Cubiertos.
Cubiertos.

Ganivet de taula. Cuchillo mesa. "Chuletero inox"(set de 12) Arcos.

CAT. Ganivet de taula fabricat amb acer inoxible. Fulla de serra. Fulla 110 mm. Tall assegurat. Garantia Arcos. Made in Albacete. La unitat surt a 3,19€.

CAST: Cuchillo de mesa fabricado con acero inoxidable. Hoja de sierra. Hoja 110mm. Corte asegurado. Garantia Arcos. Fabricados en Albacete. La unidad sale a 3,19€. 

Made in Albacete.

38,35 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

COBERTERIES


Berlin by Arcos. 

Línia BERLIN. De venda per separat. Ganivets, culleres, postres, lunch, peix... Presenta un disseny inspirat en línies ovalades el que dona un toc càlid al seu aspecte. Els ganivets d'aquesta coberteria estan fabricats amb acer martenstínic d'una sola peça massissa amb un alt contingut amb crom per obtenir un bon comportament davant la corrosió i el rentaplats. La resta de peces de la coberteria estan fabricades amb acer austenític inoxidable 18/10, molt resistent.  En el cas del ganivets, ARCOS, garantitza el seu poder de tall, ja que després del procés mecanitzat de la fulla es realitza el perlat de la serra. Aixó el diferencia de la majoria de coberteries, on els ganivets no tallen. Aquests ganivets tallen!!, 100% garantit. 


TRIA I COMPRA AQUÍ // ELIGE Y COMPRA AQUÍ


Toscana by Arcos

La senzillesa i l'elegància prenen vida en aquesta sèrie per vestir les taules més exigents. Ganivets d'acer inoxidable martensític d'una sola peça massissa amb alt contingut en crom, per obtenir un bon comportament davant la corrosió i els rentavaixelles. La resta de peces que componen la coberteria estan fabricades amb un acer austenític inoxidable 18/10, altament resistent.

Mango sofisticat, amb un marcat canvi de gruix i un traç final inclinat que dóna el toc final a aquesta magnífica coberts. Fabricat en acer dotant amb això a la peça d'una solidesa i resistència apreciables.

En el cas dels ganivets monoblocks, ARCOS garanteix el seu poder de tall ja que, després de la mecanització del full, se'ls realitza el perlat a la serra, de manera que destaquen en comparació amb el tall de qualsevol altra coberteria. 

 

 TRIA I COMPRA AQUÍ // ELIGE Y COMPRA AQUÍ

Direcció. Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp: 662 158 170

Correu. info@ainateco.com

Horari. 9:00-13:30 // 16:00-20:30 de dilluns a dissabte // de lunes a sabado.

DISSABTES CAPVESPRES OBERT / / SÁBADOS TARDE ABIERTO

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta. 
Subscriu-te a la nostra llista de correu i rebràs el butlletí de notícies amb ofertes, horaris, notícies, vals de descompte, etc. 

 

Susbríbete a nuestra lista de correo y recibirás el boletín de noticias de Aina Teco, con ofertas, horarios, noticias, vales de descuento, etc.

Butlletí de notícies