Motllo Antiadherent Alumini Redó. Lacor.

Cat: Motllos d’alumini amb revestiment antiadherent per a forns. Ideals per a receptes que requereixen altes temperatures de cocció, com ara masses fermentades. L’alumini és un excel·lent conductor de la calor, de manera ràpida i uniforme. Son lleugers i de fàcil maneig. Aptes per reposteria professional o domèstica. El seu revestiment antiadherent permet desmotllar facilment els productes que s’han enfornat, millorant la seva presentació i facilitant la seva neteja. A més l’antiadherent protegeix el metall allargant la vida útil del motllo. Evitar l’ús de ganivets i altres objectes amb punta sobre la superfície del motllos. Evitar netejar amb esponges metàl·liques ni productes abrasius. Son aptes per a rentaplats. Aquests motllos redons fan 5,5 cm d’alt i estan disponibles en 4 mides de redó: 22, 26, 30 i 32 cm. Ideals per fer tartes i coques de mitjana altura. 

Cast: Moldes de aluminio con revestimiento antiadherente para hornos. Ideales para recetas que requieren altas temperaturas de cocción, como masas fermentadas. El aluminio es un excelente conductor del calor, de manera rápida y uniforme. Son ligeros y de fácil manejo. Aptos para repostería profesional o doméstica. Su revestimiento antiadherente permite desmoldar fácilmente los productos que se han horneado, mejorando su presentación y facilitando su limpieza. Además el antiadherente protege el metal alargando la vida útil del molde. Evitar el uso de cuchillos y otros objetos afilados sobre la superficie del moldes. Evitar limpiar con esponjas metálicas ni productos abrasivos. Son aptos para lavavajillas. Estos moldes redondos hacen 5,5 cm de alto y están disponibles en 4 tamaños de redondo: 22, 26, 30 y 32 cm. Ideales para hacer bizcochos y tartas de media altura.

 

 

7,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Antiadherent Alumini Rectangular. Lacor.

Cat: Motllos d’alumini amb revestiment antiadherent per a forns. Ideals per a receptes que requereixen altes temperatures de cocció, com ara masses fermentades. L’alumini és un excel·lent conductor de la calor, de manera ràpida i uniforme. Son lleugers i de fàcil maneig. Aptes per reposteria professional o domèstica. El seu revestiment antiadherent permet desmotllar facilment els productes que s’han enfornat, millorant la seva presentació i facilitant la seva neteja. A més l’antiadherent protegeix el metall allargant la vida útil del motllo. Evitar l’ús de ganivets i altres objectes amb punta sobre la superfície del motllos. Evitar netejar amb esponges metàl·liques ni productes abrasius. Son aptes per a rentaplats.  Aquest motllo “cake” està disponible en 3 mides de llarg. 25, 30 i 35 cm. Model 25cm (1,5 litres) // Model 30cm (1,8 litres 30x13x6cm) // Model 35cm (2,3 litres 35x12x7cm) 

Cast: Moldes de aluminio con revestimiento antiadherente para hornos. Ideales para recetas que requieren altas temperaturas de cocción, como masas fermentadas. El aluminio es un excelente conductor del calor, de manera rápida y uniforme. Son ligeros y de fácil manejo. Aptos para repostería profesional o doméstica. Su revestimiento antiadherente permite desmoldar fácilmente los productos que se han horneado, mejorando su presentación y facilitando su limpieza. Además el antiadherente protege el metal alargando la vida útil del molde. Evitar el uso de cuchillos y otros objetos afilados sobre la superficie del moldes. Evitar limpiar con esponjas metálicas ni productos abrasivos. Son aptos para lavavajillas. Con este molde para cake conseguirá perfectos resultados en la elaboración de sus bizcochos y pasteles. El molde para cake está disponible en 3 longitudes distintas: 25, 30 y 35 cm. Modelo 25cm (1,5 litros) // Model 30cm (1,8 litros 30x13x6cm) // Model 35cm (2,3 litros 35x12x7cm) 

 

 

8,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Set 4 flaneres. Alumini antiadherent. 8cm ø. Lacor

Cat: Motllos d’alumini amb revestiment antiadherent per a forns. L’alumini és un excel·lent conductor de la calor, de manera ràpida i uniforme. Son lleugers i de fàcil maneig. Aptes per reposteria professional o domèstica. El seu revestiment antiadherent permet desmotllar facilment els productes que s’han enfornat, millorant la seva presentació i facilitant la seva neteja. A més l’antiadherent protegeix el metall allargant la vida útil del motllo. Evitar l’ús de ganivets i altres objectes amb punta sobre la superfície del motllos. Evitar netejar amb esponges metàl·liques ni productes abrasius. Son aptes per a rentaplats.  Aquest set inclou 4 flameres amb un diàmetre de 8 cm, (0,20 litres), ideals per a flams d'ou, de formatge, cafè... o una "mouse", així com també per un flam salat com a guarnició. 

Cast: Moldes de aluminio con revestimiento antiadherente para horno.  El aluminio es un excelente conductor del calor, de manera rápida y uniforme. Son ligeros y de fácil manejo. Aptos para repostería profesional o doméstica. Su revestimiento antiadherente permite desmoldar fácilmente los productos que se han horneado, mejorando su presentación y facilitando su limpieza. Además el antiadherente protege el metal alargando la vida útil del molde. Evitar el uso de cuchillos y otros objetos afilados sobre la superficie del moldes. Evitar limpiar con esponjas metálicas ni productos abrasivos. Son aptos para lavavajillas. Este set incluye 4 flaneros con un diámetro de 8 cm, para disfrutar el clásico flan de huevo, o los flanes de queso, de café..., o mouses y flanes salados para guarnición.

 

10,75 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a dissabtes

de lunes a sabados

9:00-13:30 // 16:00-20:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.