Reposteria
Reposteria

Motllo Rubiol // Molde Robiol

CAT: Motllos per eleborar aquests pastissos típics mallorquins. Fabricats a Mallorca (Porreres). Disponibles en 4 mides (les mides son aproximades, per el seu carater artesanal poden variar uns milimetres).  Inclou recepta. Veure el video per saber com s'utilitzen. 

CAST: Moldes para elaborar los típicos  "robiols" o "rubiols"  de la cocina tradicional mallorquina. Moldes fabricados en Mallorca, están disponibles en 4 medidas. (Las medidas son aproximadas, debido al caracter artesanal de su fabricación pueden haber variaciones de unos milimetros).  Incluye receta. Ver video para saber como prepararlos. 

Made in Mallorca.

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cookie Cutter Animals by Lékué

CAT: Aconsegueix 15 galetes amb forma d'animals amb un sol tall i juga col·locant cada animal en el seu hàbitat. Dibuixa i pinta mentre les galetes estan al forn. Els nins i nines podran col·locar cada animal i retallar les formes dels animals del pack. És molt fàcil, per tan permet que els nins participin en la preparació de la recepta. Inclou motllo "cutter" fabricat amb plàstic BPA free + full per col·locar les figures i també receptari. Alt 15mm Diàmetre 240 Ø. Material Plàstico BPA free. COLOR VERD. 

CAST: Galletas con forma de 15 animales en un solo molde. Un cortador de galletas con forma de animales tremendamente sencillo. Nos las hemos ingeniado para introducir hasta 15 formas de animales distintos en un único molde para que con solo introducirlo en la masa de galletas logres las 15 galletas de amimales de una sola vez.  Alto 15mm

Diámetro 240 Ø. Material Plàstico BPA free.  COLOR VERDE. 

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cookie Cutter Hearts by Lékué

CAT: Fàcil i ràpid: Prepara la senzilla massa de galetes i obté 12 galletes d'una vegada. 

Optimització de la massa: S'aprofita molt més la massa ja que el puzle no permet deixar espais entre galeta i galleta. 25 x 1,8 x 24 cm ; 122 g.  Material plàstic BPA free. Color vermell.

CAST:  Fácil y rápido: Prepara la sencilla masa de galletas y obtiene 12 galletas de un solo corte

Optimización de la masa: Se aprovecha mucho más la masa ya que el puzzle no permite dejar espacios entre galleta y galleta.  Alto 15mm

Diámetro 240 Ø. Material Plàstico BPA free.  COLOR ROJO.  25 x 1,8 x 24 cm ; 122 g

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllos Desmuntables Silicona Lékué. Moldes Desmontables Silicona Lékué.


Motllo desmuntable TATIN 24cm + plat cercàmica. Lékué.

CAT:  La manera més fàcil de preparar una Tatin de poma. Endinsa’t en el món de la pastisseria francesa. Fes una deliciosa TARTE TATIN de la manera més fàcil. El motllo i el plat de ceràmica ENCAIXEN per assegurar un gir fàcil, segur i lleuger. GIRA-HO i VOILÀ ...

CAST:  La forma más facil de preparar una tarta tatin!!. Adéntrate en el mundo de la reposteria francesa. Elabora una deliciosa Tarte Tatin de la manera más fàcil. La base de silicona y el plato de ceràmica encajan para asegurar un giro fácil, seguro y ligero. Dale la vuelta y VOILÀ...

29,95 € 2

27,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo desmuntable. Molde desmontable. Duo Springform 23Cm LÉKUÉ

CAT: Motllo circular desmuntable dissenyat amb nou sistema de tancament SENSE PINCES, totalment hermètic. Prepara pastissos dolços o salats, freds o calents sense vessaments i sense por a espatllar-los en desemmotllar-los. Aconseguiràs un pastís per a 8-10 persones. (23 cm de diàmetre)

CAST:  Del horno a la mesa!, molde de silicona y cerámica desmontable, para cocinar y servir. Molde circular desmontable rediseñado con un nuevo sistema de cierre totalmente hermético (SIN PINZAS), hecho en silicona platino con plato de céramica. Prepara pasteles dulces o salados, fríos o calientes sin derrames y sin miedo a estropearlos al desmoldarlos. Obtén entre 8-10 porciones de pastel para compartir con amigos o familia. (23 cm de diámetro).

 

29,95 € 2

27,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Quiche desmuntable 28 cm + plat ceràmica. Lékué.

CAT: Enforna i desemmotlla les teves quiches sense cap problema. Enfornar una quiche no té cap secret per a tu! Lékué t'ho posa fàcil amb aquest motlle circular desmuntable de 28 cm. El motlle està compost per 2 parts, una base ceràmica i una banda superior de silicona. Desemmotllar quiches i altres pastissos ja no és missió impossible. COLOR VERMELL. 

CAST: Hornear y desmoldar tus quiches sin ningún problema. Hornear una quiche no tiene ningún secreto para ti! Lékué te lo pone fácil con este molde circular desmontable de 28 cm. El molde está compuesto por 2 partes, una base cerámica y una banda superior de silicona. Desmoldar quiches y otros pasteles ya no es misión imposible. COLOR ROJO.

29,95 € 2

27,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Molde Desmontable. Motllo desmuntable. Charlotte Duo 18cms. Lékué.

CAT: Prepara Charlottes d'una manera molt més fàcil i ràpida. El motllo desmuntable facilita la preparació i el desmotllar del pastís. Aconseguiràs un resultat perfecte gràcies al tancament de les parets de silicona del motlle. 18 cm. Inclou plat de ceràmica per forn.

CAST: Prepara Charlottes de una manera mucho más fácil y rápida. El molde desmontable facilita la preparación y el desmolde del pastel. Conseguirás un resultado perfecto gracias al cierre de las paredes de silicona del molde. 18 cm. Incluye plato de cerámica apto para hornear. 

24,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Molde Desmontable. Motllo desmuntable. Springform Duo 15 cm. Lékué.

CAT: MOTLLO PETIT PER A LES POSTRES MÉS DELICADES. ¡Del forn a la taula !, motlle de silicona i ceràmica desmuntable, per cuinar i servir. Prepara pastissos dolços o salats, freds o calents sense vessaments i sense por a espatllar al desemmotllar. 15 cm de diàmetre. Inclou plat ceràmic per forn. Silicona Platinum de Lékué. 

CAST: MOLDE DE PEQUEÑO DIAMETRO PARA LOS POSTRES MAS DELICADOS.  ¡Del horno a la mesa!, molde de silicona y cerámica desmontable, para cocinar y servir. Prepara pasteles dulces o salados, fríos o calientes sin derrames y sin miedo a estropearlos al desmoldarlos. 15 cm de diámetro. Incluye plato cerámica para hornos. Silicona Platinum de Lékué. 

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Molde Desmontable. Motllo desmuntable. Rectangular 24Cm (sin pinza). Lékué.

CAST: Base cerámica y banda superior rectangular 100% silicona platino. Nuevo sistema de cierre sin pinza. La junta de silicona permite abrir el molde sin esfuerzo. Para los amantes de la repostería o la cocina en general este molde desmontable es un básico del que no puedes prescindir. Hornea, desmolda fácilmente y sirve en la mesa con un único utensilio de cocina. Incluye plato ceràmico rectangular.

CAT. Base ceràmica i banda superior rectangular 100% silicona platí. Nou sistema de tancament sense pinça. La junta de silicona permet obrir el motlle sense esforç. Per als amants de la rebosteria o la cuina en general aquest motlle desmuntable és un bàsic del qual no pots prescindir. S'enforna, desemmotlla fàcilment i serveix a la taula amb un únic estri de cuina. Inclou plat ceràmic rectangular.

Lékué.
29,95 € 2

27,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

BASIC. Motllos Silicona Lékué. Moldes Silicona Lékué.


Motllo. Molde. Rectangular 24cm. Lékué.

CAT:  Motllo rectangular de 24 cm flexible, antiadherent i de fàcil neteja. El seu especial disseny i estructura reforçada faciliten el transport i donen major estabilitat al motlle. Ideal per a cuinar de manera fàcil i pràctica. 100% Silicona Platí. COLOR VERMELL. CAPACITAT 1230 ml. Mides (cm): 24x10x6,8

CAST: Molde rectangular de 24 cm  flexible, antiadherent y fácil limpieza. Su especial diseño y estabilidad facilitan su manejo y un fàcil desmolde.  100% silicona platino. COLOR ROJO. Capacidad 1230 ml. Medidas (cm): 24 x 10 x 6,8. 

14,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Quadrat. Molde Cuadrado. Silicona Lékué.

CAT: Motlle bàsic quadrat  flexible, antiadherent i de fàcil neteja. El seu especial disseny i estructura reforçada faciliten el transport i donen major estabilitat al motlle. Ideal per a cuinar de manera fàcil i pràctica. 100% Silicona Platí. COLOR VERMELL. 25 x 20 x 65mm. Capacitat 2700 ml. (12cups)

 

CAST: Molde de silicona básico, si no lo tienes ¡lo necesitas ya!, ¡fondo de armario para tu cocina!. Molde 100% silicona platino, flexible y estable, antiadherente y muy fácil de desmoldar. ¡Tus postres caseros y pasteles salados buscan molde!, ya lo has encontrado. Silicona Platino. COLOR ROJO. Largo250mm,Ancho 200mm, Alto 65mm, Capacidad 2700ml (12 CUPS)

12,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Redó. Molde Redondo. SiliconaLékué.

CAT: El motlle Classic redó és flexible, antiadherent i de fàcil neteja. El seu especial disseny i estructura reforçada faciliten el transport i donen major estabilitat al motlle. Ideal per a cuinar de manera fàcil i pràctica. 100% Silicona Platí. COLOR VERMELL. 3 Mides de diàmetre disponibles: 20, 24, 26 cm.

CAST: Molde de silicona básico, si no lo tienes ¡lo necesitas ya!, ¡fondo de armario para tu cocina!. Molde 100% silicona platino, flexible y estable, antiadherente y muy fácil de desmoldar. ¡Tus postres caseros y pasteles salados buscan molde!, ya lo has encontrado. Silicona Platino. COLOR ROJO. 3 MEDIDAS DISPONIBLES. 20, 24, 26 cm. 

11,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo. Molde. Quiche Lékué.

CAT: El motlle bàsic per a quiche de 28 cm és flexible, antiadherent i de fàcil neteja. El seu especial disseny i estructura reforçada faciliten el transport i donen major estabilitat al motlle. Ideal per a cuinar de manera fàcil i pràctica. 100% Silicona Platí. COLOR VERMELL. 28 cm.

CAST: Molde de silicona básico, si no lo tienes ¡lo necesitas ya!, ¡fondo de armario para tu cocina!. Molde 100% silicona platino, flexible y estable, antiadherente y muy fácil de desmoldar. ¡Tus postres caseros y pasteles salados buscan molde!, ya lo has encontrado. 28 cm de diámetro.

14,95 € 2

12,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

MOTLLO SAVARIN FONDO. MOLDE SAVARIN HONDO. 22 CM. Silicona. Lékué.

CAST: Hornea tus dulces caseros en el molde de silicona SAVARIN. Molde de silicona básico, si no lo tienes ¡lo necesitas ya!, ¡fondo de armario para tu cocina!. Molde 100% silicona platino, flexible y estable, antiadherente y muy fácil de desmoldar. ¡Tus postres caseros y pasteles salados buscan molde!, ya lo has encontrado. 22 cm de diámetro. Alto 100mm. Capacidad 2400ml  (10 CUPS). 

CAT. Motllo bàsic Savarin amb forat enmig. 100% silicona platí de Lékué. 22 cm ø. 10 cm alt. 2400 ml de capacitat. 

12,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Crunchy. Molde Crunchy. Quiche Lékué.

CAT: Motllo rodó MICROPERFORAT que permet que l'aire circuli a través dels forats per aconseguir un resultat més crujiente.IM 28 cm de diàmetre. 100% Silicona Platí. Color Vermell. 28 cm

CAST: Molde redondo con MICROPERFORADO que permite que el aire circule a través de los agujeros para conseguir un resultado más crujiente. 28 cm de diámetro. 100% Silicona Platí. Color Rojo. 28 cm 

14,95 € 2

12,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

 

 

 

PORTA-PASTÍS TÈRMIC. click aquí per comprar.

Porta pasteles frio // Ice Cake Holder

Crystal Silicon by Lékue


Motllo quadrat 23 cm, Lékué.

Motlle quadrat de 23 cm de la col·lecció Crystal Silicon. El motlle ofereix una barreja perfecta de flexibilitat i estabilitat, és lleuger, resistent i no es trenca! Ideal per a receptes dolces o salades (pastís de llimona, pastís de verdures, lasanya, etc.). Disponible en tapadora o sense tapadora, pots elegir aquí abaix. 

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo rectangular 25 cm, Lékué.

Motlle rodó de 26 cm de la col·lecció Crystal Silicon. El motlle ofereix una barreja perfecta de flexibilitat i estabilitat, és lleuger, resistent i no es trenca! Ideal per a receptes dolces o salades (pastís de xocolata, pastís de poma, etc.). Disponible en tapadora o sense tapadora. Podeu elegir aquí abaix.  26 cm de llarg, 10 cm d'amplada i 60 cm d'alt, amb una capacitat de 2400 ml.

21,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pastisseria: Porcions individuals

Motlles de silicona per fer pastisseria en porcions individuals, canapès i especialitats de rebosteria dolça o salada. Sorprèn als teus convidats amb creacions casolanes fent servir els motlles Lékué per madalenes, tartaletes, florentines, muffins, briochettes, financers, mini cakes, bordelais, savarins, cannelés, bombons…


Motllo Gourmet Mini Cake, 9 cav. Negre. Lékué.

El motlle Mini Cake de 9 cavitats Gourmet és flexible i antiadherent, ideal per a rebosteria. Resultats professionals, també per a gaudir a casa. Cocció més ràpida, completa i homogènia, que garanteix un excel·lent rendiment i una gran qualitat i definició de acabats. Disponible en color negre, té una capacitat de 70 ml x 9.

100% Silicona Platí.

13,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Gourmet Mini Muffins, 11 cav. Negre. Lékué.

El motlle Mini Muffins de 11 cavitats Gourmet és flexible i antiadherent, ideal per a rebosteria. Resultats professionals, també per a gaudir a casa. Cocció més ràpida, completa i homogènia, que garanteix un excel·lent rendiment i una gran qualitat i definició de acabats. Disponible en color negre, té una capacitat de 50 ml x 11. 100% Silicona Platí.

13,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cake Portion. Lékué. Motllo. Molde.

CAT: CAKE PORTION MOTLLE PORCIONS INDIVIDUALS. ¡La quantitat justa del teu pastís preferit llest per menjar! Cake Portion es divideix en 8 còmodes racions individuals que es poden personalitzar amb diferents ingredients. Permet preparar al mateix temps pastissos de diferents sabors. 100% silicona platí. Antiadherent. Flexible. Fàcil ús i desmoldaje. Alt 45mm. Diàmetre 265 Ø. Capacitat 160ml x. Silicona Platinum 

CAST: Hornea pasteles diferentes en un único molde de silicona. ¡Pasteles a la carta para todos! Hornear con un molde diferentes postres caseros. 8 porciones individuales que te permiten personalizar tus preparaciones con diferentes recetas de pasteles. Con o sin chocolate, con frutos secos, con frutas del bosque ... Y todo en el mismo molde, tú eliges!  Alto 45mm. 265 Ø. Capacidad 160ml x. Silicona Platinum 

17,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Gourmet Financier, 9 cav. Negre. Lékué.

CAT: El motlle Financiero de 9 cavitats Gourmet és flexible i antiadherent, ideal per a rebosteria. Resultats professionals, també per a gaudir a casa. Cocció més ràpida, completa i homogènia, que garanteix un excel·lent rendiment i una gran qualitat i definició de acabats. Disponible en color negre, té una capacitat de 35 ml x 9.

100% Silicona Platí.

CAST: El molde Financiero de 9 cavidades Gourmet es flexible y antiadherente, ideal para repostería. Resultados profesionales, también para disfrutar en casa. Cocción más rápida, completa y homogénea, que garantiza un excelente rendimiento y una gran calidad y definición de acabados. Disponible en color negro, tiene una capacidad de 35 ml x 9. 100% Silicona Platino.

13,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo Gourmet Muffins 6 cav. Negre. Lékué.

El motlle Muffins de 6 cavitats Gourmet és flexible i antiadherent, ideal per a rebosteria. Resultats professionals, també per a gaudir a casa. Cocció més ràpida, completa i homogènia, que garanteix un excel·lent rendiment i una gran qualitat i definició de acabats. Té una capacitat de 120 ml x 6. 100% Silicona Platí.

13,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Coulant, pack 6 units. Lékué.

CAT: Amant de la xocolata ? Adores el coulant? Idò aquests 6 motlles de silicona es convertiran en un clàssic a la teva cuina.  També Flams, brownies o panacota, les teves receptes de pastissos favorites bones en un tres i no res. Enforna 6 deliciosos postres en motlles individuals. Alt 60mm. Diàmetre 75 Ø. Capacitat 150ml / 6 CUPS

CAST: Amante del chocolate? Adoras el coulant? Pues estos 6 moldes de silicona se convertirán en un clásico en tu cocina. También Flanes, brownies o panacota, tus recetas de tartas favoritas buenas en un santiamén. Hornear 6 deliciosos postres en moldes individuales. Alto 60mm. Diámetro 75 Ø. Capacidad 150ml / 6 CUPS

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cake Pops, Lékué.

Per obtenir més informació fes click aquí.

Aconsegueix de manera fàcil i ràpida 18 Cake Pops a punt per a decorar i personalitzar en funció de les teves celebracions! Un cop cuites al forn, aporta el teu toc creatiu a aquestes delicioses i perfectes esferes de pa de pessic i sorprèn els teus convidats! Inclou receptes, bastons i idees de decoració. També a la venda recanvis dels bastonets. 

19,90 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Cake Pops Kit, Lékué.

NOVETAT 2014. Kit per elaborar 18 Cake Pops en una sola fornada! Un cop al forn, aporta el teu toc creatiu a aquestes delicioses i perfectes esferes de pa de pessic i sorprèn als teus convidats. Inclou Decomax, pals, receptes i idees de decoració.

36,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Minute Cake, pack 4 multicolor. Lékué.

Per obtenir més informació fes click aquí.

Disfruta d'un exquisit dolç en pocs minuts amb MinuteCake, un motlle per cuinar postres de cullera en porcions individuals dins del microones i on podràs menjar directament o servir a la taula

17,95 €

 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motlles per a gofre, pack de 2. Lékué.

Per obtenir més informació fes click aquí.

Prepara 8 deliciosos gofres en una sola fornada amb aquest set de 2 motlles. Fes la teva massa per gofres dolça o salada i decora'ls com vulguis. Antiadherents. Flexibles. Fàcil ús i desmoldaje. Fàcils de netejar i de guardar.

17,95 €

 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Motllo bombons. Lékué.

Per obtenir més informació fes click aquí.

Realitza perfectes bombons casolans o delicioses mini postres amb un acabat professional. Fàcils d'utilitzar, higiènics i duradors. La seva flexibilitat permet desmotllar de manera ràpida i senzilla. Forma de triangular o cilíndrica. 

7,25 €

 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Magdalena individual 7cm ø. Pack 6 units, Lékué.

Els motlles per a magdalenes Classic permeten cuinar delicioses magdalenes o canapès de forma fàcil i pràctica. Són flexibles, antiadherents i de fàcil neteja. Reutilitzables i ecològics, substitueixen als motlles d’un sol ús de paper o alumini. Pack de 6 unitats en color negre o multicolor. Capacitat 80 ml. Alt 35 mm i 70 mm de diametre. 

6,30 €

 • esgotat // agotado

Magdalena Grossa ø 9'5 cm, pack 6 units multicolor, Lékué.

Motllos per magdalena de mida grossa, estil americà. Motllos flexibles, antiadherents i de fàcil neteja. Reutilitzables. De venda en paquets  de 6 unitats en colors assortits: 2 verd, 2 taronja i2 rosa. Mides 9,5 cm de diametre per 5,3 cm d'alt. 

7,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tartaleta Individual 12cm (pack 4), Lékué.

Els nous motlles Classic Tartaleta individual són flexibles, antiadherents i de fàcil neteja. El seu especial disseny i estructura reforçada faciliten el transport i donen major estabilitat als motlles. Pack de 4 unitats en color negre. Ideals per a receptes dolces o salades (pastissets de fruites, mini quiche, etc.). Capacitat 250 ml. 26 mm d'alt per 120 mm de diametre. 

16,85 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estris Pastisseria


NEST MIX 4 by JosephJoseph.

CAT: Conjunt de bols dissenyat específicament per a pastisseria. Aquest conjunt permet un gran estalvi d'espai. Els tres bols de barreja presenten una làmina d'acer inoxidable per rompre els ous de manera comoda i fàcil. La quarta peça és un separador d'ous que es pot adaptar el costat de qualsevol dels 3 recipients. Petit 1.4L bol.; Medi 2.4L bol.; Gran 3.8L bol.

CAST: Conjunto de cuencos diseñado específicamente para pastelería. Este conjunto permite un gran ahorro de espacio. Los tres cuencos de mezcla presentan una lámina de acero inoxidable para romper los huevos de manera cómoda y fácil. La cuarta pieza es un separador de huevos que se puede adaptar el lado de cualquiera de los 3 recipientes. Pequeño 1.4L cuenco .; Medio 2.4L cuenco .; Gran 3.8L cuenco.

ENG: Our Nest™ range now features a mixing bowl set designed specifically for baking. This space-saving set features three mixing bowls each with its own stainless-steel egg-cracker for the perfect break, pouring spouts ensuring any mixture is easily transferred from the bowl to the cake tin, and an egg separator that can clip onto the side of any bowl. Small mixing bowl 1.4l./1.5qt.;  Medium mixing bowl 2.4l./2.5qt.;  Large mixing bowl 3.8l./4qt.

Joc de preparació d'aliments compacte.

39,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Choco Bowl, Lékué.

Bol per fondre xocolata al microones o al bany maria. La xocolata fosa no s'enganxa al bol. Gràcies a la seva forma i mesures, és fàcil d'usar i manejar. Bol col·lapsable per emmagatzemar amb facilitat estalviant espai. Disponible en dos colors. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapet antivessament per enrotllats, color marró. Lékué.

Tapet antivessament per preparar fàcilment enrotllats dolços o salats. Flexible i antiadherent, el tapet es torna particularment còmode a l'hora d'enrotllar la massa. Molt fàcil d'usar i guardar. 30cm x 40cm i una vorera alta d'1cm. 

14,95 €

 • esgotat // agotado

Tapet Macaron, color marró. Lékué.

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Protector de forn de silicona platí per preparar el dolç típic francès: el macaron, amb llocs assenyalats i delimitació

14,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pistola Pastisseria Lacor

Joc perfecte per crear una gran varietat de decoracions de pastissos i galetes. Ús domèstic i profesional. Gran durabilitat i gallet (gatillo) ajustable. Pipetes (boquillas) i plantilles aptes per a rentaplats. 

Inclou: 8 pipetes i tretze plantilles d'acer inoxidable per fer galetes. Pistola 250 ml. de capacitat. Estoig plàstic per guardar. 

30,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Decomax, Lékué. Color Morat.

Per ampliar la informació fes clic aquí.

DECOMAX. Cuina i decora! Sorprèn amb les múltiples possibilitats de DECOMAX. Amb 6 boquilles decora amb missatges, punts, boles, flors, cordes i cloïsses des de pastissos a galetes. Fes els toppings dels teus cupcakes i els exquisits macaron o profiterols. Destaca pel seu disseny, funcionalitat i ergonomia.

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

NOVETAT 2014Decopen, 4 puntes. Lékué.

Per ampliar la informació fes clic aquí.

Amb DECOPEN podràs afegir disseny i sabor a tots els teus plats, i en qualsevol ocasió. Mescla les teves salses preferides, dolces o salades, i gaudeix amb nous acabats i sabors en amanides, carns i peixos i postres. Passa-t’ho bé també amb els més petits decorant els seus plats preferits. El nou model amb 4 puntes t’aportarà encara més possibilitats per a decorar i millorar tels teus plats favorits. DECOPEN: DECORAR ÉS ACABAR DE CUINAR.

15,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pinzells Silicona, Lékué.

Pinzell de silicona platí per a una major precisió. Higiènic, rentable al rentavaixelles i resistent a temperatures d’entre -60 i 220ºC.

3,45 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Espatules i Culleres Silicona, Lékué

Espatula: Dissenyada per a arribar fins als llocs més difícils, l’espàtula de silicona Lékué et permetrà treballar còmodament els teus plats. No ratlla paelles, cassoles o d’altres superfícies. Models de 27,5 cm i 20,5 cm. 

La cullera de silicona Lékué es resistent a temperatures d’entre -60 i 220ºC. És molt fàcil de rentar i gràcies a la silicona és molt pràctica i lleugera. No ratlla paelles, cassoles o d’altres superfícies. 27,5 cm.

3,85 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Aprimadora (Corró), color blau. Lékué.

La superfície del corró, elaborada en silicona platí, garanteix la seva l’antiadherència, amb la qual cosa serà més fàcil utilitzar-lo amb tot tipus de masses sense l’ús excessiu de farina que pot alterar la composició de la massa. Amb anses flexibles per a utilitzar-se directament a la safata del forn i per a guardar-se d’una manera molt còmoda ocupant menys espai que el corró convencional.

 

Rodillo // Rolling Pin

22,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp: 662 158 170

Correu. info@ainateco.com

Horari. 9:00-13:30 // 16:00-20:30 de dilluns a dissabte // de lunes a sabado.

DISSABTES CAPVESPRES OBERT / / SÁBADOS TARDE ABIERTO

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta. 
Subscriu-te a la nostra llista de correu i rebràs el butlletí de notícies amb ofertes, horaris, notícies, vals de descompte, etc. 

 

Susbríbete a nuestra lista de correo y recibirás el boletín de noticias de Aina Teco, con ofertas, horarios, noticias, vales de descuento, etc.

Butlletí de notícies