Cocinar al vapor
Cocinar al vapor

Olla Vapor. Tapadora Vidre. Model Optima Monix.

Cat: Joc de 3 peces. Cassola + Escorredora + Tapa. Disponible en dues mides de diàmetre, 20 i 24cm. Perfecta per a la cocció al vapor. La cassola també es pot emprar separadament. La col·lecció Optima ofereix una sèrie davantatges com el triple fons difusor forjat que assegura un ús súper eficient de lenergia. Es pot utilitzar en tota mena de fonts de calor, incloses la d'inducció. Acer inoxidable 18/10 de la màxima qualitat, amb acabat polit brillant que atorga a aquesta col·lecció un estil modern i contemporani. Apta per a tota mena de cuines, incloses les d'inducció.

Apta per a rentaplats. Mànecs i anses fabricades en acer inoxidable amb acabat polit brillant. Tapadora: Vidre temperat i acer inoxidable amb acabat polit brillant.

Cast: Juego de 3 piezas. Cazuela + Escurridera + Tapa. Disponible en dos medidas de diametro, 20 y 24cm. Perfecta para la coccion al vapor.  La cazuela también se puede emplear separadamente. La colección Optima ofrece una serie de ventajas como el triple fondo difusor forjado que asegura un uso súper eficiente de la energía. Puede ser utilizada en todo tipo de fuentes de calor, incluidas la de inducción. Acero inoxidable 18/10 de la máxima calidad, con acabado pulido brillante  que otorga a esta colección un estilo moderno y contemporáneo. Apta para todo tipo de cocinas, incluidas las de inducción.

Apta para lavavajillas. Mangos y asas fabricadas en acero inoxidable con acabado pulido brillante. Tapa: Vidrio templado y acero inoxidable con acabado pulido brillante.

47,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cistella Vaporera MaxiVaporette. 19-27cm diametre. Metaltex.

Cat: Cistella de vapor. Ideal per cuinar sa, retenint el sabor natural i els nutrients del menjar. La cistella es pot obrir en diferents mides, per tant és apta per a recipients de 20cm fins a 26cm de diàmetre. Presenta unes potes de 2cm d'alçada. Funcionament: abocar màxim 2 cm d'aigua dins la cassola (evitant que l'aigua toqui el fons de la Vaporette) i anar obrint la canastreta fins a tocar les parets de l'olla o la cassola. Posar el menjar a dins i ja està a punt per utilitzar-lo. Netejar abans d’utilitzar.

Cast: Cesta de vapor. Ideal para cocinar sano, reteniendo el sabor natural y los nutrientes de la comida. La cesta se puede abrir en diferentes tamaños, por tanto es apta en recipientes de 20cm hasta 26cm de diámetro. Presenta unas patas de 2cm de altura. Funcionamiento: verter máximo 2 cm de agua dentro de la cazuela (evitando que el agua toque el fondo de la Vaporette) e ir abriendo la canastilla hasta tocar las paredes de la olla o la cazuela. Poner la comida dentro y ya está lista para utilizarla. Limpiar antes de utilizar.

14,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Vapor + safata. Estuche vapor+ bandeja. LéKUé. 3-4 pers. Color Taronja

 CAT: L'estoig de vapor Lékué amb safata optimitza la conservació i la cocció al vapor dels aliments, potenciant els sabors i mantenint tots els nutrients.

La safata interior, que es pot treure, garanteix l'escorriment perfecte dels líquids durant la conservació o descongelació. La cocció es pot realitzar amb o sense la safata, en funció del resultat desitjat; la safata separa l'aliment de l'excés de suc produït durant la cocció.  275 x 210 x 80mm. Capacitat 1400ml / 1QT Silicona Platinum. Microones. Forn. Rentaplats.

 CAST: El estuche de vapor Lékué con bandeja optimiza la conservación y la cocción al vapor de los alimentos, potenciando los sabores y manteniendo todos los nutrientes.

La bandeja interior extraible garantiza el escurrimiento perfecto de los líquidos durante la conservación o descongelación. La cocción se puede realizar con o sin la bandeja, en función del resultado deseado; la bandeja separa el alimento del exceso de jugo producido durante la cocción. Profundidad 275 x 210 x 80 mm. Capacidad 1400ml / 1QT Silicona Platinum. Microondas. Horno. Lavavajillas.  

 

Lékué
44,95 € 2

35,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Vapor 1-2 pers. Lékué.

Cat. L'estoig de vapor  optimitza la conservació i la cocció al vapor dels aliments, potenciant els sabors i mantenint tots els nutrients. La safata interior, que es pot treure, garanteix l'escorriment perfecte dels líquids durant la conservació o descongelació. La cocció es pot realitzar amb o sense la safata, en funció del resultat desitjat; la safata separa l'aliment de l'excés de suc produït durant la cocció. 240 x 124 x 50mm. Capacidad 650ml.

Safata opcional, es pot triar amb safata o sense,  aquí abaix. 

 

Cast. El estuche de vapor optimiza la conservación y la cocción al vapor de los alimentos, potenciando los sabores y manteniendo todos los nutrientes. La bandeja interior, que se puede sacar, garantiza el escurrimiento perfecto de los líquidos durante la conservación o descongelación. La cocción se puede realizar con o sin la bandeja, en función del resultado deseado; la bandeja separa el alimento del exceso de jugo producido durante la cocción. 240 x 124 x 50mm. Capacidad 650ml.

Bandeja opcional, se puede elegir con bandeja o sin, aquí abajo.

 

22,90 € 2

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Vaporera Lékué. 1-2 Pers. OFERTA

CAT: ¡ Cuina dos plats al mateix temps a la teva vaporera Lekué! Menjar saborós i saludable és possible !, de la tradició de les vaporeras de bambú a la innovació dels materials moderns, però sempre amb la mateixa filosofia;  plats que es cuinen al vapor conservant les seves propietats i concentrant el seu sabor. Apte per 3-4p. Compatible amb cassoles de Ø 19-22cms. Alt 120mm. Diàmetre 220 Ø. Capacitat 1200ml.  BPA FREE.  100% SILICONA PLATINUM.  APTA per FORN.  MICROONES.  RENTAVAIXELLES.

 

CAST:  ¡Cocina dos platos al mismo tiempo en tu vaporera Lekué! ¡Comer rico y sano es posible!, de la tradición de las vaporeras de bambú a la innovación de los más modernos materiales,pero siempre con la misma filosofía; comida que se cocina al vapor conservando sus propiedades y concentrando su sabor.  Apto para 1-2 comensales. Compatible con cacerolas de Ø 19-22cms.  Alto 120mm. Diámetro 220 Ø. Capacidad 1200ml BPA FREE. 100% SILICONA PLATINUM. APTA per HORNO. MICROONDAS. LAVAVAJILLAS. 

 

30,95 € 2

28,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Vaporera Lékué XL. OFERTA.

CAT: ¡ Cuina dos plats al mateix temps a la teva vaporera Lekué! Menjar saborós i saludable és possible !, de la tradició de les vaporeras de bambú a la innovació dels materials moderns, però sempre amb la mateixa filosofia;  plats que es cuinen al vapor conservant les seves propietats i concentrant el seu sabor. Apte per 3-4p. Compatible amb cassoles de Ø 24-26cms. Alt 130mm. Diàmetre 275 Ø. Capacitat 1800ml.  BPA FREE.  100% SILICONA PLATINUM.  APTA per FORN.  MICROONES.  RENTAVAIXELLES.

 

CAST:  ¡Cocina dos platos al mismo tiempo en tu vaporera Lekué! ¡Comer rico y sano es posible!, de la tradición de las vaporeras de bambú a la innovación de los más modernos materiales,pero siempre con la misma filosofía; comida que se cocina al vapor conservando sus propiedades y concentrando su sabor. Apto para 3-4p. Compatible con cacerolas de Ø 24-26cms. Alto 130mm. Diámetro 275 Ø. Capacidad 1800ml. BPA FREE. 100% SILICONA PLATINUM. APTA per HORNO. MICROONDAS. LAVAVAJILLAS. 

40,95 € 2

31,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Rostidor al vapor

Per ampliar la informació fes clic aquí.

El Rostidor al vapor és un nou concepte de cuina que combina els beneficis de la cocció al vapor amb un acabat cruixent, guardant així totes les vitamines i donant una textura apetitosa a qualsevol aliment

23,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1