Reutilizar y Reducir.
Reutilizar y Reducir.

Cataleg productes eco


Bokashi Organko. Set de 2. Compostador domèstic.

Cat: Set de 2 Compostadors de 16 litres + Starter Set amb EM Bokashi Pols 1 kg. Domèstic, de jardí i cuina.  Fabricats amb plàstic reciclat color gris-verd, a Europa, per Skaza.  CONTINGUT DEL JOC: 2 compostadors, 1 kg. de PREPARAT BIOLÒGIC EM, accessoris (1 paleta anivelladora, 2 filtres de drenatge, 1 cullera dosificadora 1 got escorredor) i 1 instruccions d'ús.  DIMENSIONS DEL COMPOSTADOR: 38 x 27 x 32 cm (alt x ample x llarg).  AVANTATGES D'UTILITZAR EL JOC: mentre el procés complet de fermentació es porta a terme en un dels compostadors, pot rebutjar els seus residus en l'altre.

 El compostador de cuina Bokashi Organko permet una gestió responsable dels residus biològics.  Amb l'ajuda del preparat o segó enriquit amb microorganismes efectius (EM, per les sigles en anglès) que desencadenen la fermentació, evitant males olors, permet produir una base de compost de primera qualitat, un fertilitzant orgànic per al seu jardí o per a les plantes i un  netejador de drenatges natural.  El joc és adequat per a tots els que tenen el seu propi jardí i produeixen una gran quantitat de residus biològics.  Mentre que la fermentació completa té lloc en un compostador, un altre compostador està disponible perquè vostè reculli els residus biològics. TAMBÉ ESTÀ DISPONIBLE PER VENDRE EL RECANVI DEL PREPARAT (EM), BOSSA D’1 kg. 

 

Cast: Set  de 2 Compostadores de 16 litros + Starter Set con EM Bokashi Polvo 1 Kg.  Doméstico, de jardín y cocina. Fabricados con plástico reciclado color gris-verde, en Europa, por Skaza. CONTENIDO DEL JUEGO: 2 compostadores, 1 Kg. de salvado EM, accesorios (1 paleta niveladora, 2 filtros de drenaje, 1 cuchara dosificadora 1 vaso escurridor) y 1 instrucciones de uso. DIMENSIONES DEL COMPOSTADOR: 38 x 27 x 32 cm (alto x ancho x largo).  VENTAJAS DE USAR EL JUEGO: mientras el proceso completo de fermentación se lleva a cabo en uno de los compostadores, puede desechar sus residuos en el otro. 

El compostador de cocina Bokashi Organko permite una gestión responsable de los residuos biológicos. Con la ayuda del salvado enriquecido con microorganismos efectivos (EM, por sus siglas en inglés) que desencadenan la fermentación, evitando malos olores, lo permite producir una base de compost de primera calidad, un fertilizante orgánico para su jardín o para las plantas y un limpiador de drenajes natural. El juego es adecuado para todos los que tienen su propio jardín y producen una gran cantidad de residuos biológicos. Mientras que la fermentación completa tiene lugar en un compostador, otro compostador está disponible para que usted recoja los residuos biológicos. TAMBÍEN TENEMOS A SU DISPOSICIÓN EL RECAMBIO DEL SALVADO (EM), BOLSA DE 1 kg. 

74,95 € 2

62,99 €

  • esgotat // agotado

Bokashi Organko. 1 Compostador domèstic.

Cast: Compostador de 16 litres + Starter Set amb EM Bokashi Pols 1 kg. Domèstic, de jardí i cuina.  Fabricat amb plàstic reciclat color gris-verd, a Europa, per Skaza.

 CONTINGUT DEL JOC: 1 compostador, 1 kg. De segó EM, accessoris (1 paleta anivelladora, 1 filtre de drenatge, 1 cullera dosificadora 1 got escorredor) i 1 instruccions de uso.DIMENSIONES DEL COMPOSTADOR: 38 x 27 x 32 cm (alt  x ample x llarg).

 El compostador de cuina Bokashi Organko permet una gestió responsable dels residus biològics.  Amb l'ajuda de el segó enriquit amb microorganismes efectius (EM, per les sigles en anglès) que desencadenen la fermentació, evitant males olors, ho permet produir una base de compost de primera qualitat, un fertilitzant orgànic per al seu jardí o per a les plantes i un  netejador de drenatges natural. TAMBÉ ESTÀ DISPONIBLE PER VENDRE EL RECANVI DEL PREPARAT (EM), BOSSA D’1 kg. 

 

Cast: Compostador de 16 litros + Starter Set con EM Bokashi Polvo 1 Kg.  Doméstico, de jardín y cocina. Fabricado con plástico reciclado color gris-verde, en Europa, por Skaza. 

CONTENIDO DEL JUEGO: 1 compostador, 1 Kg. de salvado EM, accesorios (1 paleta niveladora, 1 filtro de drenaje, 1 cuchara dosificadora 1 vaso escurridor) y 1 instrucciones de uso.DIMENSIONES DEL COMPOSTADOR: 38 x 27 x 32 cm (alto x ancho x largo).  

El compostador de cocina Bokashi Organko permite una gestión responsable de los residuos biológicos. Con la ayuda del salvado enriquecido con microorganismos efectivos (EM, por sus siglas en inglés) que desencadenan la fermentación, evitando malos olores, lo permite producir una base de compost de primera calidad, un fertilizante orgánico para su jardín o para las plantas y un limpiador de drenajes natural. Tambíen está disponible el recambio del salvado (EM), en bolsa de 1kg. 

52,95 € 2

44,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1