Utensilios para bar y bebibas.
Utensilios para bar y bebibas.

BarWise by JosephJoseph. Destapador compacte de palanca.

Cat: Dissenyat amb una potent palanca que extreu els taps de suro molt facilment. Es tracte del destapador de botelles de vi més compacte i elegant del mercat.  Inclou una espiral d’extracció de recanvi. Tallacapsules integrat.  Un Meravella de JosephJoseph. 

Cast: Diseñado con una palanca potente que saca los corchos fácilmente. Diseño plegable y exclusivo para guardarlo de forma compacta. 

Cortacápsulas integrado. Sacacorchos antiadherente adecuado para todo tipo de corchos. Incluye sacacorchos de repuesto

49,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Funda Refredadora Vins mod."Cork" by Balvi

Cat: Funda que serveix per refredar el vi un parell de graus de manera ràpida. Disseny divertit en forma de tap de botella de vi, també la seva textura recorda al suro. Guardar en el congelador. Material: Niló. Tancament de Velcro. Base elàstica per aguatar la botella. 

Esp: Funda para enfriar vino de manera rápida. Diseño divertido en forma de tapón de botella de vino. Su textura también recuerda al corcho. Guardar en el cogelador. Material de nylon. Cierre de Velcro. Base elástica para aguantar la botella. 

Material: Niló.

14,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Funda Refredadora Vins mod."Grapes" by Balvi

Cat: Funda que serveix per refredar el vi un parell de graus de manera ràpida. Disseny divertit color negre amb diferents tipografies del noms de varietats de raïm . Guardar en el congelador. Material: Niló. Tancament de Velcro.  Medidas: 21x40x0,3cm

Esp: Funda para enfriar vino de manera rápida. Diseño divertido con diferentes tipografias con nombres de variedades de uva. Guardar en el cogelador. Cierre de Velcro. Introducir previamente en el congelador durante varias horas. Una vez puesta sobre la botella de vino, la funda se mantendrá fría durante 2 horas.

Medidas: 21x40x0,3cm Material: nylon

Material: Niló.

11,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Joc utensilis de bar. ärta. 10 pcs.

Aquest guardonat article de la marca ärta  està dissenyat per ser alhora un elegant i complet joc de bar. Inclou set peces de cocteleria que funcionen tan bé com paraixen. Inclou també un cub de glaçons que ve equipat amb una peça de tallar integrada. El cub també fa de contenidor d'accessoris quan no l'empram i així el conjunt queda guardat amb molt poc espai. 

Inclou: Cub, Tallant redó, Massa de "mojito", Pinces, Cullera de remenar, Obridor de botelles, Ganivet, Espremedor de cítrics i Pelador de cítrics.

Les eines són d'acer inoxidable i amb mànecs de plàstic.

Eines i taula de tallar són aptes per al rentavaixelles. Presentació caixa cartró. 

Juego cubo hielo y utensilios de bar // Bar bucket and tool set.

 

69,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cullera arrissada còctel o gin tònic

Cullera entorsillada o arrissada de 27 cm, perfecte per elaborar els teus gin-tònics. Fabricada amb acer inoxidable per la marca Lacor. 

Inox. 27cm.

6,45 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

GLASS, canyetes de vidre borosilicat. Pack 4 + Raspall.

Cat: Joc de 4 canyetes de vidre borosilicat de la marca Lacor, resistents i reutilitzables. Gran durabilitat i resistència a l’òxid i a les retxades. Més ecològiques que les de plàstic o paper, ja que es poden utilitzarse moltes vegades Aptes per a rentaplats. Inclou un raspallet per ajudar a la neteja. 

Cast: Pack de 4 pajitas de cristal borosilicato de Lacor, resistentes y reutilizables. Con gran durabilidad y resistencia al óxido y las rayaduras. Más ecológicas que las de plástico o las de papel, ya que pueden utilizarse muchas veces. Son aptas para el lavavajillas y se incluye un cepillo para ayudar con la limpieza. 

 

2,45 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

INOX, canyetes d’acer inoxidable. 21,5 cm alt. Pack 4 + Raspall.

Cat: Joc de 4 canyetes d’acer inoxidable de la marca Lacor, resistents i reutilitzables. No es rovellen, esquerden, retxen o rompen. Més ecològiques que les de plàstic o paper, ja que es poden utilitzarse moltes vegades Aptes per a rentaplats. Inclou un raspallet per ajudar a la neteja. 

Cast: Pack de 4 pajitas de acero inoxidable reutilizables. No se oxidan, agrietan, rayan o rompen.  Més ecològiques que les de plàstic o paper, ja que es poden utilitzarse moltes vegades Aptes per a rentaplats. Inclou un raspallet per ajudar a la neteja. 

3,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Adaptador Dispensador, per a garrafes d’aigua de 5 i 8 litres.

Cat: Pràctic dispensador d’aigua pefecte per servir aigua embotellada amb facilitat i comoditat. S’enrosca a la boca de la garrafa i es pressiona per extreure l’aigua del envàs fins al tassó, ja que disposa d’un eficient sistema de bombeig. Una forma senzilla d’evitar l’esforç de carregar les pesades garrafes d’aigua i la incomoditat de servir l’aigua a pols, el que provoca sovint vessaments. Serveix tant per garrafes de boca estreta com de boca ampla, gràcies a dues rosques adaptables. 

Cast: Un dispensador de agua manual perfecto para servir el agua embotellada con total comodidad y facilidad. Este práctico tapón dispensador se enrosca en la boca de la garrafa y se presiona para extraer el agua del envase hasta el vaso, ya que dispone de un eficaz sistema de bombeo. Una forma sencilla de evitar el esfuerzo de cargar pesadas garrafas de agua y la incomodidad de servir el agua a pulso, lo que a menudo provoca goteos y derrames involuntarios. Sirve tanto para garrafas de boca ancha como estrecha, gracias a sus dos roscas adaptables. 

4,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1