Balanzas, termómetros y medidas.
Balanzas, termómetros y medidas.

Bàscula Cuina Digital ECO by Lacor

Cat: Aquesta és la nova Bàscula de Cuina ECO Lacor. Per què Eco? Perquè aquesta bàscula funciona sense piles. Es carrega mitjançant el botó giratori, que converteix l'energia cinètica (energia de moviment) en energia elèctrica. Serà l'aliat perfecte en la teva cuina, pesa fins a 5 kg amb una precisió de 1 g. Mostra els resultats en g (grams), oz (unces), lb: oz (unces líquides), ml-aigua (mil·lilitres - aigua) i ml-llet (mil·lilitres-llet) a la pantalla LCD de fàcil lectura. Inclou un recipient desmuntable per facilitar la barreja dels ingredients. Lliure de BPA. Gràcies als seus peus antilliscants no llisca en el moment de la pesada. A més, disposa de funció tara, és a dir, permet posar la balança a zero per poder malgrat tots els ingredients en un mateix recipient sense retirar-lo de l'pes. Així mateix, es pot resetejar automàticament a zero. 

Cast: Esta es la nueva Báscula de Cocina ECO de Lacor. ¿Por qué Eco? Porque esta báscula de cocina funciona sin pilas. Se carga mediante el botón giratorio, que convierte la energía cinética (energía de movimiento) en energía eléctrica. Será el aliado perfecto en tu cocina, pesa hasta 5kg con una precisión de 1g. Muestra los resultados en g (gramos), oz (onzas), lb:oz (onzas líquidas), ml-agua (mililitros – agua) y ml-leche (mililitros-leche) en su pantalla LCD de fácil lectura. Incluye un recipiente desmontable para facilitar la mezcla de los ingredientes. Libre de BPA. Gracias a sus pies antideslizantes no se desliza en el momento del pesaje. Además, dispone de función tara, esto es, permite poner la balanza a cero para poder pesar todos los ingredientes en un mismo recipiente sin retirarlo del peso. Asimismo, se puede resetear automáticamente a cero.

28,90 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Bàscula Cuina Digital 5kg. Model Kilo de Metaltex.

Cat: Bàscula de Cuina Digital amb superfície de vidre temperat. Disseny compacte i de fàcil magatzematge. Bon maneig amb un únic botó. Funció Tara. Inclou funció aturada automàtica. Precisió 1g. Pes màxim 5kg. Funciona amb una pila CR2032 (no inclosa )

Cast: Balanza de cocina digital con superficie de cristal templado. Diseño compacto y de fácil almacenaje. Cómodo manejo con un solo botón de funcionamiento. Función tara. Parada automática después de 1 minuto. Precisión 1gr. Peso màximo 5kg. Funciona con una pila CR2032 (no incluida)

21,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

BASCULA BANY D’COOK.

FES CLIC AQUÍ