Cocinar al vapor
Cocinar al vapor

Estoig Vapor + safata. Estuche vapor+ bandeja. LéKUé. 3-4 pers. Color Verd.

 CAT: L'estoig de vapor Lékué amb safata optimitza la conservació i la cocció al vapor dels aliments, potenciant els sabors i mantenint tots els nutrients.

La safata interior, que es pot treure, garanteix l'escorriment perfecte dels líquids durant la conservació o descongelació. La cocció es pot realitzar amb o sense la safata, en funció del resultat desitjat; la safata separa l'aliment de l'excés de suc produït durant la cocció.  275 x 210 x 80mm. Capacitat 1400ml / 1QT Silicona Platinum. Microones. Forn. Rentaplats.

 CAST: El estuche de vapor Lékué con bandeja optimiza la conservación y la cocción al vapor de los alimentos, potenciando los sabores y manteniendo todos los nutrientes.

La bandeja interior extraible garantiza el escurrimiento perfecto de los líquidos durante la conservación o descongelación. La cocción se puede realizar con o sin la bandeja, en función del resultado deseado; la bandeja separa el alimento del exceso de jugo producido durante la cocción. Profundidad 275 x 210 x 80 mm. Capacidad 1400ml / 1QT Silicona Platinum. Microondas. Horno. Lavavajillas.  

 

Lékué

39,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Vapor 1-2 pers. Lékué.

Cat. L'estoig de vapor  optimitza la conservació i la cocció al vapor dels aliments, potenciant els sabors i mantenint tots els nutrients. La safata interior, que es pot treure, garanteix l'escorriment perfecte dels líquids durant la conservació o descongelació. La cocció es pot realitzar amb o sense la safata, en funció del resultat desitjat; la safata separa l'aliment de l'excés de suc produït durant la cocció. 240 x 124 x 50mm. Capacidad 650ml.

Safata opcional, es pot triar amb safata o sense,  aquí abaix. 

 

Cast. El estuche de vapor optimiza la conservación y la cocción al vapor de los alimentos, potenciando los sabores y manteniendo todos los nutrientes. La bandeja interior, que se puede sacar, garantiza el escurrimiento perfecto de los líquidos durante la conservación o descongelación. La cocción se puede realizar con o sin la bandeja, en función del resultado deseado; la bandeja separa el alimento del exceso de jugo producido durante la cocción. 240 x 124 x 50mm. Capacidad 650ml.

Bandeja opcional, se puede elegir con bandeja o sin, aquí abajo.

 

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Mini Broqueta / Mini Pinchos. Lékué.

CAT: Fer broquetes d'aperitius al microones mai va ser tan fàcil.

Reinventa els teus aperitius amb unes minibroquetes sense fum i sense embrutar al microones amb aquest estri de cuina modulable amb 3 peces separades per cuinar fins a 8 broquetes o només 4 alhora i presentar-les en el mateix recipient amb un disseny elegant.  Mides: Per a broquetes de 180 mm de llarg. 180mm x 110mm x 160mm. Capacitat de 4-8 unitats. INCLOU  40 PALS DE BROQUETA DE FUSTA. NOMÉS PER ÚS EN MICROONES. 

 

CAST: Hacer brochetas de aperitivos al microondas nunca fue tan fácil. Reinventa tus aperitivos con unas mini brochetas sin humo y sin ensuciar al microondas con este utensilio de cocina modulable con 3 piezas separadas para cocinar hasta 8 brochetas o solamente 4 de una sola vez y presentarlas en el mismo recipiente con diseño elegante

Medidas: PARA PINCHOS DE 180mm de largo. Largo 180 mm x  Ancho 110 mm x  Alto 160 mm. Capacidad 4ud / 8ud. INCLUYE 40 PALITOS DE MADERA. SOLO PARA USO EN MICROONDAS. 

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Broqueta X8/ Pincho X8. Lékué.

CAT: Cuina 8 broquetes sense fum i sense embrutar al microones. Surt de la teva rutina i prepara uns tradicionals pinxos moruns o broquetes de carn, peix o verdures al microones i cuinats al vapor perquè mantinguin i potenciïn tot el sabor dels ingredients. Pots cuinar-los i presentar-los en el mateix envàs, el qual té un disseny divertit. Mides: Per a broquetes de 230 mm de llarg. 202mm x 115mm. Capacitat: 4-8 unitats. INCLOU 40 PALS DE BROQUETA DE FUSTA i RECECEPTES. NOMÉS PER ÚS EN MICROONES.

CAST: Elabora 8 brochetas sin humo y sin ensuciar en el microondas. Sal de tu rutina y prepara unos tradicionales pinchos morunos o brochetas de carne, pescado, verduras … al microondas y cocinados al vapor, para que guarden y potencien todo el sabor de los ingredientes, cocinándolas y presentándolas en el mismo envase con diseño divertido. Medidas: Para brochetas de 230 mm de largo. 202mm x 115mm. Capacidad: 4-8 unidades. INCLUYE 40 PALOS DE BROCHETA DE MADERA Y RECETAS. SOLO PARA USO EN MICROONDAS. 

26,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Vaporera Lékué. 1-2 Pers. OFERTA

CAT: ¡ Cuina dos plats al mateix temps a la teva vaporera Lekué! Menjar saborós i saludable és possible !, de la tradició de les vaporeras de bambú a la innovació dels materials moderns, però sempre amb la mateixa filosofia;  plats que es cuinen al vapor conservant les seves propietats i concentrant el seu sabor. Apte per 3-4p. Compatible amb cassoles de Ø 19-22cms. Alt 120mm. Diàmetre 220 Ø. Capacitat 1200ml.  BPA FREE.  100% SILICONA PLATINUM.  APTA per FORN.  MICROONES.  RENTAVAIXELLES.

 

CAST:  ¡Cocina dos platos al mismo tiempo en tu vaporera Lekué! ¡Comer rico y sano es posible!, de la tradición de las vaporeras de bambú a la innovación de los más modernos materiales,pero siempre con la misma filosofía; comida que se cocina al vapor conservando sus propiedades y concentrando su sabor.  Apto para 1-2 comensales. Compatible con cacerolas de Ø 19-22cms.  Alto 120mm. Diámetro 220 Ø. Capacidad 1200ml BPA FREE. 100% SILICONA PLATINUM. APTA per HORNO. MICROONDAS. LAVAVAJILLAS. 

 

30,95 € 2

28,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Vaporera Lékué XL. OFERTA.

CAT: ¡ Cuina dos plats al mateix temps a la teva vaporera Lekué! Menjar saborós i saludable és possible !, de la tradició de les vaporeras de bambú a la innovació dels materials moderns, però sempre amb la mateixa filosofia;  plats que es cuinen al vapor conservant les seves propietats i concentrant el seu sabor. Apte per 3-4p. Compatible amb cassoles de Ø 24-26cms. Alt 130mm. Diàmetre 275 Ø. Capacitat 1800ml.  BPA FREE.  100% SILICONA PLATINUM.  APTA per FORN.  MICROONES.  RENTAVAIXELLES.

 

CAST:  ¡Cocina dos platos al mismo tiempo en tu vaporera Lekué! ¡Comer rico y sano es posible!, de la tradición de las vaporeras de bambú a la innovación de los más modernos materiales,pero siempre con la misma filosofía; comida que se cocina al vapor conservando sus propiedades y concentrando su sabor. Apto para 3-4p. Compatible con cacerolas de Ø 24-26cms. Alto 130mm. Diámetro 275 Ø. Capacidad 1800ml. BPA FREE. 100% SILICONA PLATINUM. APTA per HORNO. MICROONDAS. LAVAVAJILLAS. 

40,95 € 2

31,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Rostidor al vapor

Per ampliar la informació fes clic aquí.

El Rostidor al vapor és un nou concepte de cuina que combina els beneficis de la cocció al vapor amb un acabat cruixent, guardant així totes les vitamines i donant una textura apetitosa a qualsevol aliment

23,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a dissabtes

de lunes a sabados

9:00-13:30 // 16:00-20:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.