Orden y Limpieza en la Cocina.
Orden y Limpieza en la Cocina.

Organitzador Pica. Organizador Fregadero. Tidytex Metaltex.

Cat: Organitzador per a productes de neteja de la pica (aigüera). Modulable. Amb 2 anses extensibles per esponges o baietes. El recipient es pot adaptar en 5 posicions diferents a la safata antilliscant. Fàcil neteja, ja que, es pot desmuntar completament. Disponible en color gris i color verd. Apte per a rentaplats. Mesures: 24x13x14cm.

Cast. Organizador para productos de limpieza del fregadero. Modulable. Con 2 asas extensibles para esponjas o bayetas. El recipiente se puede adaptar en 5 posiciones diferentes en la bandeja antideslizante. Fácil limpieza, ya que, se puede desmontar completamente. Disponible en color gris i color verde. Apto para lavavajillas. Medidas: 24x13x14cm. 

11,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidor Fems Orgànic. Contenedor Basura Orgánica. 4 ltrs. Bin-Tex by Metaltex.

Cat:. Contenidor per a fems orgànic. Ideal per a la recollida de residus compostables. Pot usar-se en la superfície de treball o penjar-se a les portes dels armaris de cuina amb o sense nanses, per eliminar qualsevol resta que estigui a sobre de la cuina. Presenta un pràctica ansa per a transportar. Apte per al rentavaixelles. Mesures: 25x20x19cm. Material Plàstic. Color Gris en dos tons.

 

Cast. Contenedor para basura orgánica. Ideal para la recogida de residuos compostables. Puede usarse en la superficie de trabajo o colgarse en las puertas de los armarios de cocina con o sin asas, para eliminar cualquier resto de la encimera. Presenta un práctica asa para transporte. Apto para el lavavajillas. Medidas: 25x20x19cm. Material Plastico. Color Gris en dos tonos. 

11,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cofee Box. Calaix-Suport per cafeteres.

NO DISPONIBLE FINS FEBRER 2021

Cat: Caixa-calaix per guardar capsules de tot tipus gràcies al se interior modulable (50 cápsules tipus Nespresso o 18 cápsules tipus Dolce Gusto). Es pot col·locar la cafetera a damunt i així estalviar espai a la cuina. Fabricada en plàstic ABS. Mides 5,5x37x21,8cm

Cast. Caja para guardar cápsulas de todo tipo gracias a su interior modulable (50 cápsulas tipo Nespresso / 18 cápsulas tipo Dolce Gusto). - Puedes colocar tu cafetera sobre ella y ahorrar espacio en tu cocina. Fabricada en plástico ABS. Medidas: 5,5x37x21,8cm Material: ABS

24,95 € 2

19,95 €

 • esgotat // agotado

Dispensador de sabó. Dispensador de Jabón. C'Pump by JosephJoseph

CAT: Aquest fantàstic dispensador de sabó es pot utilitzar amb el dors d'una mà, el que ajuda a mantenir la part superior del producte més neta. Només fa falta col·locar la mà en l'obertura en forma de C i pressionar cap avall per dispensar sabó als dits o al palmell de la mà. Té una base antilliscant, una finestra d'indicador de nivell de sabó al revers i és fàcil d'omplir i netejar. Adequat per a tot tipus de sabó líquid per a mans.

CAST: Este fantástico dispensador de jabón se puede utilizar con el dorso de una mano, lo que ayuda a mantener la parte superior del producto más limpia. Sólo hace falta colocar la mano en la apertura en forma de C y presionar hacia abajo para dispensar jabón en los dedos o en la palma de la mano. Tiene una base antideslizante, una ventana de indicador de nivel de jabón en el reverso y es fácil de rellenar y limpiar. Adecuado para todo tipo de jabón líquido para manos.

ENG: Single handed soap dispenser

Plàstic.

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Safata organitzadora de coberts. Bandeja extensible cubiertos. DrawerStore JosephJoseph.

CAT: Aquesta safata s'amplia per adaptar-se a calaixos de diferents tamanys. S'ajusten amb un sistema de bloqueig per una adaptació perfecte. Presenta separadors de compartiments fondos per mantenir els coberts ordenats. Disposa també d'un recipient mòbil per objectes de menor tamany. ARA EN OFERTA.

CAST: Esta bandeja se amplía para adaptarse a cajones de diferentes tamaños. Se ajustan con un sistema de bloqueo para una adaptación perfecta. Presenta separadores de compartimentos fondos para mantener los cubiertos ordenados. Dispone también de un recipiente móvil para objetos de menor tamaño. AHORA EN OFERTA.

Melamina color verd i blanc.
31,75 € 2

29,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pot SEGMENT, JosephJoseph.

Aquest pot serveix per mantenir tots els estris de cuina a mà i ordenats. Gràcies a aquest pot amb 7 zones separades tot estarà ben col·locat i a l'abast fàcilment. L'envàs es separa fàcilment del cos per facilitar el rentat. Apte per al rentavaixelles. Disponible en un sol color, blanc i verd. 

Melamina, color blanc i verd.

22,60 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidor Coberts i Estris. Inox

Aquest pot serveix per mantenir tots els estris de cuina a mà i ordenats. Fabricat amb acer inoxidable 18/10. Tot el pot  presenta  forats tant a baix i com en els costats, afavoreixen el secat dels coberts. Disponible en dues mides. Presentació: capsa litografiada a color. Marca: Lacor. 

Lacor.

14,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Escorridor plats "Sea World"

Original escorridor de plats i tassons amb un disseny que recorda les ones de la mar amb formes de balenes i dofins. Mides 15(alt) x 42(llarg) x 32 (amp) cm. Fabricat amb metall revestit de material plàstic color blanc per evitar l'òxid. Safata de plàstic color blanc. 

Metall, plastic.

27,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Escorreplats CONNECT BY JosephJoseph.

Creat amb tres components movibles, aquest escorreplats s'adapta a diferents posicions per a que disposis d'un major espai. Amb diferents pics que permeten col·locar diferents utensilis per a que s'assequin, amb un sistema que permet que l'aigua surti. Podràs col·locar-lo on més et convingui, ja que disposes d'una goma que el fixa en el seu lloc.Tamany màxim: 44.5 × 29 × 10.5 cm

 

Creado con tres componentes movibles, este escurreplatos se adapta a diferentes posiciones para que dispongas del mayor espacio posible. Con diferentes picos que permiten colocar diferentes utensilios para que se sequen, con un sistema que permite que el agua salga. Podrás colocarlo donde más te convenga, ya que dispone de una goma no deslizante que lo fija en su sitio.Tamaño máximo: 44.5 × 29 × 10.5 cm

 

Connect™

Adjustable 3-piece dishrack

Melamina

36,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Imants gelera "Apps", set de 18 imants.

Assortiment de 15 imants de gelera amb forma de les famoses aplicacions per smartphones. Les dimensions de cada imant son de 2 x 2 cm. Decora i penja notes a la gelera de manera molt original. 

Metall galvanitzat, amb obertura de pedal.

4,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Portallàpissos "Pipe" magnètic.

Portallàpissos fabricat en plástic, disponible en dos colors, amb base magnètica ideal per posar a qualsevol gelera o superfície fèrrica. Sempre que necessiteu un llàpis o "boli" el trobareu al costat de la vostra gelera o frigorífic...

 

Plàstic amb base magnètic.

6,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Penjador pedaç cuina " Yummy", set 3.

Conjunt de tres penjador de colors diferents, fabricats amb resina i amb un fantàstic i divertit disseny que simula l'especte d'un gelat que s'està fonent. El bastonet del gelat fa de ganxo per penjar-hi el que vulguis,com ara un pedaç de cuina o un davantal. 

Colgador Trapo Cocina // Kitchen Cloth Hook

Resina, multicolor.
7,95 € 2

5,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Poal Fems. Cubo Basura. "Retro".

CAT: Poal de fems amb obertura de pedal, fabricat amb metall galvanitzat. Disseny d'inspiració retro. Capacitat 20 litres. 

CAST: Cubo de basura con obertura de pedal, fabricado con metal galvanizado. Diseño Retro. Capacidad 20 litros. 

Metall galvanitzat, amb obertura de pedal.
39,95 € 2

33,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a divendres

de lunes a viernes.

9:00-13:30 // 16:00-20:30 

 

Dissabtes // sabados: 9:00-13:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.