INFINITY by Bra. Forever Cooking.

Bra presenta la seva nova col·lecció de paelles  fabricades amb fosa d'alumini indeformable, Bra Infinity.

Després d'anys d'estudi i investigació a la recerca dels productes de més alta qualitat i rendiment, arriba Bra Infinity, la paella definitiva.

Amb Bra Infinity, s'han superat les proves de duresa i resistència més exigents, obtenint resultats en test de resistència al ratllat, durabilitat i antiadherència molt superiors a altres antiadherents tricapa o qualsevol revestiment ceràmic. 

 

La nova col·lecció Bra Infinity, arriba al mercat com a resposta a les necessitats dels clients més exigents, una resistència insuperable a les ratllades i abrasió gràcies al nou antiadherent Premium TM, asseguren al producte una llarga vida útil, mantenint inalterables els seus alts nivells de antiadherència i eficiència.


Com a complement perfecte a aquest antiadherent súper reforçat, Bra equipa a aquesta col·lecció amb un mànec desmuntable d'última generació, aportant a la peça disseny, practicitat, facilitat de neteja i emmagatzematge.


Com tots els antiadherents utilitzats per la marca, és lliure de PFOA, ultra resistent, apte per al seu ús en forn fins a 220ºC.  

 

Disposa d'un fons de gran espessor per un major aprofitament de l'energia.

Aptes per a tot tipus de cuina: inducció, vitroceràmica, gas.

També son aptes per al rentavaixelles.  

 

Bra Infinity, forever cooking. Limited 10 Years Warranty. 


Comprar aquí.

Bra presenta su nueva colección de sartenes  fabricadas con fundición de aluminio indeformable, Bra Infinity.

Tras años de estudio e investigación en busca de los productos de más alta calidad y rendimiento, llega Bra Infinity, la sartén definitiva.

Con Bra Infinity, se han superado las pruebas de dureza y resistencia más exigentes, obteniendo resultados en test de resistencia al rayado, durabilidad y antiadherencia muy superiores a otros antiadherentes tricapa o cualquier revestimiento cerámico.


La nueva colección Bra Infinity, llega al mercado como respuesta a las necesidades de los clientes más exigentes, una resistencia insuperable a los arañazos y abrasión gracias al nuevo antiadherente Premium TM, aseguran al producto una larga vida útil, manteniendo inalterables sus altos niveles de antiadherencia y eficiencia.


Como complemento perfecto a este antiadherente súper reforzado, Bra equipo a esta colección con un mango desmontable de última generación, aportando a la pieza diseño, practicidad, facilidad de limpieza y almacenamiento.


Como todos los antiadherentes utilizados por la marca, es libre de PFOA, ultra resistente, apto para su uso en horno hasta 220ºC.

 

Dispone de un fondo de gran espesor para un mayor aprovechamiento de la energía.

Aptas para todo tipo de cocina: inducción, vitrocerámica, gas.

También son aptas para el lavavajillas

 

Bra Infinity, forever cooking. Limited 10 Years Warranty. 

Comprar aquí.

Escribir comentario

Comentarios: 0