Cuinar al Vapor

Estris de silicona per cuinar al vapor. La cuina al vapor és molt saludable i aquí trobaràs productes com l'estoig de vapor, la vaporera o el rostidor de vapor, com a alternatives a l'olla de pressió tradicional.


Mini Broqueta / Mini Pinchos. Lékué.

CAT: Fer broquetes d'aperitius al microones mai va ser tan fàcil.

Reinventa els teus aperitius amb unes minibroquetes sense fum i sense embrutar al microones amb aquest estri de cuina modulable amb 3 peces separades per cuinar fins a 8 broquetes o només 4 alhora i presentar-les en el mateix recipient amb un disseny elegant.  Mides: Per a broquetes de 180 mm de llarg. 180mm x 110mm x 160mm. Capacitat de 4-8 unitats. INCLOU  40 PALS DE BROQUETA DE FUSTA. NOMÉS PER ÚS EN MICROONES. 

 

CAST: Hacer brochetas de aperitivos al microondas nunca fue tan fácil. Reinventa tus aperitivos con unas mini brochetas sin humo y sin ensuciar al microondas con este utensilio de cocina modulable con 3 piezas separadas para cocinar hasta 8 brochetas o solamente 4 de una sola vez y presentarlas en el mismo recipiente con diseño elegante

Medidas: PARA PINCHOS DE 180mm de largo. Largo 180 mm x  Ancho 110 mm x  Alto 160 mm. Capacidad 4ud / 8ud. INCLUYE 40 PALITOS DE MADERA. SOLO PARA USO EN MICROONDAS. 

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Broqueta X4 / Pincho X4. Lékué.

CAT: Cuina 4 broquetes sense fum i sense embrutar al microones.

Surt de la teva rutina i prepara uns tradicionals pinxos moruns o broquetes de carn, peix o verdures al microones i cuinats al vapor perquè mantinguin i potenciïn tot el sabor dels ingredients. Pots cuinar-los i presentar-los en el mateix envàs, el qual té un disseny divertit.  Mides: Per a broquetes de 230 mm de llarg. 202mm x 80mm. Capacitat de 4 unitats. INCLOU 40 PALS DE BROQUETA DE FUSTA i RECECEPTES. NOMÉS PER ÚS EN MICROONES.

 

CAST: Elabora 4 brochetas sin humo y sin ensuciar en el microondas. Sal de tu rutina y prepara unos tradicionales pinchos morunos o brochetas de carne, pescado, verduras … al microondas y cocinados al vapor, para que guarden y potencien todo el sabor de los ingredientes, cocinándolas y presentándolas en el mismo envase con diseño divertido. Medidas: Para brochetas de 230 mm de largo. 202mm x 80mm. Capacidad: 4 unidades. INCLUYE 40 PALOS DE BROCHETA DE MADERA Y RECETAS. 

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Broqueta X8/ Pincho X8. Lékué.

CAT: Cuina 8 broquetes sense fum i sense embrutar al microones. Surt de la teva rutina i prepara uns tradicionals pinxos moruns o broquetes de carn, peix o verdures al microones i cuinats al vapor perquè mantinguin i potenciïn tot el sabor dels ingredients. Pots cuinar-los i presentar-los en el mateix envàs, el qual té un disseny divertit. Mides: Per a broquetes de 230 mm de llarg. 202mm x 115mm. Capacitat: 4-8 unitats. INCLOU 40 PALS DE BROQUETA DE FUSTA i RECECEPTES. NOMÉS PER ÚS EN MICROONES.

CAST: Elabora 8 brochetas sin humo y sin ensuciar en el microondas. Sal de tu rutina y prepara unos tradicionales pinchos morunos o brochetas de carne, pescado, verduras … al microondas y cocinados al vapor, para que guarden y potencien todo el sabor de los ingredientes, cocinándolas y presentándolas en el mismo envase con diseño divertido. Medidas: Para brochetas de 230 mm de largo. 202mm x 115mm. Capacidad: 4-8 unidades. INCLUYE 40 PALOS DE BROCHETA DE MADERA Y RECETAS. SOLO PARA USO EN MICROONDAS. 

26,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Vaporera Lékué

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Cocció al vapor en silicona, la fusió de la tradició i la innovació: un disseny mil·lenari amb els avantatges d’un material modern per a una cuina més saludable, pràctica i higiènica. Dos pisos per a cuinar dos aliments alhora (per exemple: peix al pis superior, verdures al pis inferior). S’adapta a les olles estàndard. Ara també nova mida XL.

 

Podeu triar entre les dues mides aquí abaix. 

29,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Vapor 3-4 pers. + safata. Estuche vapor 3-4 pers.+ bandeja. LéKUé. Color Verd.

CAT: L'estoig de vapor Lékué amb safata optimitza la conservació i la cocció al vapor dels aliments, potenciant els sabors i mantenint tots els nutrients.

La safata interior, que es pot treure, garanteix l'escorriment perfecte dels líquids durant la conservació o descongelació. La cocció es pot realitzar amb o sense la safata, en funció del resultat desitjat; la safata separa l'aliment de l'excés de suc produït durant la cocció.  275 x 210 x 80mm. Capacitat 1400ml / 1QT Silicona Platinum. Microones. Forn. Rentaplats. 

CAST: El estuche de vapor Lékué con bandeja optimiza la conservación y la cocción al vapor de los alimentos, potenciando los sabores y manteniendo todos los nutrientes.

La bandeja interior, que se puede sacar, garantiza el escurrimiento perfecto de los líquidos durante la conservación o descongelación. La cocción se puede realizar con o sin la bandeja, en función del resultado deseado; la bandeja separa el alimento del exceso de jugo producido durante la cocción. Profundidad 275mm. Ancho 210mm. Alto 80mm. Capacidad 1400ml / 1QT Silicona Platinum. Microondas. Horno. Lavavajillas.  

 

37,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Vapor FONDO 3-4 (color verd)

Per ampliar la informació fes clic aquí.

L'estoig fondo (Ogya XL) és la nova revolució de la cuina amb la qual pastes, arrossos, estofats o sopes es couen d'una manera fàcil, saborosa i en molt poc temps al microones! És l'alternativa a les olles convencionals. L’Ogya XL té una capacitat de 1 Litre! Disponible amb safata interior o sense. 

 

El estuche de vapor hondo és la nueva revolución de la cocina. Puedes cocinar de manera fácil arroces, estofados o sopas. Platos sabrosos y en poco tiempo en el microondas (tambíen apto para hornos). Se trata de la alternativa a las ollas convencionales. Capacidad 1 litro. Disponible con bandeja o sin bandeja. 

29,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Vapor FONDO 1-2 (color verd) amb davantal.

L'Estoig de Vapor Fondo permet aconseguir, d'una manera senzilla, exquisides elaboracions al vapor, amb una curta cocció al microones. Adequat per cuinar aliments sencers, que necessiten més "espai" durant la cocció (pollastre, carxofa, albergínies, espinacs), o bé per a elaboracions líquides com ara sopes, cremes o guisats. És l'alternativa a les olles convencionals. Edició limitada amb davantal amb trucs i safata. Dissenyat per ajudar-te mentre cuines. Un nou packaging reutilitzable i ecològic. 500 ml capacitat. 100% BPA free. 100 % Silicona Platinum. 

El Estuche de Vapor Hondo permite conseguir, de una manera sencilla, exquisitas elaboraciones al vapor con una cocción al horno o microondas. Adecuado para cocinar alimentos enteros, que requieran un mayor “espacio” durante la cocción (alcachofas, espinacas, berenjenas, pollo...), o bien para elaboraciones líquidas como sopas, cremas o guisos. Es la alternativa a las ollas convencionales. Hecho 100% de Silicona Platino. Edición limitada con un delantal con trucos. Diseñado para ayudarte mientras cocinas. Un nuevo packaging reutilizable y más ecológico. 500 ml capacidad. 100% BPA free. 100 % Silicona Platinum. 

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Vapor 1-2 pers.

Per ampliar la informació fes clic aquí.

L'estoig de vapor amb safata optimitza la conservació i la cocció al vapor dels aliments, potenciant els sabors i mantenint tots els nutrients. La safata interior, que es pot treure, garanteix l'escorriment perfecte dels líquids durant la conservació o descongelació. La cocció es pot realitzar amb o sense la safata, en funció del resultat desitjat; la safata separa l'aliment de l'excés de suc produït durant la cocció.

Safata opcional, es pot triar amb safata o sense,  aquí abaix. 

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Safata Estoig Vapor Familiar.

 

Safata per l'estoig de vapor familiar, encaixa dins l'estoig i serveix per separar els aliments del excés de suc. Permet aromatitzar i ajuda a conservar i descogelar.  

7,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Rostidor al vapor

Per ampliar la informació fes clic aquí.

El Rostidor al vapor és un nou concepte de cuina que combina els beneficis de la cocció al vapor amb un acabat cruixent, guardant així totes les vitamines i donant una textura apetitosa a qualsevol aliment

23,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Malla de Cocció

Per ampliar la informació fes clic aquí.

La malla de cocció de Lékué permet coure, en aigua bullint, diversos aliments a la vegada de manera separada depenent del seu punt de cocció. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp: 662 158 170

Correu. info@ainateco.com

Horari. 9:00-13:30 // 16:00-20:30 de dilluns a dissabte // de lunes a sabado.

DISSABTES CAPVESPRES OBERT / / SÁBADOS TARDE ABIERTO

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta. 
Subscriu-te a la nostra llista de correu i rebràs el butlletí de notícies amb ofertes, horaris, notícies, vals de descompte, etc. 

 

Susbríbete a nuestra lista de correo y recibirás el boletín de noticias de Aina Teco, con ofertas, horarios, noticias, vales de descuento, etc.

Butlletí de notícies