata. "Sweet de la Col·lecció Feel Good" de la marca Cristalinas. Envàs llauna metàl·lica reutilitzable i reciclable. Durada 35 hores. Fabricada a Espanya amb cera vegetal, essències naturals. Maduixa i Nata Sweet: Una aroma dolça on predominen les notes refrescants de maduixa juntament amb els acords de lactis cremosos de la nata que et transportarà a la combinació clàssica de rebosteria, a la qual els paladars més dolços no poden resistir-se.

Cast: Vela Aromática de Fresa y Nata. “Sweet de la Colección Feel Good” de la marca Cristalinas. Envase lata metálica reutilizable y reciclable. Duración 35 horas. Fabricada en españa con cera vegetal, esencias naturales. Fresa y Nata Sweet: Un aroma dulce donde predominan las notas refrescantes de fresa junto con los acordes de lácteos cremosos de la nata que te transportará a la combinación clásica de repostería, a la que los paladares más dulces no pueden resistirse.

4,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Espelma “Galleta de Crema” “Feel Good CUTE” de Cristalinas. 35hores.

Cat: Vela Aromàtica de Galeta de Crema. "CUTE”  Col·lecció “Feel Good" de la marca Cristalinas. Envàs llauna metàl·lica reutilitzable i reciclable. Durada 35 hores. Fabricada a Espanya amb cera vegetal, essències naturals. Galeta de Crema CUTE: Aroma dolç que ens transporta directament a les galetes de crema. Alegria i tendresa. 

Cast: Vela Aromática de Galleta de Crema. “CUTE” Colección “Feel Good” de la marca Cristalinas. Envase lata metálica reutilizable y reciclable. Duración 35 horas. Fabricada en españa con cera vegetal, esencias naturales. Galleta de Crema “CUTE”: Aroma dulce que nos transporta directamente a las cocinas donde se preparan las galletas de crema. Alegria y ternura. 

4,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1