Preguntas frequentes.
Preguntas frequentes.

PAYPAL?


      PayPal és el sistema de pagament més popular a internet i es caracteritza per la seguretat i la rapidesa de les transaccions. Funciona de manera semblant a una targeta Visa o Mastercard, però amb la diferència que el venedor no pot saber el teu número de targeta o dades bancàries.

Si no tens un compte de PayPal, és molt fàcil de fer-te’n un gratuïtament: només fa falta una adreça de correu electrònic i triar una contrasenya. Una vegada activat, es vincula el compte de Paypal a una targeta de crèdit o un compte bancari teu.

      Quan vulguis fer una compra per internet, PayPal et proposa unes quantes opcions: pots pagar a través d’un saldo (com un "prepago" amb diners carregats prèviament via targeta de crèdit, transferència bancària…), amb targeta de crèdit o amb un compte bancari. Paypal és qui guardarà totes les teves dades financeres. El venedor (en aquest cas, Aina Teco), per tant, no les veu mai i només rep la teva adreça electrònica i informació sobre si la transacció s’ha aprovat o s’ha denegat.

I el més intersant és que amb el mateix compte de PayPal pots comprar en milers de botigues "on-line" de tot el món amb seguretat i també amb comoditat, perquè no fa falta molestar-se a introduir la informació de la targeta o del compte cada vegada que es fa una compra, només introdueixes el correu electrònic i la contrasenya de Paypal. 

 D'ACORD, D'ACORD, PERÒ  ES POT PAGAR SENSE UN COMPTE DE PAYPAL?

SÍ, cap problema: PayPal et permet de fer una transacció amb la teva targeta de crèdit a través de la seva plataforma, sense haver de ser-ne usuari enregistrat. 

 

per crear un compte Pay Pal aquí.PAY PAL?

 

      PayPal es el sistema de pago virtual más popular en todo el mundo y se caracteriza por la seguridad y la rapidez de las transacciones. Funciona de manera similar a una tarjeta Visa o Mastercard, pero con la diferencia de que el vendedor no puede saber tu número de tarjeta o los datos bancarios .

Si no tienes una cuenta de PayPal, es muy fácil de hacerte una gratuitamente: sólo hace falta una dirección de correo electrónico y elegir una contraseña. Una vez activado, debes vincular la cuenta a una tarjeta de crédito o cuenta bancaria.

      Cuando quieras hacer una compra por Internet, PayPal te propone unas cuantas opciones: puedes pagar a través de un saldo (como si fuera un prepago, con dinero cargados previamente vía tarjeta de crédito transferencia bancaria a tu cuenta PayPal), con tarjeta de crédito o con una cuenta bancaria. Paypal es quien guardará todos tus datos financieros y el vendedor (por ejemplo Aina Teco ), por lo tanto , no las ve nunca y sólo recibe tu mail e información sobre si la transacción se ha aprobado o denegado.

Ten en cuenta que con la misma cuenta de PayPal puedes comprar en cientos de miles de tiendas digitales de todo el mundo con seguridad y también con comodidad, porque no hay que molestarse en introducir la información de la tarjeta o de la cuenta cada vez que se hace una compra .

 

DE ACUERDO, DE ACUERDO, PERO SE PUEDE PAGAR SIN UNA CUENTA DE PAYPAL?

SÍ , ningún problema: PayPal te permite hacer la transacción con tu tarjeta de crédito a través de su plataforma, sin tener que ser usuario registrado.

 

para crear una cuenta Pay Pal aquí.

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a dissabtes

de lunes a sabados

9:00-13:30 // 16:00-20:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.