Utensilios para preparar y cocinar.
Utensilios para preparar y cocinar.

CHEESE MAKER. Formatge casolà fresc. Lékué.

Cat: El Cheese Maker permet fer formatge fresc en un procés senzill de cocció de 15 minuts i una hora i mitja reposant gràcies als seus tres elements: un bol per escalfar la llet, una tapa que mesura l'àcid que s'hi ha d'abocar i un colador on es forma el formatge... tan màgic com fàcil. Inclou receptes i instruccions. SÚPER FÀCIL. 

Cast:El Cheese Maker permite hacer queso fresco en un proceso sencillo de cocción de 15 minutos y hora y media de reposo, gracias a sus tres elementos: un bol para calentar la leche, una tapa que mide el ácido a verter y un colador donde se forma el queso … tan mágico como fácil. SÚPER FÀCIL. 

 

PREU OFERTA // PRECIO OFERTA 

29,95 € 2

25,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

KIT CHEESE MAKER. Formatgera + llibre receptes.

Cat: El Cheese Maker permet fer formatge fresc en un procés senzill de cocció de 15 minuts i una hora i mitja reposant gràcies als seus tres elements: un bol per escalfar la llet, una tapa que mesura l'àcid que s'hi ha d'abocar i un colador on es forma el formatge... tan màgic com fàcil. ARA AMB NOU FORMAT: FORMATGERA + LLIBRE RECEPTES. El llibre està disponible tant en castellà com en català. 

Cast:El Cheese Maker permite hacer queso fresco en un proceso sencillo de cocción de 15 minutos y hora y media de reposo, gracias a sus tres elementos: un bol para calentar la leche, una tapa que mide el ácido a verter y un colador donde se forma el queso … tan mágico como fácil. AHORA NUEVO FORMATO: CHEESE MAKER + LIBRO. El libro está disponible tanto en castellano como en catalán. 

 

PREU OFERTA PROMOCIONAL // PRECIO OFERTA PROMOCIONAL

34,95 € 2

31,95 €


Motllo panades.

CAT: Motllos per fer les típiques panades mallorquines. Fabricades a Mallorca. Disponibles en 4 mides. Inclouen cilindre de fusta per desmotllar les panades. Veure video abaix per veure com van. 

CAST: Moldes para elaborara las tradicionales "panades" mallorquinas. Estos moldes estan fabricados en Mallorca. Disponibles en 4 medidas. Incluyen cilindro de madera para desmoldar. Mirar video abajo

LLauna. Fusta. Made in Mallorca.

8,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinces voreres panades

Pinces fetes de llauna per fer la junta de la panada. Fabricades a Porreres.

LLauna. Fusta. Made in Mallorca.

2,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

arròs o pasta? // arroz o pasta?


Arrossera. Arocera. Rice & Grain Cooker by Lékué.

CAT: Permet de cuinar arrossos i cereals de tot tipus en pocs minuts i al seu punt, de la manera més ràpida i fàcil dins el microones.  A més, el seu atractiu disseny et permetrà servir-lo directament a taula. Per ampliar la informació fes clic aquí. (taula de cocció). Fet de silicona platí i plàstic PBT. Disseny d'última generació. Capacitat: 1000 ml. Apte per a microones i rentavaixelles. Ràpida cocción.Contiene receptes i Taula de temps de cocció.

CAST:  Esta arrocera permite cocinar arroces y cereales en pocos minutos y en su punto, de la manera más rápida y fácil en el microondas. Permite además servirlo directamente del microondas a la mesa.  Para más información, aquí. (tabla de cocción)No hay necesidad de hervir el agua primero. Hecho de silicona platino y plástico PBT. Diseño de última generación. Capacidad: 1000 ml. Apto para microondas y lavavajillas. Rápida cocción.Contiene recetas y Tabla de tiempos de cocción. 

23,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pasta Cooker by Lékué.

 CAT: Cuina la teva pasta al microones. Cuinar pasta, tot i que no requereix de grans coneixements culinaris, és un procés que requereix el seu temps i la posterior neteja de cassoles, cuina... Utilitzar el Pasta Cooker redueix el temps de cocció, i com que utilitzes el microones t'estalvies el temps de neteja de la cuina. Fes-ho fàcil i ràpid, no te’n penediràs. Llarg 280mm Ample 110mm Alt 112mm Capacitat 1500ml. Inclou llibre instruccions. 

CAST: Cocina tu pasta al microondas. Cocinar pasta aunque no requiere de grandes conocimientos culinarios, es un proceso que requiere su tiempo y la posterior limpieza de cazuelas, cocina… Utilizar el Pasta Cooker reduce el tiempo de cocción, y al utilizar el microondas te ahorras el tiempo de limpieza de tu cocina. Hazlo fácil y rápido, no te arrepentirás. 280 x 110 x 112 mm . Capacidad 1500 ml. Incluye intrucciones.

24,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

cuinar amb ous // cocinar con huevos.


Ovo

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Cou ous i dona-lis forma en menys d'un minut amb OVO! Prova les quatre formes disponibles i afegeix ingredients variats per donar més sabor. Ja sigui al microones o al bany Maria, aconseguiràs una presentació dels teus plats sorprenents.

9,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Spanish Omelette by Lékué. Triutes // Tortíllas.

CAT: Cuina al microones teva truita de patates És possible fer una truita de patates al microones ?, doncs sí, és possible, sa i deliciós. L'Spanish Omelette et permetrà cuinar gairebé sense oli, i en escassos 15 minuts una truita. El resultat, una truita de patates més sana i amb una recepta assequible a qualsevol cuinetes. 25,4 x 5,1 x 19 cm. Capacitat 0,8 litres. Silicona platinum. És ideal per coure delicioses truites de patata, tot tipus de frittata i molt més al microones. 

CAST:  Cocina al microondas tu tortilla de patatas ¿Es posible hacer una tortilla de patatas en el microondas?, pues sí, es posible, sano y delicioso. El Spanish Omelette te permitirá cocinar casi sin aceite, y en escasos 15 minutos una tortilla. El resultado, una tortilla de patatas más sana y con una receta asequible a cualquier cocinillas. 25,4 x 5,1 x 19 cm.  Capacidad 0,8 litros. Silicona platinum. 

silicona, color vermell

18,85 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Omelette

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Amb Omelette cou truites al microones I afegeix els ingredients que més t’agradin per aconseguir una truita deliciosa I esponjosa en un moment.

14,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Ou Quadrat

Podreu sorprendre els vostres convidats amb aquest aparell per transformar un ou bullit ovalat normal en un ou bullit amb forma quadrada. És tan fàcil com una vegada bullits els ous i pelats, es posen dins el motllo i fent una mica de presió amb la tapa. Es posen en la gelera y esperam. Al mateix temps que es desmotllen, podeu anar tallant o no. Assortiment de colors. 

MOLDE HUEVO CUADRADO // SQUARE EGG MOLD 

Metacrilat.

4,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

... i una burger?


BURGER PRESS by OXO. Premsa Hamburguesa

CAST: Prensa para elaborar hamburguesas de carne, de pollo, de pescado, vegetarianas o con relleno. Perfectas para cocinar en la sartén o a la parrilla.  Hamburguesas uniformes con solo presionar su cómoda asa. Dispone también de una paleta inferior para una extracción fácil . Medidas 110 g, 150 g y 225 g. También sirve para elaborar hamburguesas rellenas. 

CAT: Premsa per elaborar hamburgueses de carn, de pollastre, de peix, vegetarianes o amb farciment. Perfectes per cuinar a la paella o a la graella. Hamburgueses uniformes amb només pressionar la seva còmoda ansa. Disposa també d'una paleta inferior per a una extracció fàcil. Mides  110 g, 150 g i 225 g. També serveix per elaborar hamburgueses farcides

12,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

MY BURGER LéKUé

Fes la teva pròpia hamburguesa. Prepara la carn i aconsegueix autèntiques "burguers" 100% casolanes. Inclou una premsa per fer 3 mides: 50 g, 150 g i 200 g. 100 % silicona platinum + plàstic ABS. BPA free. 

 

Haz tu propia hamburguesa. Prepara la carne y consigue auténticas "burguers" 100% caseras. Incluye una premsa para tres medidas: 50 g., 150 g. y 200 g. 100% silicona platinum + plástico ABS. BPA free.

12,95 €

KIT BURGER LéKUé

Fes el teu propi pa d'hamburguesa, prepara la carn i aconsegueix autèntiques "burguers" 100% casolanes. Inclou 8 motllos de magraneta (pa redonenc o d'hamburguesa) i una premsa (MY BURGER).  Inclou receptes i instruccions.

 

Haz tu propio pan de hamburguesa, prepara la carne y consigue auténticas "burguers" 100% caseras. Incluye 8 moldes de pan (4 grandes, 4 minis) y una premsa (MY BURGER).  Incluye recetas e instrucciones.

 

PREU OFERTA PROMOCIONAL

29,95 € 2

27,95 €

 • disponible

o unes crispetes? // que tal unas palomitas?


POP CORN LéKUé

Gaudeix d'unes crispetes casolanes i sanes fetes al vapor amb PopCorn i tasta les diferents receptes per fer-les més originals. Inclou 4 receptes; dolces, salades... 

 

Disfruta de unas palomitas caseras hechas al vapor con PopCorn y prueba las distintas recetas para hacerlas más originales. Incluye 4 recetas; dulces, saladas...

23,95 € 2

19,95 €

per fer pa // para elaborar pan


Panera by Lékué

 ¡Pesa, pasta i enforna en un sol recipient! Gràcies a la seva versatilitat podràs realitzar tot el procés tradicional per fer pa en un únic estri d'una forma més neta, estalviant temps i espai. El seu disseny en forma de bol parcialment tancat permet que el vapor circuli al seu interior aportant humitat a la massa i evitant que el pa s'assequi. Al seu torn, les obertures laterals permeten la circulació de l'aire calent dotant al pa d'una textura cruixent i daurada. Gaudeix de les sensacions i els aromes del pa tradicional fet a casa. 

¡Pesa, pasta y hornea en un solo recipiente! Gracias a su versatilidad podrás realizar todo el proceso tradicional para hacer pan en un único utensilio de una forma más limpia, ahorrando tiempo y espacio. Su diseño en forma de cuenco parcialmente cerrado permite que el vapor circule en su interior aportando humedad a la masa y evitando que el pan se seque. A su vez, las aberturas laterales permiten la circulación del aire caliente dotando al pan de una textura crujiente y dorada. Disfruta de las sensaciones y los aromas del pan tradicional hecho en casa. 

32,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

PIZZA MAT by Lékué.

Prepara les teves pròpies pizzes i gaudeix de l'autèntic sabor i textura de la PIZZA CASOLANA. Aconsegueix un acabat cruixent gràcies al seu MICROPERFORAT!, ¡el secret està a la cocció! El microperforat permet un refredament uniforme i evita que es reblaneixi, aconseguint així un crosta cruixent.  A més el tapet és ideal per a preparar FOCACCCIAS, COQUES i també PANADES. Inclou recepta de pasta sense gluten. BPA FREE. 100% SILICONA PLATINO. Forn, microones, congelador i rentaplats. Mides tapet: 30x40 cm.

Hornea deliciosas pizzas caseras con un acabado casero ¡Consige el acabado crujiente que siempre has querido para tus pizzas!, ¡el secreto está en la cocción!. El Pizza Mat, gracias a su microperforado consigue un enfriado uniforme, evitando que se reblandezca, y permitiendo que en toda la masa se cree una costra crujiente. Además el tapete es perfecto para elaborar FOCACCIAS, COCAS y EMPANADAS. Incluye receta de masa sin gluten. BPA FREE. 100% SILICONA PLATINO. Apto horno, microondas, congelador y lavavajillas. Medidas tapete: 30 x 40 cm

15,95 €

Round Pizza Mat Crunchy 36Cms. by Lékué.

Cat: Round Pizza Mat Crunchy 36Cms. Silicona 100% platinum. Tapet redó perforat 36 cm. Enforna delicioses pizzes casolanes amb un acabat cruixent. El secret està en la cocció! El Round Pizza, gràcies al seu microperforat permet que l'aire circuli a través dels forats, aconseguint així un pizza mes molt més cruixent. Questo delizioso!

Cast:Round Pizza Mat Crunchy 36cm. Silicona 100% platinum. Tapete perforado circular 36 cm. Hornear deliciosas pizzas caseras con un acabado crujiente.
El secreto está en la cocción! El Round Pizza, gracias a su microperforado permite que el aire circule a través de los agujeros, consiguiendo así un pizza mes mucho más crujiente. Questo Delizioso!

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Pa de Motllo . Molde Pan de Molde. 28cm. Lékué.

CAT: El motlle rectangular de 28 cm és flexible, antiadherent i de fàcil neteja. El seu especial disseny i estructura reforçada faciliten el transport i donen major estabilitat al motlle. Ideal per a cuinar tot tipus de receptes de forma fàcil i pràctica. 100% Silicona Platí. COLOR NEGRE. CAPACITAT 2500 ml. Mides (cm): 28x15,5x8,6

CAST: Prepara un auténtico pan de molde casero y sorpréndelos. Un molde de silicona platino con la forma del pan de molde tradicional que permite generar la humedad necesaria a la masa que se coloca en su interior y evitar que el pan se seque de forma que se logre una cocción homogénea. Incluye recetas originales para hacer pan y también sin gluten. Ancho 150 mm Alto 85mm Largo 310mm Capacidad 2500ml. Color Negro. 

15,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

MINI BAGUETTE by Lékué.

Motllo de silicona per fer pa casolà, fins a quatre mini baguettes cuites a la vegada en el forn. El motllo està microperforat per aconseguir la textura ideal amb una crosta cruixent del pa per tots els costats. Inclou receptes de pa sense gluten per a celiacs. 

BPA FREE. 100% SILICONA PLATINO. Apte forn, microones, congelador i rentaplats. Mides totals motllo: 20 x 29 x 1,8cm. Mides de forat baguette: 5,8 x 16,5cm.

 

Molde de silicona para hacer pan casero, hasta cuatro mini baguettes cocidas a la vez en el horno. El molde está microperforado para lograr la textura ideal con una corteza crujiente del pan por todos los lados. Incluye recetas de pan sin gluten aptas para celíacos.BPA FREE. 100% SILICONA PLATINO. Apto horno, microondas, congelador y lavavajillas. Medidas totales molde: 20 x 29 x 1,8cm. Medidas de cavidad baguette: 5,8 x 16,5cm.

 

 

15,95 €


ChocoFondue, Lékué.

CAT: Gaudeix durant més d'una hora del plaer d'una deliciosa fondue de xocolata amb ChocoFondue. A més amb aquest article podràs preparar receptes originals i variades en la mateixa fondue. Inclou recipient per l'aigua fabricat amb PBT (600 ml), recipient amb 3 compartiments (3 x 200 ml) fabricat amb silicona, 4 forquetes fabricades amb PA. També inclou receptes. Aquest producte està especialment dissenyat per microones (NATIVE MICROWAVE), BPA free, 100% PLATINUM SILICONE...  ¡FANTÀSTIC! 

CAST: Disfruta durante más de una hora del placer de una deliciosa fondue de chocolate con ChocoFondue. Además con este artículo podrás preparar recetas originales y variadas en la misma fondue. Incluye recipiente para el agua fabricado con PBT (600 ml), recipiente con 3 compartimentos (3 x 200 ml) fabricado con silicona, 4 horquillas fabricadas con PA. También incluye recetas. Este producto está especialmente diseñado para microondas (NATIVE MICROWAVE), BPA free, 100% PLATINUM SILICONE ... ¡FANTÁSTICO!

27,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

ROLLING PIN by JosephJoseph. Aprimadora. Rodillo.

Cat. Aprimadora o corró (rodillo) amb discs que es poden llevar i posar per elaborar masses de diferents gruixos (2mm, 4mm, 6mm, 8mm). La superfície de la fusta presenta una guia de mides, de gran utilitat per elaborar masses de galletes, pizza, pasta de fulls, etc. Els discos de niló es poden rentar al rentaplats, el cilindre de fusta millor rentar a ma sense submergir i aixugar seguidament.  Mides del producte: 48 x 29,5 x 8,4 cm

Cast. Rodillo con discos que se pueden quitar y poner para elaborar masas de diferentes espesores (2mm, 4mm, 6mm, 8mm). La superficie de la madera presenta una guía de tamaños, de gran utilidad para elaborar masas de galletas, pizza, pasta de hojas, etc. Los discos de nylon se pueden lavar en el lavavajillas, el cilindro de madera mejor lavar a mano sin sumergir y secar seguidamente. Medidas del producto: 48 x 29,5 x 8,4 cm. 

Niló reforçat. Fusta.
31,95 € 2

25,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Joc 2 Espàtules by Valira

Espàtula fabricada en poliamida. Resistent finsa 200 ºC. Especialment dissenyades  per a bateries de cuina i paelles amb antiadherent. De fàcil ús per la seva forma ergonòmica. Mides: 95 x 50 x 375 mm. MADE IN SPAIN.

ESPÁTULA // SPATULA

Poliamida. Color negre.

7,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinces "Jamón" d'Arcos

Pinces amb anelles, especialment dissenyades per agafar les tallades de pernil mentre es va tallant. Acer inoxidable. Marca Arcos. 

Pinzas Jamón Inox // Ham Pincer Stainless Steel

Inox. Marca Arcos.

6,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinces Peix d'Arcos

Pinces especialment dissenyades per llevas les espines i altres parts no comestibles del peix. Acer inoxidable. Marca Arcos. 110 mm

Pinzas Pescado Inox // Fish Bone Tweezers Stainless Steel

Inox. Marca Arcos. 110mm.

9,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Fogó Cremador a gas per taula + plat.

Cremador a gas de la marca Küchenprofi. Recarregable amb gas butà d'encenedor normal.  Ideal per mantenir calentes a la taula les peces de carn tipus "chuletón" o altres carns. 21 cm diametre x 13 cm d'alt. Metall. Es pot emplear també per fondues. 

Inclou llibre instruccións en alemany, anglés , francés i italià. Amb la compra del cremador regalam plat fang 29 cm ø. Made in Germany. ENVIAMENT GRATUÏT. 

 

QUEMADOR GAS + Plato  // GAS BURNER + Dish

Inclou plat fang refractari.

79,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Doble Buidador-Decorador (Doble Vaciador-Decorador). Arcos Professional.

Mànec polipropilè. Fulles d'acer inoxidable de qualitat. Boles 22 i 25 mm de diàmetre. Els gadgets professionals són estris que tenen un propòsit i una funció específica, generalment de petites proporcions, pràctics i alhora nous. El disseny d'aquests gadgets és enginyós, ja que el seu fi és molt específic. 


Mango polipropileno. Hojas de acero inoxidable de calidad. Bolas 22 y 25 mm de diametro. Los gadgets profesionales son utensilios que tienen un propósito y una función específica, generalmente de pequeñas proporciones, prácticos y a la vez novedosos. El diseño de estos gadgets es ingenioso, ya que su fin es muy específico. 

 

Doble Melon Baller Stainless Steel

Inox. Polipropilé. Marca Arcos..

7,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Nest 9 Plus, by JosephJoseph

Fantàstic joc de 9 peces dissenyat per estalviar espai a la cuina. Inclou: 2 bowls de diferents tamanys amb base antilliscant, 1 bowl amb mides, 1 colador amb malla d'acer inoxidable, 1 escorredor gran, 5 culleres mesuradores.  Apta per a rentaplats. 

Joc de preparació d'aliments compacte.

53,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Joc 5 Utensilis "Nest", JosephJoseph.

Nest ™ són 5 estris de cuina essencials en un disseny compacte i autosuficient el qual, no només quedarà molt bé a la cuina, sinó que eliminarás la necessitat de comprar pots addicionals. El grup es compon d'una espàtula, un servidor d'espaguetis, escumadora, cullera sòlida i un cullerot. Quan juntes les eines, es mantenen fermament en el seu lloc per mitjà d'uns imants petits en el cap dels mànecs. Fabricat amb niló reforçat, totes les eines són resistents a la calor fins a 240 ° C/464 ° F. Apte per a rentavaixelles. Mides: 33 x 11 x 10cm

Niló reforçat.

33,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Scoop Colander by JosephJoseph

Aquest colador de cuina és ideal per recollir i colar l'aliment directe de l'olla o de la paella de manera ràpida i eficient. És apropiat per a usar amb oli, per fregir. Fet en nilò reforçat resistent fins a 240ºC. Apte per a rentaplats. Mides: L 375 mm, W 125 mm, H 60 mm.

Niló reforçat.

9,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cullerot per olives Scoop by JosephJoseph

Aquesta novetat de la gamma d'estris Scoop ™ és perfecte per treure, escórrer i servir olives i verdures cuites. És resistent a la calor fins a 240 º C i apte per a tot tipus d'estris de cuina. 27.5 x 10.2 x 7.5cm, apta per rentaplats. 

Niló reforçat. Mides: 27.5 x 10.2 x 7.5cm

9,80 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Citrus Spray

Polvoritza suc de fruita directament del cítric per trempar els teus plats o aromatitzar de la manera més refrescant begudes i còctels. Inclou 2 mides per treure el màxim partit de cada fruita: un de llarg per llimones, taronges i aranges i un de curt per cítrics més petits com mandarines i llimes. ARA TAMBÉ EN VENDA INDIVIDUALMENT. 

Per ampliar la informació fes clic aquí.

4,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapes extensibles 11.5 cm Pack 2. Color variats.

La tapa extensible permet conservar al buit els aliments a la nevera de manera fàcil i higiènica, evitant la contaminació d'olors i allargant la seva frescor. Especialment pensada per als aliments que queden en els recipients metàl·lics o de vidre i fins i tot meitats de fruita o verdura. S'obté el buit amb una simple pressió a la part superior de la tapa. En ser elàstica, es pot ajustar còmodament a qualsevol recipient de diferents diàmetres. Pack de 2 unitat de 11,5 cm per a recipients petits, fruita i verdura.

11,45 €

 • esgotat // agotado

Tapes extensibles 8,5 cm Pack 3. Colors variats

La tapa extensible permet conservar al buit els aliments a la nevera de manera fàcil i higiènica, evitant la contaminació d'olors i allargant la seva frescor. Especialment pensada per als aliments que queden en els recipients metàl·lics o de vidre i fins i tot meitats de fruita o verdura. S'obté el buit amb una simple pressió a la part superior de la tapa. En ser elàstica, es pot ajustar còmodament a qualsevol recipient de diferents diàmetres. Pack de 3 unitat de 8,5 cm per a recipients petits, llaunes, fruita i verdura (mitges taronges, cebes, etc.). Disponibles en paquets de 3 unitats en colors variats.

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinça protector neopré (col. marró)

Nou agafador DE PROTECCIÓ redissenyat per a un millor confort i protecció, elaborats en neoprè i silicona.

 

16,80 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cut&Warp (vermell)

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Ideal per tallar film transparent sense esforç. Amb solament lliscar el film transparent a través del Cut&Wrap tallem amb facilitat la quantitat necessària. La ventosa inclosa permet que s'adhereixi a qualsevol superfície plana. La fulla queda protegida per evitar que quedi exposada

7,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Colador col·lapsable ø 23 cm (verd)

Cat: Cola, escorre i estalvia espai. Escorre fàcilment la pasta o esbandeix fruites i verdures. Estalvia espai gràcies al seu sistema de plegat compacte. Les seves anses antilliscants asseguren un fàcil transport. Fàcil neteja i higiènic. BPA free. 100% Silicona Platinum. Apte per a rentaplats, forn i microones. 

Cast: Cola, escurre y ahorra espacio. Escurre fácilmente la pasta o enjuaga frutas y verduras. Ahorra espacio gracias a su sistema de plegado compacto. Sus asas antideslizantes aseguran un fácil transporte. Fácil limpieza y higiénico. BPA free. 100% Silicona Platinum. Apto para lavavajillas, horno y microondas.

 
 

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Espremedora de llimones. Color Verd.

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Aconsegueix la quantitat de suc que desitgis, lliure de llavors i esquitxades i protegeix les meitats que no utilitzis fins al moment d'esprémer-les. 

Disponible individualment o en un joc de dues unitats. 

Silicona color Verd.

6,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapa antivessament

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Evita vessaments derivats de la cocció, essent ideal per arrossos, pastes i brous. Permet la sortida del vapor gràcies a les seves obertures que retenen el líquid en circulació ajudant a mantenir la cuina neta i sense esquitxades. Disponible en dues mides. La tapa de 22 cm serveis per a olles i perols de 14 fins a 18 cm de diametre.

La tapa de 27 cm serveix per a olles de 18 fins a 24 cm de diametre.


Evita derrames derivados de la cocción, siendo ideal para arroces, pastas y caldos. Permite la salida del vapor gracias a sus aberturas que retienen el líquido en circulación ayudando mantener la cocina limpia y sin salpicaduras. Disponible en dos medidas. La tapa de 22 cm servicios para ollas y peroles de 14 hasta 18 cm de diámetro.

La tapa de 27 cm sirve para ollas de 18 hasta 24 cm de diámetro. 

16,95 € 2

11,85 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Victoria de la marca Metaltex

És la sèrie de cuina por excel·lència. La seva puresa de  formes, diseño, la qualitat dels materials i la quantitat de peces disponibles, fan de Victoria la sèrie preferida de molts clients. Manec ovalat i hermèticament tancat.

– acer inox

– aptes per a rentaplats

 

Pots trobar giradores, escumadores, culleres, cullerots, forques, peladors, etc. 

 

Fes click aquí per comprar quin utensili vols.

Direcció. Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp: 662 158 170

Correu. info@ainateco.com

Horari. 9:00-13:30 // 16:00-20:30 de dilluns a dissabte // de lunes a sabado.

DISSABTES CAPVESPRES OBERT / / SÁBADOS TARDE ABIERTO

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta. 
Subscriu-te a la nostra llista de correu i rebràs el butlletí de notícies amb ofertes, horaris, notícies, vals de descompte, etc. 

 

Susbríbete a nuestra lista de correo y recibirás el boletín de noticias de Aina Teco, con ofertas, horarios, noticias, vales de descuento, etc.

Butlletí de notícies