Iluminación // Lighting
Iluminación // Lighting

Làmpada de tauleta. “Flexo”.

Cat: Llum de tauleta Balvi Mod. "Flexo". Color blanc. Inclou cable USB. Encesa gradual sensible a el tacte. Material Plàstic ABS / PP. POT FUNCIONAR A PILES 3 BATERIES AAA (bateries no incloses). També pot funcionar endollat (INCLOU CABLE USB, NO INCLOU CARREGADOR). Làmpada petit tamany. 

INTERRUPTOR TÀCTIL. Encén el llum i dóna-li intensitat gradualment amb només mantenir el dit sobre l'interruptor tàctil.

INTENSITAT REGULABLE. Tria la intensitat que desitgis en cada moment. Molt pràctic com a llum de lectura, auxiliar o per a escriptori.

ARTICULADA. Amb tres punts d'articulació per donar-li l'alçada i inclinació que millor s'adapti a cada moment.

CONTINGUT. Llum flexo amb Led integrat de llarga durada i cable d'alimentació USB.

Mesures: 34,5x12,5x12,5 cm Material: Plàstic ABS / PP

 

Cast: Balvi Lámpara de mesa. Mod. “Flexo”.  Color blanco.  Incluye cable USB.  Encendido gradual sensible al tacto.  Material Plástico ABS/PP. PUEDE FUNCIONAR A PILAS  3 BATERIAS AAA (baterias no incluidas). TAMBÍEN PUEDE FUNCIONAR ENCHUFADO (INCLUYE CABLE USB, NO INCLUYE CARGADOR). Lámpara pequeño tamaño. 

INTERRUPTOR TÁCTIL. Enciende la lámpara y dale intensidad gradualmente con solo mantener el dedo sobre el interruptor táctil.

INTENSIDAD REGULABLE. Elije la intensidad que desees en cada momento. Muy práctico como luz de lectura, auxiliar o para escritorio.

ARTICULADA. Con tres puntos de articulación para darle la altura e inclinación que mejor se adapte a cada momento.

CONTENIDO. Lámpara flexo con Led integrado de larga duración y cable de alimentación USB. 

Medidas: 34,5x12,5x12,5 cm Material: Plástico ABS/PP

12,95 € 2

10,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Smart Accordion Lamp Bamboo.

Inspirat en la forma d’un acordió, la flamant Gingko Smart Accordion Lamp és un accessori imprescindible per a qualsevol habitació.

 Per obrir-lo, simplement l’estireu com si fos un acordió i, de forma immediata, es transformarà en una làmpada escultòrica emetent una meravellosa llum càlida ambiental a través de les pàgines amb forma d’acordió. Tanca-la i torna a obrir-la, canvia màgicament a llum LED blanca en lloc de llum càlida com abans; quan està completament tancat queda com a objecte decoratiu en forma d’hexàgon de fusta tallada a làser.

 CLICK DAMUNT FOTO PER MÉS INFORMACIÓ I COMPRAR.

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a divendres

de lunes a viernes.

9:00-13:30 // 16:00-20:30 

 

Dissabtes // sabados: 9:00-13:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.