Nou tendal i una bona mà de pintura a les persianes.

Reformes.

      Aquest dies hem fet un parell de reformes a sa botiga. Hem canviat el tendal per un de nou amb dos colors (verd obscur i verd més claret) i també hem pintat les persianes de color marró (concretament "gamuza oscuro"), una feinada pero ses persianes com diu n'Aina Teco ja feien assunto, ja els tocava una bona repassada. 

 

Ocupació de la via pública.

      Una altra cosa que podeu observar si veniu a sa botiga és que ja no treim coses a n'es carrer. Hem tengut divergències amb l'Ajuntament, ja que apart de pagar 15 € anuals per ocupar 1,5 m. quadrats de via pública (quantitat que fins ara pagavem de bon gust), a partir de l'any passat ens demanen fer un plànol a escala 1:50 de la zona ocupada, a més d'un munt de papers (permís de obertura, assegurança...) que varem presentar.  El problema és que enguany haviem de tornar fer tots els tramits per renovar el permís. Trobam que és massa feina per ocupar tan poc espai i a partir d'ara no traurem les coses al carrer.

      Afegir que el permís que ens varen donar l'any passat, una magnífica cartolina plastificada, i tot el caramull d'hores que els funcionaris i jo mateix varem dedicar a gestionar aquest permís sobrepassen de molt el valor que varem pagar, 15 €. L'ajuntament (sigui qui sigui el que s'encarrega d'aquest temes) hauria de gestionar millor els nostres imposts. 

Escribir comentario

Comentarios: 0