Lacor.

Fabricant de productes de parament de cuina i hostaleria amb una trajectòria superior als 60 anys. Durant aquest temps ha mantingut una evolució constant i ha mantingut una policita d'innovació i desenvolupament permanent.

Es consolida com un dels fabricants líders de el sector que pot satisfer els desitjos dels amants de la gastronomia i la bona taula. És apte tant per a la llar com per al millor dels restaurants i hotels. Disposa d'una gamma de productes de parament fabricats en materials de primera qualitat (com l'acer inoxidable 18/10), estris de cuina, taula, rebosteria i cafeteria.

 

Fabricante de productos de menaje de cocina y hostelería con una trayectoría superior a los 60 años. Durante este tiempo ha mantenido una evolución constante y ha mantenido una policita de innovación y desarrollo permanente.

Se consolida como uno de los fabricantes lideres del sector que puede colmar los deseos de los amantes de la gastronomía y la buena mesa. Es apto tanto para el hogar como para el mejor de los restaurantes y hoteles. Dispone de una gama de productos de menaje fabricados en materiales de primera calidad (como el acero inoxidable 18/10), utensilios de cocina, mesa, repostería y cafetería.