PAE pequeño aparato electrodoméstico
PAE pequeño aparato electrodoméstico

AIR FRYER

Lacor Ecofry, Fregidora Aire.

Cat. Fregidora sense oli Ecofry de la marca Lacor. Capacitat cubeta 5,5 litres. 8 programes. 1500w. Pantalla tàctil. Inclou receptes. Material exterior plàstic i acer inox.  

Per una cuina casolana i saludable: aquesta fregidora està dissenyada per fregir, coure, rostir i escalfar gairebé sense utilitzar oli. 8 programes automàtics preestablerts per cuinar tot tipus de receptes de forma ràpida i sana: patates fregides, aletes de pollastre, pizza etc. garantint resultats sorprenents.

Tecnologia TotalCook: Distribueix la calor de manera uniforme a través de l'aire calent a gran velocitat. Totes les funcions tenen un temps de preescalfament per aconseguir resultats òptims. TotalSafe: la carcassa i l’ansa es mantenen fredes mentre cuines.

Gran capacitat: 5,5 litres de cubeta extraïble amb antiadherent 100% lliure de PFOA. Lliure de BPA.

Intuïtiva i molt fàcil de fer servir: Gràcies a la pantalla digital es pot ajustar el temps (fins a 60 minuts), la temperatura (de 40ºC a 200ºC.) i els 8 programes preestablerts. Inclou un receptari exclusiu i dissenyat per Lacor per als 8 programes en 3 idiomes. Indicador shake.

Base antilliscant: Garanteix màxima estabilitat durant el funcionament. Fàcil neteja: Accessoris aptes per al rentaplats.

 

Cast: Freidora sin aceite Ecofry de la marca Lacor. Capacidad cesto 5,5 litros. 8 programas de cocinado. 1500 w de potencia, pantalla táctil. Incluye recetario en 3 idiomas.

Cocina casera y saludable: diseñada para freír, hornear, asar y calentar sin apenas utilizar aceite. 8 programas automáticos preestablecidos para cocinar todo tipo de recetas de de forma rápida y sana: patatas fritas, alitas de pollo, pizza etc. garantizando resultados sorprendentes. 

Tecnología TotalCook: Distribuye el calor de manera uniforme a través del aire caliente a gran velocidad. Todas las funciones disponen de un tiempo de precalentamiento para conseguir resultados óptimos. TotalSafe: la carcasa y el asa permanecen frías mientras cocinas. 

Gran capacidad: 5,5 litros (cestillo). Recipiente/Cestillo extraíble con antiadherente 100% libre de PFOA. Libre de BPA. 

Intuitiva y muy fácil de usar: Gracias a la pantalla digital se puede ajustar el tiempo (hasta 60 minutos), la temperatura (de 40ºC a 200ºC.) y los 8 programas preestablecidos. Incluye un recetario exclusivo y diseñado por Lacor para los 8 programas en 3 idiomas. Indicador shake. 

Base antideslizante: Garantiza máxima estabilidad durante el funcionamiento. Fácil limpieza: Accesorios aptos para el lavavajillas.

149,95 € 2

129,95 €

  • poques unitats // unidades limitadas
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

CALEFACCIÓ

Braser elèctric B-Black. Calor Negre. Marca FM.

Cat: Nou braser elèctric de la marca FM fabricat a Còrdova. Presenta la possibilitat de calor normal o calor negre. La Calor Negre consisteix que les resistències emeten calor sense arribar a la incandescència. Gran poder calorífic amb baix consum. 4 nivells de potència: Calor Negre 250W o 500W, Calor Normal 400W o 900W. Sistema Euro-heater de FM, aconsegueix un gran estalvi energètic a l'aprofitar el 100% de la potència emprada, obtenint el màxim rendiment calorífic. Interruptor doble amb posició d'apagada "0". Cable de connexió de 2 metres de longitud. Diàmetre de 38 cm. 

Cast: Nuevo brasero eléctrico de la marca FM fabricado en Córdoba. Presenta la posibilidad de calor normal o calor negro. El Calor Negro consiste en que las resistencias emiten calor sin llegar a la incandescència.  Gran poder calorífico con bajo consumo. 4 niveles de potencia: Calor Negro 250W o 500W, Calor Normal 400W o 900W. Sistema Euro-heater de FM, consigue un gran ahorro energético al aprovechar el 100% de la potencia empleada, obteniendo el máximo rendimiento calorífico. Interruptor doble con posición de apagado “0”. Cable de conexión de 2 metros de longitud.  Diametro de 38 cm. 

25,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Braser elèctric B-900 Marca FM.

Cat: braser elèctric de la marca FM fabricat a Còrdova. 3 nivells de potència: 400W, 500W, 900W. Sistema Euro-heater de FM, aconsegueix un gran estalvi energètic a l'aprofitar el 100% de la potència emprada, obtenint el màxim rendiment calorífic. Interruptor doble amb posició d'apagada "0". Cable de connexió de 2,8 metres de longitud. Diàmetre de 38 cm. 

Cast: brasero eléctrico de la marca FM fabricado en Córdoba. 3 niveles de potencia: 400W, 500W, 900W. Sistema Euro-heater de FM, consigue un gran ahorro energético al aprovechar el 100% de la potencia empleada, obteniendo el máximo rendimiento calorífico. Interruptor doble con posición de apagado "0". Cable de conexión de 2,8 metros de longitud. Diámetro de 38 cm.

24,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Braser elèctric B-750 Marca FM.

Cat: 700 W potència màxima. Funciona amb un termostat que regula la temperatura apagant i encenent el braser. Cable de conexió de 3 metres. Diàmetre 39cm. 

Cast: 700 W / 230 V / 50 Hz. Temperatura regulable (termostato). Cable de conexión: 3 metros. Ø 39 cm

 

19,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Articles Varis


ENVASADORES