Cocinar al vapor
Cocinar al vapor

Estoig Vapor + safata. Estuche vapor+ bandeja. LéKUé. 3-4 pers. Color Taronja

 CAT: L'estoig de vapor Lékué amb safata optimitza la conservació i la cocció al vapor dels aliments, potenciant els sabors i mantenint tots els nutrients.

La safata interior, que es pot treure, garanteix l'escorriment perfecte dels líquids durant la conservació o descongelació. La cocció es pot realitzar amb o sense la safata, en funció del resultat desitjat; la safata separa l'aliment de l'excés de suc produït durant la cocció.  275 x 210 x 80mm. Capacitat 1400ml / 1QT Silicona Platinum. Microones. Forn. Rentaplats.

 CAST: El estuche de vapor Lékué con bandeja optimiza la conservación y la cocción al vapor de los alimentos, potenciando los sabores y manteniendo todos los nutrientes.

La bandeja interior extraible garantiza el escurrimiento perfecto de los líquidos durante la conservación o descongelación. La cocción se puede realizar con o sin la bandeja, en función del resultado deseado; la bandeja separa el alimento del exceso de jugo producido durante la cocción. Profundidad 275 x 210 x 80 mm. Capacidad 1400ml / 1QT Silicona Platinum. Microondas. Horno. Lavavajillas.  

 

Lékué
44,95 € 2

35,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Vapor 1-2 pers. Lékué.

Cat. L'estoig de vapor  optimitza la conservació i la cocció al vapor dels aliments, potenciant els sabors i mantenint tots els nutrients. La safata interior, que es pot treure, garanteix l'escorriment perfecte dels líquids durant la conservació o descongelació. La cocció es pot realitzar amb o sense la safata, en funció del resultat desitjat; la safata separa l'aliment de l'excés de suc produït durant la cocció. 240 x 124 x 50mm. Capacidad 650ml.

Safata opcional, es pot triar amb safata o sense,  aquí abaix. 

 

Cast. El estuche de vapor optimiza la conservación y la cocción al vapor de los alimentos, potenciando los sabores y manteniendo todos los nutrientes. La bandeja interior, que se puede sacar, garantiza el escurrimiento perfecto de los líquidos durante la conservación o descongelación. La cocción se puede realizar con o sin la bandeja, en función del resultado deseado; la bandeja separa el alimento del exceso de jugo producido durante la cocción. 240 x 124 x 50mm. Capacidad 650ml.

Bandeja opcional, se puede elegir con bandeja o sin, aquí abajo.

 

22,90 € 2

19,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Vaporera Lékué. 1-2 Pers. OFERTA

CAT: ¡ Cuina dos plats al mateix temps a la teva vaporera Lekué! Menjar saborós i saludable és possible !, de la tradició de les vaporeras de bambú a la innovació dels materials moderns, però sempre amb la mateixa filosofia;  plats que es cuinen al vapor conservant les seves propietats i concentrant el seu sabor. Apte per 3-4p. Compatible amb cassoles de Ø 19-22cms. Alt 120mm. Diàmetre 220 Ø. Capacitat 1200ml.  BPA FREE.  100% SILICONA PLATINUM.  APTA per FORN.  MICROONES.  RENTAVAIXELLES.

 

CAST:  ¡Cocina dos platos al mismo tiempo en tu vaporera Lekué! ¡Comer rico y sano es posible!, de la tradición de las vaporeras de bambú a la innovación de los más modernos materiales,pero siempre con la misma filosofía; comida que se cocina al vapor conservando sus propiedades y concentrando su sabor.  Apto para 1-2 comensales. Compatible con cacerolas de Ø 19-22cms.  Alto 120mm. Diámetro 220 Ø. Capacidad 1200ml BPA FREE. 100% SILICONA PLATINUM. APTA per HORNO. MICROONDAS. LAVAVAJILLAS. 

 

30,95 € 2

28,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Vaporera Lékué XL. OFERTA.

CAT: ¡ Cuina dos plats al mateix temps a la teva vaporera Lekué! Menjar saborós i saludable és possible !, de la tradició de les vaporeras de bambú a la innovació dels materials moderns, però sempre amb la mateixa filosofia;  plats que es cuinen al vapor conservant les seves propietats i concentrant el seu sabor. Apte per 3-4p. Compatible amb cassoles de Ø 24-26cms. Alt 130mm. Diàmetre 275 Ø. Capacitat 1800ml.  BPA FREE.  100% SILICONA PLATINUM.  APTA per FORN.  MICROONES.  RENTAVAIXELLES.

 

CAST:  ¡Cocina dos platos al mismo tiempo en tu vaporera Lekué! ¡Comer rico y sano es posible!, de la tradición de las vaporeras de bambú a la innovación de los más modernos materiales,pero siempre con la misma filosofía; comida que se cocina al vapor conservando sus propiedades y concentrando su sabor. Apto para 3-4p. Compatible con cacerolas de Ø 24-26cms. Alto 130mm. Diámetro 275 Ø. Capacidad 1800ml. BPA FREE. 100% SILICONA PLATINUM. APTA per HORNO. MICROONDAS. LAVAVAJILLAS. 

40,95 € 2

31,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Rostidor al vapor

Per ampliar la informació fes clic aquí.

El Rostidor al vapor és un nou concepte de cuina que combina els beneficis de la cocció al vapor amb un acabat cruixent, guardant així totes les vitamines i donant una textura apetitosa a qualsevol aliment

23,95 €

  • poques unitats // unidades limitadas
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1