Ganivets, picadores, ratlladores, etc. i també accessoris per esmolar. 

Cuchillos, picadoras, ralladores, etc. y también accesorios para afilar. 

SPIRALIZER OXO. Rallador Espiral 3 cortes Sobremesa. // Ratllador Espiral 3 talls Sobretaula.

CAST: Rallador espiralizador con tres cuchillas para hacer fideos de dos grosores y cintas. MARCA OXO. En unos segundos transforma verduras en espaguetis o cintas para elaborar platos similares a la pasta, ensaladas, woks de verduras, frituras de apetitosa forma, tortillas de verduras y otros. También permite fácil y rápidamente cortar cebollas en tiras o picar repollo, o hacer bandas de frutas como manzanas o peras para deliciosos postres.

Espiralizador perfecto para hacer fideos de verduras, una sabrosa y saludable alternativa a la pasta. Válido para calabacín, cebolla, pepino, zanahoria, calabaza, remolacha, patata y repollo.

CAT: Ratllador espiralitzador amb tres fulles per fer fideus de dos gruixos i cintes. MARCA OXO.  En uns segons transforma verdures en espaguetis o cintes per elaborar plats similars a la pasta, ensalades, woks de verduras, fregits de apetitosa forma, truites de verdures i altres. També permet fàcil i ràpidament tallar cebes en tires o picar col, o fer bandes de fruites com pomes o peres per delicioses postres. Espiralitzador perfecte per fer fideus de verdures, un saborós i saludable alternativa a la pasta. Vàlid per a carabassó, ceba, cogombre, pastenaga, carabassa, remolatxa, patata i col.

49,95 € 2

45,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Microplane Zester Premium Fine. Ratllador // Rallador.

CAT: Ratllador Zester Microplane® de mida FINA. Amb les seves formes que recorden a les d'una raspa de fuster, s'ha convertit en un estri imprescindible per a cuiners professionals i aficionats. L'estil de la fulla permet obtenir llavoradures finíssimes. Per exemple es poden utilitzar aquestes ratlladures tan fines de cítrics per preparar vinagretes fresques, salses i fins i tot galetes casolanes. Fulla d'acer inoxidable, ultraafilada i de llarga durada - Fabricada en Estats Units. Mànec ergonòmic suau al tacte. Apte per a rentavaixelles. Emmagatzematge fàcil: funda de protecció reutilitzable ( funda no apta per a rentavaixelles). Mides: 32,5 cm x 3,50 cm x 3,00 cm Superfície de tall exacta: 20,3 cm x 2,5 cm. Mànec COLOR NEGRE.

ESP: Rallador Zester Microplane® Fino. Con sus formas que recuerdan a las de una escofina para madera, se ha convertido en un utensilio imprescindible para cocineros profesionales y aficionados, y sigue siendo el producto que más vendemos en todo el mundo. El estilo de hoja de nuestro Zester permite obtener ralladuras finísimas ideales para todo lo que quiera rallar muy fino. Utilice ralladuras finísimas de cítricos para preparar una vinagreta fresca, salsas especiales o incluso galletas caseras.

Cuchilla de acero inoxidable, ultraafilada y de larga duración - Fabricada en Estados Unidos. Mango ergonómico suave al tacto. Apto para lavavajillas. Almacenamiento fácil: funda de protección reutilizable ( funda no apta para lavavajillas). Medidas: 32,5 cm x 3,50 cm x 3,00 cm Superficie de corte exacta: 20,3 cm x 2,5 cm.  Mango COLOR NEGRO.

21,95 € 2

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Microplane Spiral Cutter . Ratllador en Espiral // Rallador en Espiral.

Cat:Microplane Spiral Cutter és una eina de cuina ben divertida que genera talls espiral continus de verdures com pastanagues, cogombres, raves, carbassó i altres tubercles i verdures. Inclou dos orificis, gran i petit, amb fulles d'acer inoxidable quirúrgic que reduiran les verdures a talls en forma de fideus per a ensalades, acompanyaments i guarnició de pasta. Apte per a la part superior del rentaplats. AMB LA GARANTIA MICROPLANE, la millor marca de tall del mercat.

 

Cast:MIcroplane Spiral Cutter es un utensilio de cocina para elaborar divertidos cortes en espiral de vegetales para diferentes tipos de platos: pastas sin gluten, salteados, ensaladas y guarniciones. Dos posibilidades de corte (grande y pequeño). Acero inoxidable de grado quirúrgico. Apto para la rejilla superior del lavavajillas. CON LA GARANTIA MICROPLANE, la mejor marca de corte del mercado.

14,95 € 2

13,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Microplane Garlic Cutter . Ratllador d'alls // Rallador de Ajos.

Cat: Ratlla all de forma fàcil i ràpida. Ratlladors de fotogravat per tall. Fulles ultra afilades fetes d'acer inoxidable. Amb capacitat per a 2-3 alls pelats. Inclou una petita espàtula per retirar l'all ratllat. Apte per a rentaplats. AMB LA GARANTIA microplane, la millor marca de tall del mercat. AMB LA GARANTIA MICROPLANE. Una de les milors marques de tall del mercat. 

 

Cast: Ralla ajo de forma fácil y rápida. Ralladores de fotograbado para corte. Cuchillas ultra afiladas hechas de acero inoxidable. Con capacidad para 2-3 dientes de ajo pelados. Incluye una pequeña espátula para retirar el ajo rallado. Apto para lavavajillas. CON LA GARANTIA MICROPLANE, la mejor marca de corte del mercado.

19,95 € 2

17,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

tomatigueres // tomateras


Tomatiguera Manual //Tomatera ManuaL. Model Inox Elma

CAT: Màquina inoxidable manual per processar fruites i verdures de manera neta i ràpida. Serveix per l'elaboració de salsa de tomàtiga, confitures, condonyat, pebres, etc. El seu sistema de filtro separa la pell i les llavors de la polpa, donant com a resultat un suc net i lliure d'impureses. Característiques: Pes 2.9 Kg. // Dimensions: 29×30×20 cm // Depòsit, rampa, con i filtre d'acer inoxidable de Ø 2 mm // Subjecció mitjançant mordassa.

ESP: Máquina inoxidable manual para procesar frutas y verduras de manera limpia y rápida. Sirve para la elaboración de salsa de tomate, confituras, membrillo, pimientos, etc. Su sistema de filtro separa la piel y las semillas de la pulpa, dando como resultado un jugo limpio y libre de impurezas. Características: Peso 2.9 Kg. // Dimensiones: 29 × 30 × 20 cm // Depósito, rampa, cono y filtro de acero inoxidable de Ø 2 mm // Sujeción mediante mordaza.

ENG: TOMATO SAUCE MACHINE

79,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

TOMATERA MANUAL // TOMATIGUERA MANUAL. MOD. GARHE METALL

CAT: La trituradora de ferro colat té un funcionament molt similar a les màquines de plástic, però amb algunes avantatges addicionals, les més destacables són que aquesta màquina està fabricada principalment en ferro fos i cos estanyat , això fa que sigui un article  pràcticament per a tota la vida. El sistema de subjecció és mitjançant mordassa, molt més estable que el típic sistema de ventosa, d'aquesta manera la producció augmenta ja que podrem treballar més fort i ràpid sense por que es enlairament la ventosa mentre triturem la tomàtiga. És totalment desmuntable i molt fàcil de netejar. A més, tot i que sempre és millor escaldar el tomàquet abans de triturar-, podrem triturar el tomàquet en cru. Amb aquesta tomaquera manual aconseguirem fer conserves durant l'època de recol·lecció i tenir un aliment 100% natural i casolà durant tot l'any.

Aquesta tomaquera trituradora manual està fabricada per GARHE, fabricant de Biscaia especialitzat en estris, eines i electrodomèstics per a la producció d'aliments a casa al millor estil artesanal i tradicional.

ESP: La tomatera trituradora de hierro fundido tiene un funcionamiento muy similar a sus hermanas pequeñas y más económicas las tomateras de plástico, pero con algunas ventajas adicionales, las más destacables son que esta tomatera está fabricada principalmente en hierro fundido y cuerpo estañado, con lo que tenemos un producto que es prácticamente para toda la vida. El sistema de sujeción es mediante mordaza, mucho más estable que el típico sistema de ventosa, de esta forma la producción aumenta ya que podremos trabajar más fuerte y rápido sin miedo a que se despegue la ventosa mientras trituramos el tomate. Es totalmente desmontable y muy fácil de limpiar. Además, aunque siempre es mejor escaldar el tomate antes de triturarlo, podremos triturar el tomate en crudo.

Con esta tomatera manual lograremos hacer conservas durante la época de recolección y tener un alimento 100% natural y casero durante todo el año.

Esta tomatera trituradora manual está fabricada por Garhe, fabricante de Vizcaya especializado en útiles, herramientas y electrodomésticos para la producción de alimentos en casa al mejor estilo artesanal y tradicional.

45,95 € 2

39,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

CONSELL: COM ESCALDAR LES TOMÀTIGUES. 

Escaldar una tomatiga és molt senzill, posarem una olla amb aigua a bullir i una altra olla amb aigua freda, millor si és amb gel. Introduirem uns segons la tomàtiga a l'aigua bullint, entre 5 i 20 segons segons la grandària de la tomàtiga i la temperatura de l'aigua, i el retirarem per immediatament ficar-lo a l'aigua freda, així aconseguirem dues coses; baixar ràpidament la temperatura per tallar la cocció i que no es cuini, i el canvi brusc de temperatura farà que la pell es contregui, d'aquesta manera la pell se separa del fruit i es retira molt fàcilment fins i tot amb la mà.

 

CONSEJO: COMO ESCALDAR LOS TOMATES

Escaldar un tomate es muy sencillo, pondremos una olla con agua a hervir y otra olla con agua fría, mejor si es con hielo. Introduciremos unos segundos el tomate en el agua hirviendo, entre 5 y 20 segundos según el tamaño del tomate y la temperatura del agua, y lo retiraremos para inmediatamente meterlo en el agua fría, así conseguiremos dos cosas; bajar rápidamente la temperatura para cortar la cocción y que el tomate no se cocine, y el cambio brusco de temperatura hará que la piel se contraiga, de esta forma la piel se separa del fruto y se retira muy fácilmente incluso con la mano.

Tomatiguera (Tomatera) Plàstic by Elma

Màquina sencilla i manual per triturar tomàtigues separant la pell i les llavors. Ús domèstic. Desmuntable i de fàcil neteja. Disposa de ventosa per millorar la seva subjecció. Pes: 1,130 Kg. Dimensions: 18×22×25 cm.  
Pack de accesorios incluidos: Recipient. Massa i Rampa.
Tomatera // Tomato Sauce Machine

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

mandolines // mandolinas

Mandolina "V" by Lacor

Cat: Mandolina tall en V. Estructura de plàstic color gris. Regulació de tall de 1 a 9 mm. Tall en juliana de 6 o 9 mm. Carro protector de les mans. Cames plegables.

5 fulles. 7 posicions. Mides 15 x 31 x 12. 

1. Fulla per tall en juliana amplada 6 mm. i de  gruix regulable.   2. Fulla  per tallar en bastons (patates) amplada de 9 mm. i de gruix regulable. 3. Fulla per tallar en rotllana, gruix regulable, 1 - 9 mm. 4. Fulla per tallar ondulat, gruix regulable, 1 - 9 mm. 5. Fulla talladora tipus ratllador fi. 6. Fulla talladora tipus ratllador mitjà. 7. Fulla talladora tipus ratllador gruixat. Inclou un pràctic espremedor i una capsa per guardar les fulles. 

 

Cast: Mandolina corte en V. Estructura de plástico color gris. Regulación de corte de 1 a 9 mm. Corte en juliana de 6 o 9 mm. Carro protector de las manos. Piernas plegables. 5 hojas. 7 posiciones. Medidas 15 x 31 x 12.

1. Hoja para corte en juliana anchura 6 mm. y de espesor regulable. 2. Hoja para cortar en bastones (patatas) anchura de 9 mm. y de espesor regulable. 3. Hoja para cortar en círculo, espesor regulable, 1-9 mm. 4. Hoja para cortar ondulado, grueso regulable, 1-9 mm. 5. Hoja cortadora tipo rallador fino. 6. Hoja cortadora tipo rallador medio. 7. Hoja cortadora tipo rallador grueso. Incluye un práctico exprimidor y una caja para guardar las hojas.

28,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Mandolina Zyliss 2-in-1.

Cat: Zyliss 2 in 1 és una mandolina de mida compacta, que combina les característiques de tall de qualitat con la facilitat d'un ús ràpid i segur. La màquina de tallar ofereix dues fulles i múltiples opcions de llescat: una fulla esmolada, microdentada i en angle permet tallar netament en rotllanes les cebes, carbassons, tomàquets i fruites, i una segona fulla per tallar en juliana les pastanagues, patates i pomes en els talls de mida d'un pal curt. 

 • Fulla d'acer inoxidable serrada d'alta qualitat crea llesques perfectament uniformes o en juliana de manera ràpida i fàcil
 • Palanca per un fàcil ajustament del gruix de tall per rotllanes o llesques. 
 • Fulla de tall en juliana preparanda per al seu ús amb només prémer un botó
 • Àmplia superfície de tall acull
 • Mànec ergonòmic i peus antilliscants per facilitar el seu ús
 • Carro per aliments per protegir les mans al tallar
 • Apte per a rentavaixelles

 

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

ESP: Mandolina Zyliss 2 in 1 es una mandolina de diseño compacto, que combina las características de corte de calidad con la facilidad de un uso rápido y seguro. La máquina ofrece dos hojas y múltiples opciones de corte: una cuchilla afilada, microdentada y en ángulo permite cortar limpiamente en rodajas las cebollas, calabacines, tomates y frutas, y una segunda hoja para cortar en juliana las zanahorias, patatas y manzanas en los cortes de tamaño de un palo corto. 

Hoja de acero inoxidable aserrada de alta calidad crea rebanadas perfectamente uniformes o en juliana de manera rápida y fácil

Palanca para un fácil ajuste del espesor de corte para corros o rebanadas.

Hoja de corte en juliana Preparando para su uso con sólo pulsar un botón

Amplia superficie de corte acoge

Mango ergonómico y pies antideslizantes para facilitar su uso

Carro para alimentos para proteger las manos al cortar

Apto para lavavajillas


Pelador "Trio".

Pelador de la marca Prepara. Un pelador, tres fulles! Un per tall juliana, un per verdures o aliments durs, i una altra per verdures o aliments més tous. Les fulles queden dins del mànec per una màxima seguretat. Només s'ha de seleccionar la fulla de tall i fer-la pujar amb el botó de control.  Les fulles, perfectament esmolades, estan fetes del millor acer quirúrgic japonès per el màxim rendiment i durabilitat. Cartutx de fulles extraïble, és apte per a rentavaixelles. El mànec disposa d'una superfície de goma de fàcil adherència. Per el seu ús tant per esquerrans com a dretans.

Pelador // Peeler

17,95 € 2

11,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

picadores // picadoras


GARLICZOOM by Chef'n

Picador d'alls manual de la marca Chef'n. El petit val per un o dos alls. 

Per ampliar la informació fes clic aquí.

13,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Picadora ROTOMAC by Metaltex

CAT: Es tracta d'una picadora o tallaverdures revolucionari. Disposa de fulles de tall mòbils. Molt fàcil d'utilitzar i ràpid. Tallar sense esforços, només estirant d'una corda. Ideal per preparar salses, sopes o sofregit. RotoMac - Tecnologia Suïssa.

ESP: Se trata de una picadora o corta-verduras revolucionario. Dispone de hojas de corte móviles. Muy fácil de usar y rápido. Cortar sin esfuerzos, sólo tirando de una cuerda. Ideal para preparar salsas, sopas o sofrito. RotoMac - Tecnología Suiza.

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Picadora Ceba Zyliss

Robusta talladora de cebes de la marca Zylis. Presenta una palanca de braç llarg per facilitar el seu ús. Pot tallar daus de ceba i altres vegetals de manera fàcil i suau. Presenta dues fulles d'acer inxidable d'alta qualitat (6 mm i 12 mm de forat). Compacta i amb superfície antilliscant. Per més informació podeu mirar aquest vídeo

28,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

posts de tall // tablas de corte


Post de tall, CUT&CURVE by JosephJoseph

Qualsevol xef experimentat li dirà que les millors salses de carn són les que es confeccionen de manera casolana, utilitzant fins l'última gota de substància que proporciona la peça. No obstant, abocar els sucs en el recipient on es prepara la salsa no és una tasca fàcil. Aquí és on entra en acció Cut & Carver. Es tracta d'una taula de tall senzilla, ergonòmica, de dues cares, dissenyada específicament per trinxar. Una zona d'adherència lateral de punxes que subjecta la carn, i la seva superfície inclinada garanteix que pugui aprofitar al màxim els sucs. La seva superfície oposada és llisa i inclinada, perfecta per recuperar les molles i per rentar vegetals.

Peus antilliscants. 

Color Negre. 

37 x 29 x 2,5 cm

Color Negre. 37 x 29 x 2,5 cm.

23,45 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Post de tall+ esmolador "Slice&Sharpen" by JosephJoseph.

Slice&Sharpen es una taula molt innovadora dissenyada perquè puguis esmolar els teus ganivets abans de tallar el menjar. Disposa d'un esmolador ceràmic que permet posar a punt els teus ganivets abans d'utilitzar-los. El marge de goma anti-relliscant fa que la taula es mantingui estable mentre esmoles. La seva superfície ha estat creada amb uns materials que ajuden a protegir els teus ganivets.

Disponible en dues mides i dos colors. 

Tabla de corte + afilador // Chopping Board & Sharpener

Color Negre. 37 x 29 x 2,5 cm.

22,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Set Tall i Preparació BENTO by Umbra.

BENTO és un joc de 7 peces format per una taula de tallar de bambú, que també funciona com una tapa, un contenidor general i un conjunt de 5 bols de diferents mides a l'interior (2 de 240 ml, 2 de 470 ml i un de 710 ml). Permet tallar els aliments i seguidament posar-los dins aquests contenidors per facilitar la preparció dels plats. BPA free. Mides conjunt: 40 x 28 x 8 cm. Tot el conjunt queda perfectament ordenat per facilitar el seu enmagatzematge a la cuina. Disponible només en color blanc i tallant fusta bambú. 

 

Plàstic color blanc. Fusta bambú.
39,95 € 2

29,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

ganivets de cuina // cuchillos de cocina


Ganivets Cuina RIVIERA BLANC by Arcos.

La sèrie RIVIERA BLANC combina la subtilesa de les formes arredonides, amb la comoditat i un fàcil maneig. La seva fulla és d'acer inoxidable forjat NITRUM®, d'alt rendiment i durabilitat. Mànec estilitzat que s'adapta perfectament a la forma de la ma. Les "cachas" estan fabricades de Polioximetilé (POM) amb un acabat suau i d'una gran resistència a productes corrosius i a les altes temperatures (-40ºC fins 150ºC). Els rematxes encadellats son d'acer inox d'alta resistència a la corrosió.  

Gran assortiment de mides i usos: Pelador, verdures, japonés, cuina, pa, "jamonero", desossador... 

 

 TRIA: Fes click aquí per triar quin model de ganivet vols comprar. // ELIGE: Haz clic aquí para elegir que modelo de cuchillo quieres comprar.

Ganivets Cuina MAITRE by Arcos.

Disseny de línies arrodonides per a un ús domèstic.

Exclusiu acer inoxidable d'alt rendiment i durabilitat NITRUM ®.

Mànecs de niló amb microesferes, material plàstic de gran resistència mecànica, poc pes i bon acabat superficial, i per tant, de molt bona aplicació per a aquelles peces domèstiques d'ús diari. Reblons encadellats d'acer inoxidable, garantint l'alta resistència a la corrosió

Gran assortiment de mides i usos: Pelador, verdures, japonés, cuina, pa, "jamonero", desossador... 

 

 TRIA: Fes click aquí per elegir quin model de ganivet vols comprar.

Set de 4 ganivets formatge, by Kitchen Craft.

Cat: Conjunt de 4 ganivets perfectes per tallar, llescar i servir qualsevol tipus de formatge. Fulla d'acer inoxidable amb un revestiment antiadherent de color. Mànec amb empunyadura de tacte suau a joc amb el color de la fulla. Aptes per a rentaplats. 

Cast: CONJUNTO 4 CUCHILLOS PARA QUESO. Estas de 4 pieza son perfectas para cortar, rebanar y servir cualquier tipo de queso. Hoja de acero inoxidable con un revestimiento antiadherente de color. Mango con empuñadura de tacto suave a juego con el color de la hoja. Aptos para lavavajillas.

Eng: 4 PIECE CHEESE SERVING SET.

10,75 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Set de 2 ganivets amb funda, Twin Slice by JosephJoseph.

Set de dos ganivets amb funda. Els dos compten amb un recobriment antiadherent, fulles d'acer inoxidable i empunyadures ergonòmiques. Es recomana netejar i assecar a mà.

 

Juego 2 cuchillos + funda // Compact knife set

17,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

tacs ganivets // tacos para cuchillos


Taco Universal Bambú per Ganivets. Arcos.

Taco fabricat amb fusta de bambú amb l'interior de fibres de polipropilé. Desmuntable, fàcil de netejar. Adequat per tot tipus de ganivets de fins a 20 cm de longitud de fulla. No conté els ganivets. Marca Arcos. Presentació caixa de cartró litografiada. Mides (cm): 9 gruix x 22 amplada x 24 cm alt. 

Bambú. Polipropilé. Mides (cm): 9 gruix x 22 amplada x 24 cm alt.

49,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Taco Universal per ganivets. Arcos.

Taco fabricat amb plàstic color negre amb l'interior de fibres de polipropilé. Desmuntable, fàcil de netejar. Adequat per tot tipus de ganivets de fins a 20 cm de longitud de fulla. No conté els ganivets. Marca Arcos. Presentació caixa de cartró litografiada. 11'5cm ø x 23 cm alt.

 

Taco universal sin cuchillos // Universal Block, knives not included.

Plàstic Negre. Polipropilé. 11'5cm ø x 23 cm alt.

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

esmoladors/ afiladores


Esmolador de ma // Afilador de mano. Marca Arcos

Cat: Esmolador de mà amb mànec. Dues ranures per a dos esmolats. La ranura d'esmolat gruixat és de carbur de tungstè amb una duresa de 90 HRc i angle de 36 graus. La ranura d'esmolat fi és de ceràmica amb una duresa de 88 HRc i angle de 40 graus. Disseny ergonòmico. Mango amb superfície d'agafada tova per a una millor subjecció.

Cast: Afilador de mano con mango. Dos ranuras para dos afilados. La ranura del afilador grueso es de carburo de tungsteno con una dureza de 90 HRc y ángulo de 36 grados. La ranura de afilado fino es de cerámica con una dureza de 88 HRc y ángulo de 40 grados. Diseño ergonómico. Mango con superficie de agarre blanda para una mejor sujección. 

10,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

estisores cuina // tijeras cocina


Estisores Cuina Arcos (185300) 200 mm

Estisora de cuina de 200 mm de llarg de fulla. Mànec de plàstic. Marca Arcos (Made in Albacete). Fulla d'acer inoxidable. Bona relació qualitat preu. 

TIJERAS COCINA // KITCHEN SCISSORS

Mànec plastic. Acer Inox.

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Cuina Arcos (185601) 215 mm

Estisora de cuina de 215 mm de llarg de fulla. Mànec de plàstic, tacte suau. Marca Arcos (Made in China). Fulla d'acer inoxidable. Preu econòmic. 

TIJERAS COCINA // KITCHEN SCISSORS

Mànec plastic. Acer Inox.

5,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Cuina Arcos (507010) 200 mm

Estisora de cuina de 200 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla d'acer inoxidable Forjat. Qualitat superior.

TIJERAS COCINA // KITCHEN SCISSORS

Acer Inox Forjat.

26,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Cuina Arcos (809700) 200 mm

Estisora de cuina de 200 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Albacete). Fabricada en acer inoxidable. Qualitat Professional.

TIJERAS COCINA // KITCHEN SCISSORS

Acer Inox.

6,95 €

 • esgotat // agotado

Estisores Pollastre Arcos (539000) 250 mm

Estisora de cuina de 250 mm de llarg de fulla. Marca Arcos. Fabricada en Acer inoxidable. Qualitat Professional.

TIJERAS COCINA // KITCHEN SCISSORS

Acer Inox.

28,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

altres estisores // otras tijeras


Estisores Manicura Punta Corba Arcos 102 mm

Estisora amb 102 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla  fabricada en Acer inoxidable Forjat.  Mànec Acer Niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS MANICURA // MANICURE SCISSORS

Acer Inox Forjat.

6,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Manicura Recta Arcos 102 mm

Estisora amb 102 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla fabricada en Acer inoxidable Forjat. Mànec Acer Niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS MANICURA // MANICURE SCISSORS

Acer Inox Forjat.

6,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Costura Castellana Arcos 140 mm

Estisora amb 140 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla fabricada en Acer inoxidable Forjat. Mànec acer niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS COSTURA // SEWING SCISSORS

Acer Inox Forjat.

7,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Modista Arcos 178 mm

Estisora amb 178 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla fabricada en Acer inoxidable Forjat. Mànec acer niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS MODISTA // DRESSMAKER SCISSORS

Acer Inox Forjat.

10,35 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estisores Modista Arcos 190 mm

Estisora amb 190 mm de llarg de fulla. Marca Arcos (Made in Italy). Fulla fabricada en Acer inoxidable Forjat. Mànec acer niquelat. Alta Qualitat.

TIJERAS MODISTA // DRESSMAKER SCISSORS

Acer Inox Forjat.

11,35 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp: 662 158 170

Correu. info@ainateco.com

Horari. 9:00-13:30 // 16:00-20:30 de dilluns a dissabte // de lunes a sabado.

DISSABTES CAPVESPRES OBERT / / SÁBADOS TARDE ABIERTO

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta. 
Subscriu-te a la nostra llista de correu i rebràs el butlletí de notícies amb ofertes, horaris, notícies, vals de descompte, etc. 

 

Susbríbete a nuestra lista de correo y recibirás el boletín de noticias de Aina Teco, con ofertas, horarios, noticias, vales de descuento, etc.

Butlletí de notícies