Bebidas Calientes
Bebidas Calientes
CAFETERES ITALIANES

Molts són els que s'han rendit davant les modernes cafeteres, encara que els amants de la bona cafè segueixen fidels a la clàssica cafetera italiana.

La matèria primera és fonamental. Tant el cafè com l'aigua s'han de tenir en compte i afectaran el gust final de el cafè. Per això recomanem utilitzar aigua mineral o aigua filtrada. Es convenient controlar la quantitat d'aigua a afegir, sense parar-se ni quedar-se curt. Les cafeteres Bra tenen una vàlvula circular per la qual la cafetera deixa escapar l'excés de vapor; es recomana omplir d'aigua fins arribar al centre de la mateixa. // Els cafeters recomanen posar el cafè mòlt amb suavitat, amb petits cops i mai pressionar perquè càpiga més quantitat en el filtre.

Un cop amb el cafè i l'aigua adequats. és el moment de posar la cafetera al foc. Amb un cafè més intens gràcies a la gran transmissió de la calor en aquestes cafeteres i amb una cafetera d'acer inoxidable obtindràs un resultat més suau. L'elecció d'una o altra dependrà de l'gust de cadascú. La intensitat de foc en els dos casos sempre és la mateixa, començar amb un foc mitjà-alt i baixar la seva intensitat a l'mínim quan el cafè comenci a sortir. No s'ha de retirar de foc fins que ompli el dipòsit per complet. És important remoure el cafè a la mateixa cafetera abans de servir. D'aquesta manera la concentració de cafè serà la mateixa en totes les tasses.

 

Muchos son quienes se han rendido antes las modernas cafeteras, aunque los amantes del buen café siguen fieles a la clásica cafetera italiana. 

La materia prima es fundamental. Tanto el café como el agua deben ser tenidos en cuenta y afectarán al sabor final del café. Por eso recomendamos utilizar agua mineral o agua filtrada.Es conveniente controlar la cantidad de agua a añadir, sin pararse ni quedarse corto. Las cafeteras Bra tienen una válvula circular por la que la cafetera deja escapar el exceso de vapor; se recomienda llenar de agua hasta alcanzar el centro de la misma.

Los cafeteros recomiendan poner el café molido con suavidad, con pequeños golpes y nunca presionar para que quepa más cantidad en el filtro.

Una vez con el café y el agua adecuados. es el momento de poner la cafetera en el fuego. Con un café más intenso gracias a la gran transmisión del calor en estas cafeteras y con una cafetera de acero inoxidable obtendrás un resultado más suave. La elección de una u otra dependerá del gusto de cada uno. La intensidad del fuego en ambos casos siempre es la misma, empezar con un fuego medio-alto y bajar su intensidad al mínimo cuando el café empiece a salir. No se debe retirar del fuego hasta que llene el depósito por completo. Es importante remover el café en la misma cafetera antes de servir. De esta forma la concentración de café será la misma en todas las tazas.


Cafetera Vitro-Expres Monix

Cat: Cafetera alumini amb recobriment interior antiadherent. Nou disseny més ergonòmic del mànec i pom de baquelita. Apta per a cuines de gas, elèctriques i vitroceràmica. Característica exclusiva: Recobriment interior antiadherent i enterior polit sense cants per a una neteja més efectiva.

Cast: Cafetera aluminio con recubrimiento interior antiadherente. Nuevo diseño más ergonómico del mango y pomo de baquelita. Apta para cocinas de gas, electricas y vitroceramica. Característica exclusiva: Recubrimiento interior antiadherente e enterior pulido sin cantos para una limpieza más efectiva.

7,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cafetera Bra mod. Bella Inducció. 2 cafès.

Cat. Cafetera Italiana acer inoxidable 18/10, tamany 2 taces de cafè. Ideal com a cafetera petita per cuines d’inducció. 

Fons difusor Full Induction.  Disposa d’una ansa buida per un millor aillament de la calor i no cremarse quan l’agafam. Acabat brillant. 

Diàmetre inferior 7 cm, altura 8 cm.. 

 

Cast: Bra Bella - Cafetera italiana de acero inoxidable 18/10, tamaño de dos tazas, apta para todas las cocinas. Perfecta como cafetera italiana de pequeño tamaño para cocinas de inducció. Fondo difusor FULL INDUCTION. Asa hueca para un mejor aislamiento del calor y así evitar quemarse. Acabado brillante.  Diámetro inferior 7 cm, altura 8 cm. 

 

39,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cafetera Italiana ISABELLA INOX by Valira

Cat: Cafetera d'acer inoxidable 18/10. Base pulida al diamant, que la fa més duradura. Especialment indicada per cuines d'inducció. Apta per a tot tipus de cuines.
Cast: Cafetera de acero inoxidable 18/10. Base pulida al diamante, que la hace más duradera. Especialmente indicada para cocinas de inducción. Apta para todo tipo de cocinas.
Acer inoxidable.

29,95 €

  • disponible
  • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

 

 

 

 

 

CONTENIDOR BOSSES TE. Per comprar fer click aquí.

Contenedor bolsas de té. Tea Bag container