Artículos para el envasado al vacío

màquines buit elèctriques // máquina vacío eléctricas


Envasadora buit // Máquina vacío. HOME Lacor

CAT: Màquina buit HOME, màquina domèstica, amb un poder de succió de  9litres per minut. Traieu tot l'aire de les bosses i conservi així els seus aliments fins a 3 vegades més temps que d'una manera tradicional. Màxim ample de bossa de 28cm. Potència de 110W. Fàcil neteja i maneig. Inclou 10 bosses de 20x30cm. DIMENSIONS: 36x15cm. Alçada 8.5cm. Pes: 1,4Kg Ús doméstic. ENVIAMENT GRATUÏT.

CAST: Máquina vacío HOME, máquina doméstica, con un poder de succión de 9 litros por minuto. Retire todo el aire de las bolsas y conserve así sus alimentos hasta 3 veces más tiempo que de una manera tradicional. Máximo ancho de bolsa de 28cm. Potencia de 110W. Fácil limpieza y manejo. Incluye 10 bolsas de 20x30cm. DIMENSIONES: 36x15cm. Altura 8.5cm. Peso: 1,4 Kg Uso doméstico. ENVÍO GRATIS. 

110w.
108,45 € 2

89,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Envasadora buit // Máquina Vacío. LUXE Lacor

CAT: l'envasat al buit és un mètode que pot allargar notablement la conservació dels aliments, basat en l'extracció de l'aire i el segellat del recipient on s'han envasat dels productes. EL envasat al buit es un mètode d'emmagatzematge més higiènic. Amb l'absència d'oxigen, s'anul·la l'oxidació i s'evita el desenvolupament de microorganismes. El temps de conservació s'allarga, i també el temps que es mantindran intactes el sabor i la textura.

Si es congela, un aliment envasat al buit està protegit del contacte directe amb el gel, amb la qual cosa s'evita la formació de cristalls i l'aparició d'olors o sabors estranys.  Permet un estalvi econòmic, ja que permet comprar aliments en oferta i evita la seva caducitat. Permet Estalvi de temps, ja que es poden envasar aliments ja cuinats per ser usats quan més convingui. Indicacions: La màquina de buit LUXE presenta dos tipus de succió: una per a productes secs i una altra per a productes humits, i disposa així mateix de dues velocitats: suau (0.60 bar) i turbo (0.80 bar). A més, la màquina de buit LUXE també pot ser usada amb recipients per buit, mitjançant la utilització d'un adaptador (set 3 pots Buit Llar). Característiques tècniques: Potència: 120W // Poder de succió: 9 lmp // Màxim buit (mmHg / Kpa / bar): 75 / 0.75 // Ample màxim de la borsa: 300 mm // Dimensions: 370 x 80 (h) x 150 mm // Pes: 1.55 kg // l'envasadora al buit Luxe de Lacor s'ajusta a la normativa CE i Rohs. ENVIAMENT GRATUÏT.

CAST: El envasado al vacío es un método que puede alargar notablemente la conservación de los alimentos perecederos, basado en la extracción del aire y el sellado del recipiente donde se han envasado los productos. EL envasado al vacío es un método de almacenamiento más higiénico. Dada la ausencia de oxígeno, se anula la oxidación y se evita el desarrollo de microorganismos. El tiempo de conservación es mucho más amplio, y también el tiempo que se mantendrán intactos el sabor y la textura. 

Si se congela, un alimento envasado al vacío está protegido del contacto directo con el hielo, con lo que se evita la formación de cristales y la aparición de olores o sabores extraños.  Ahorro económico, ya que permite comprar alimentos en oferta y evita su caducidad. Ahorro de tiempo, puesto que se pueden envasar alimentos ya cocinados para ser usados cuando más convenga.  Indicaciones: La máquina de vacío LUXE presenta dos tipos de succión: una para productos secos y otra para productos húmedos, y dispone asimismo de dos velocidades: suave (0.60 bar) y turbo (0.80 bar).  Además, la máquina de vacío LUXE también puede ser usada con recipientes para vacío, mediante la utilización de un adaptador (Set 3 botes Vacío Hogar). Características técnicas: Potencia: 120W // Poder de succión: 9 lmp // Máximo vacío (mmHg/Kpa/bar): 75 / 0.75 // Ancho máximo de la bolsa: 300 mm // Dimensiones: 370 x 80(h) x 150 mm // Peso: 1.55 kg // La envasadora al vacío Luxe de Lacor se ajusta a la normativa CE y Rohs.  ENVIO GRATUITO

122,90 € 2

99,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

bosses i rotllos buit // bolsas y rollos vacíoBosses buit gofrades // Bolsas vacío gofradas. Pack 100 unit.

 Cat: Bosses gofrades aptes per a qualsevol màquina envasadora de buit. 90micres de gruix. Aptes per aliments calents (cocció a baixa temperatura) com per aliments freds. Plàstic alimentari PA/PE/EVOH Paquets de 100 unitats. DISPONIBLE EN 4 MIDES DE BOSSA: 17X25cm , 20x30cm , 25x35cm i 30x40cm. 

Cast: Bolsas gofradas aptas para cualquier máquina envasadora de vacío. Làminas de 90 micras. Aptas para alimentos calientes (perfectas para cocción a baja temperatura) y también para alimentos frios (ideales para congelación). Plástico alimentario PA/PE/EVOH. Paquetes de 100 unidades. DISPONIBLES  4 MEDIDAS DE BOLSA: 17X25cm , 20x30cm , 25x35cm i 30x40cm. 

Eng: Vacuum Bags. 

95 micres gruix, multicapa.

10,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Rotllos buit gofrats. Pack de 2.

Cat: Rotllo per fer bosses gofrades aptes per a qualsevol màquina envasadora de buit. 90micres de gruix. Aptes per aliments calents (cocció a baixa temperatura) com per aliments freds. Plàstic alimentari PA/PE/EVOH Paquets de 2 rotllos. unitats. DISPONIBLE EN 2 MIDES DE rotllo: paquet de 2 (20x600cm), paquet de 2 30x600cm. 

Cast: Rollos gofrados aptos para cualquier máquina envasadora de vacío. Làminas de 90 micras. Aptos para alimentos calientes (perfectos para cocción a baja temperatura) y también para alimentos frios (ideales para congelación). Plástico alimentario PA/PE/EVOH. Paquetes de 2 unidades. DISPONIBLES  4 MEDIDAS DE PAQUETE de 2 (20x600cm), PAQUETE de 2 (30x600cm.)

Eng: Vacuum Bags.  

 

95 micres gruix, multicapa.

7,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1