Reutilizar y Reducir.
Reutilizar y Reducir.

Bokashi Organko. Set de 2. Compostador domèstic.

Cat: Set de 2 Compostadors de 16 litres + Starter Set amb EM Bokashi Pols 1 kg. Domèstic, de jardí i cuina.  Fabricats amb plàstic reciclat color gris-verd, a Europa, per Skaza.  CONTINGUT DEL JOC: 2 compostadors, 1 kg. de PREPARAT BIOLÒGIC EM, accessoris (1 paleta anivelladora, 2 filtres de drenatge, 1 cullera dosificadora 1 got escorredor) i 1 instruccions d'ús.  DIMENSIONS DEL COMPOSTADOR: 38 x 27 x 32 cm (alt x ample x llarg).  AVANTATGES D'UTILITZAR EL JOC: mentre el procés complet de fermentació es porta a terme en un dels compostadors, pot rebutjar els seus residus en l'altre.

 El compostador de cuina Bokashi Organko permet una gestió responsable dels residus biològics.  Amb l'ajuda del preparat o segó enriquit amb microorganismes efectius (EM, per les sigles en anglès) que desencadenen la fermentació, evitant males olors, permet produir una base de compost de primera qualitat, un fertilitzant orgànic per al seu jardí o per a les plantes i un  netejador de drenatges natural.  El joc és adequat per a tots els que tenen el seu propi jardí i produeixen una gran quantitat de residus biològics.  Mentre que la fermentació completa té lloc en un compostador, un altre compostador està disponible perquè vostè reculli els residus biològics. TAMBÉ ESTÀ DISPONIBLE PER VENDRE EL RECANVI DEL PREPARAT (EM), BOSSA D’1 kg. 

 

Cast: Set  de 2 Compostadores de 16 litros + Starter Set con EM Bokashi Polvo 1 Kg.  Doméstico, de jardín y cocina. Fabricados con plástico reciclado color gris-verde, en Europa, por Skaza. CONTENIDO DEL JUEGO: 2 compostadores, 1 Kg. de salvado EM, accesorios (1 paleta niveladora, 2 filtros de drenaje, 1 cuchara dosificadora 1 vaso escurridor) y 1 instrucciones de uso. DIMENSIONES DEL COMPOSTADOR: 38 x 27 x 32 cm (alto x ancho x largo).  VENTAJAS DE USAR EL JUEGO: mientras el proceso completo de fermentación se lleva a cabo en uno de los compostadores, puede desechar sus residuos en el otro. 

El compostador de cocina Bokashi Organko permite una gestión responsable de los residuos biológicos. Con la ayuda del salvado enriquecido con microorganismos efectivos (EM, por sus siglas en inglés) que desencadenan la fermentación, evitando malos olores, lo permite producir una base de compost de primera calidad, un fertilizante orgánico para su jardín o para las plantas y un limpiador de drenajes natural. El juego es adecuado para todos los que tienen su propio jardín y producen una gran cantidad de residuos biológicos. Mientras que la fermentación completa tiene lugar en un compostador, otro compostador está disponible para que usted recoja los residuos biológicos. TAMBÍEN TENEMOS A SU DISPOSICIÓN EL RECAMBIO DEL SALVADO (EM), BOLSA DE 1 kg. 

74,95 € 2

62,99 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Bokashi Organko. 1 Compostador domèstic.

Cast: Compostador de 16 litres + Starter Set amb EM Bokashi Pols 1 kg. Domèstic, de jardí i cuina.  Fabricat amb plàstic reciclat color gris-verd, a Europa, per Skaza.

 CONTINGUT DEL JOC: 1 compostador, 1 kg. De segó EM, accessoris (1 paleta anivelladora, 1 filtre de drenatge, 1 cullera dosificadora 1 got escorredor) i 1 instruccions de uso.DIMENSIONES DEL COMPOSTADOR: 38 x 27 x 32 cm (alt  x ample x llarg).

 El compostador de cuina Bokashi Organko permet una gestió responsable dels residus biològics.  Amb l'ajuda de el segó enriquit amb microorganismes efectius (EM, per les sigles en anglès) que desencadenen la fermentació, evitant males olors, ho permet produir una base de compost de primera qualitat, un fertilitzant orgànic per al seu jardí o per a les plantes i un  netejador de drenatges natural. TAMBÉ ESTÀ DISPONIBLE PER VENDRE EL RECANVI DEL PREPARAT (EM), BOSSA D’1 kg. 

 

Cast: Compostador de 16 litros + Starter Set con EM Bokashi Polvo 1 Kg.  Doméstico, de jardín y cocina. Fabricado con plástico reciclado color gris-verde, en Europa, por Skaza. 

CONTENIDO DEL JUEGO: 1 compostador, 1 Kg. de salvado EM, accesorios (1 paleta niveladora, 1 filtro de drenaje, 1 cuchara dosificadora 1 vaso escurridor) y 1 instrucciones de uso.DIMENSIONES DEL COMPOSTADOR: 38 x 27 x 32 cm (alto x ancho x largo).  

El compostador de cocina Bokashi Organko permite una gestión responsable de los residuos biológicos. Con la ayuda del salvado enriquecido con microorganismos efectivos (EM, por sus siglas en inglés) que desencadenan la fermentación, evitando malos olores, lo permite producir una base de compost de primera calidad, un fertilizante orgánico para su jardín o para las plantas y un limpiador de drenajes natural. Tambíen está disponible el recambio del salvado (EM), en bolsa de 1kg. 

52,95 € 2

44,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Xampú per a cabells en pastilla, sense embalatge plàstic. Marca Naua, fet a Portugal.

Xampú Sòlid NAUA. Cabell Normal.

Cat: El Xampú Sòlid NAUA per Cabell Normal és el resultat de la combinació de Taronja i Flor de Taronger. La taronja ajuda en el creixement de cabells i la flor de taronja ajuda a condicionar-ho, fent-ho fort, saludable i brillant. La vitamina E és un antioxidant i ajuda a la durabilitat i conservació de l'xampú. Pes: 80gr. Producte artesanal. 100% natural. Produït a Portugal. Embalatge de cartró, sense punts de cola, sense cap tipus de embalatge plàstic. Vegà. Ingredients: Coco Sulfat de Sodi, Cocoil Isetionato de sodi, Aigua, Oli Essencial de Perfum de taronja i flor de taronja), Tocoferol Vitamina E.).

Cast: El Champú Sólido NAUA para Cabello Normal es el resultado de la combinación de Naranja y Flor de Naranjo.

La naranja ayuda en el crecimiento del cabello y la flor de naranja ayuda a acondicionarlo, haciéndolo fuerte, saludable y brillante. La vitamina E es un antioxidante y ayuda a la durabilidad y conservación del champú. Peso: 80gr. Producto artesanal. 100% natural. Producido en Portugal. Embalaje de cartón, sin puntos de pegamento y sin ningún tipo de embalaje plástico. Vegano. Ingredientes: Coco Sulfato de Sodio, Cocoil Isetionato de Sodio, Agua, Aceite Esencial de Perfume de Naranjae & Flor de naranja), Tocoferol Vitamina E.).

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Xampú Sòlid NAUA. Cabell Gras.

Cat: El xampú sòlid NAUA per cabell gras té una aroma fresc, resultat de la combinació d'Herb-Prince i Eucalyptus. A més dels olis essencials de Erva-Príncep i Yucalipto, aquest xampú sòlid està compost per carbó activat i argila verda, que ajuden a eliminar el greix i les impureses de l'cuir cabellut.

Pes: 80gr de producte artesanal 100% Natural i Produït en Portugal. Amb un embalatge de cartró, sense punts de cola, que no genera cap residu de tipus plàstic. Vegà.

Ingredients: Sulfat de coco de sodi, Isetionato de cocoilo de sodi, aigua, oli essencial de perfum d'eucaliptus i herba de llimona, tocoferol, vitamina E, citral, argila verda Ilita, pols de carbó de coco.oconut).

Cast: El champú sólido NAUA para cabello graso tiene un aroma fresco, resultado de la combinación de Herb-Prince y Eucalyptus. Además de los aceites esenciales de Erva-Príncipe y Yucalipto, este champú sólido está compuesto por carbón activado y arcilla verde, que ayudan a eliminar la grasa y las impurezas del cuero cabelludo.

Peso: 80gr de producto artesanal 100% natural, está hecho en Portugal, con embalaje de cartón, sin puntos de pegamento, con lo que no se genera ningún tipo de residuo plástico.  Producto Vegano. Ingredientes: Sulfato de coco de sodio, Isetionato de cocoilo de sodio, agua, aceite esencial de perfume de eucalipto y hierba de limón, tocoferol, vitamina E, citral, arcilla verde ilita, polvo de carbón de coco.oconut).

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Xampú Sòlid NAUA. Cabell Sec.

Cast: El Xampú Sòlid per Cabell Sec NAUA té com a principal protagonista a l’Espígol, que ajudarà a hidratar profundament el cabell sec.

També està compost per Mantega de Karité, coneguda per les seves propietats hidratants i regeneradores, i Blat que enfortirà la fibra capil·lar i ajudarà a desembolicar els fils. Pes: 80 g de producte artesanal i 100% natural.

Fet a Portugal. Presentat en embalatge de cartró, sense punts de cola, de manera que no es genera cap tipus de residu plàstic. Vegà.

Ingredients: Coco Sulfat de Sodi, Cocoil Isetionato de sodi, Aigua, Oli de soja Hidrogenat, Cera de soja, Mantega de Karité Butyrospermum parkii BIO, Oli de Llavor de Cànem Cànnabis Sativa BIO, Proteïna de Blat Hidrolitzada, Oli Essencial Parfum Lavander BIO, canya de sucre, Tocoferol Vitamina E, Ceratonia Siliqua Garrover.liqua (Carob).

 

Cast: El Champú Sólido para Cabello Seco NAUA tiene como principal protagonista a Lavanda, que ayudará a hidratar profundamente el cabello seco.

También está compuesto por Manteca de Karité, conocida por sus propiedades hidratantes y regeneradoras, y Trigo que fortalecerá la fibra capilar y ayudará a desenredar las hebras. Peso: 80gr de producto artesanal y 100% natural. 

Hecho en Portugal. Presentado en embalaje de cartón, sin puntos de pegamento, con lo que no se genera ningún tipo de residuo plástico. Vegano.

Ingredientes: Coco Sulfato de Sodio, Cocoil Isetionato de Sodio, Agua, Aceite de Soja Hidrogenado, Cera de Soja, Manteca de Karité Butyrospermum Parkii BIO, Aceite de Semilla de Cáñamo Cannabis Sativa BIO, Proteína de Trigo Hidrolizada, Aceite Esencial Parfum Lavander BIO, Saccharum officinarum, Tocoferol Vitamina E, Ceratonia Siliqua Algarrobo.liqua (Carob).

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Detergent Ultra Concentrat en Tires. TruEarth.

ECO-DETERGENT en TIRES PER A ROBA. TRUE EARTH, SENSE FRAGÀNCIA.

Cada tira de detergent  ecològic Tru Earth inclou un poder de neteja ultra concentrat, hipoalergènic i ecològic. Tot en una petita tira de detergent pre-mesurada que només s’ha de posar a la rentadora. El detergent es preseta en un nou envàs compostable de residu zero. 

Súper fàcil maneig, cada tira ecològica True Earth equival a una carrega de rentadora. Sense mesurar res, sense embrutar res, estirar la tira i ja està. Aquesta es dissol completament en aigua calenta o freda.

Funciona en totes les rentadores, inclòs HE. Càrregues frontals o càrregues superiors. D’aquesta manera ajudam a mantenir una enorme quantitat d’envasos de plàstic fora de circulació.  Potencia de neteja; cada tira pesa 3 g i conté la mateixa potència que 40g de detergent líquid o en pols d’alta qualitat. Elimina les taques més grans, protegeix els colors i restaura els blancs radiants. Estalvi d’espai: les tires ecològiques estalvien espai. 400 tires de TruEarth ocupen el mateix espai que un sol envàs de 100 càrregues de detergent tradicional. Aquest embalatge de cartró i sense plàstic redueix el combustible de transport i les emisions de carboni en un 94% en comparació amb el detergent tradicional. 

Certificacions Tru Earth: Sense parabens // Sense fosfats // Fàcilment biodegradable d'acord amb l'OCDE 310D // Hipoalergènic, certificat per dermatòlegs independents // Vegà: no hi ha ingredients basats en animals ni proves en animals per part nostra ni dels nostres proveïdors d’ingredients.

VERSIÓ SENSE FRAGÀNCIA. Disponible en dos formats: 32 i 64 tires. 

 

Cada tira de detergente ecológico Tru Earth incluye un poder de limpieza ultra concentrado, hipoalergénico y ecológico. Todo en una pequeña tira de detergente premedida que sólo se debe poner en la lavadora. El detergente se presenta en un nuevo envase compostable de residuo cero.

Súper fácil manejo, cada tira ecológica True Earth equivale a una carga de lavadora. Sin medir nada, sin ensuciar nada, romper la tira y ya está. Esta se disuelve completamente en agua caliente o fría.  Funciona en todas las lavadoras, incluido HE. Cargas frontales o cargas superiores. De esta manera ayudamos a mantener una enorme cantidad de envases de plástico fuera de circulación. Potencia de limpieza; cada tira pesa 3 g y contiene la misma potencia que 40g de detergente líquido o en polvo de alta calidad. Elimina las manchas más grandes, protege los colores y restaura los blancos radiantes. Ahorro de espacio: las tiras ecológicas ahorran espacio. 400 tiras de TruEarth ocupan el mismo espacio que un solo envase de 100 cargas de detergente tradicional. Este embalaje de cartón y sin plástico reduce el combustible de transporte y las emisiones de carbono en un 94% en comparación con el detergente tradicional. Certificaciones Tru Earth: Sin parabenos // Sin fosfatos // Así biodegradable de acuerdo con la OCDE 310D // Hipoalergénico, certificado por dermatólogos independientes // Vegano: no hay ingredientes basados en animales ni pruebas en animales por nuestra parte ni de los nuestros proveedores de ingredientes.

VERSIÓN SIN FRAGANCIA. Disponible en dos formatos: 32 y 64 tiras. 

16,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

ECO-DETERGENT en TIRES PER A ROBA. TRUE EARTH, FRAGÀNCIA BABY

Cada tira de detergent  ecològic Tru Earth inclou un poder de neteja ultra concentrat, hipoalergènic i ecològic. Tot en una petita tira de detergent pre-mesurada que només s’ha de posar a la rentadora. El detergent es preseta en un nou envàs compostable de residu zero. 

Súper fàcil maneig, cada tira ecològica True Earth equival a una carrega de rentadora. Sense mesurar res, sense embrutar res, estirar la tira i ja està. Aquesta es dissol completament en aigua calenta o freda.

Funciona en totes les rentadores, inclòs HE. Càrregues frontals o càrregues superiors. D’aquesta manera ajudam a mantenir una enorme quantitat d’envasos de plàstic fora de circulació.  Potencia de neteja; cada tira pesa 3 g i conté la mateixa potència que 40g de detergent líquid o en pols d’alta qualitat. Elimina les taques més grans, protegeix els colors i restaura els blancs radiants. Estalvi d’espai: les tires ecològiques estalvien espai. 400 tires de TruEarth ocupen el mateix espai que un sol envàs de 100 càrregues de detergent tradicional. Aquest embalatge de cartró i sense plàstic redueix el combustible de transport i les emisions de carboni en un 94% en comparació amb el detergent tradicional. 

Certificacions Tru Earth: Sense parabens // Sense fosfats // Fàcilment biodegradable d'acord amb l'OCDE 310D // Hipoalergènic, certificat per dermatòlegs independents // Vegà: no hi ha ingredients basats en animals ni proves en animals per part nostra ni dels nostres proveïdors d’ingredients.

VERSIÓ AMB FRAGÀNCIA BABY. Disponible en dos formats: 32 i 64 tires. 

 

Cada tira de detergente ecológico Tru Earth incluye un poder de limpieza ultra concentrado, hipoalergénico y ecológico. Todo en una pequeña tira de detergente premedida que sólo se debe poner en la lavadora. El detergente se presenta en un nuevo envase compostable de residuo cero.

Súper fácil manejo, cada tira ecológica True Earth equivale a una carga de lavadora. Sin medir nada, sin ensuciar nada, romper la tira y ya está. Esta se disuelve completamente en agua caliente o fría.  Funciona en todas las lavadoras, incluido HE. Cargas frontales o cargas superiores. De esta manera ayudamos a mantener una enorme cantidad de envases de plástico fuera de circulación. Potencia de limpieza; cada tira pesa 3 g y contiene la misma potencia que 40g de detergente líquido o en polvo de alta calidad. Elimina las manchas más grandes, protege los colores y restaura los blancos radiantes. Ahorro de espacio: las tiras ecológicas ahorran espacio. 400 tiras de TruEarth ocupan el mismo espacio que un solo envase de 100 cargas de detergente tradicional. Este embalaje de cartón y sin plástico reduce el combustible de transporte y las emisiones de carbono en un 94% en comparación con el detergente tradicional. Certificaciones Tru Earth: Sin parabenos // Sin fosfatos // Así biodegradable de acuerdo con la OCDE 310D // Hipoalergénico, certificado por dermatólogos independientes // Vegano: no hay ingredientes basados en animales ni pruebas en animales por nuestra parte ni de los nuestros proveedores de ingredientes.

VERSIÓN AMB FRAGANCIA BABY. Disponible en dos formatos: 32 y 64 tiras. 

16,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

ECO-DETERGENT en TIRES PER A ROBA. TRUE EARTH, FRAGÀNCIA FRESH

Cada tira de detergent  ecològic Tru Earth inclou un poder de neteja ultra concentrat, hipoalergènic i ecològic. Tot en una petita tira de detergent pre-mesurada que només s’ha de posar a la rentadora. El detergent es preseta en un nou envàs compostable de residu zero. 

Súper fàcil maneig, cada tira ecològica True Earth equival a una carrega de rentadora. Sense mesurar res, sense embrutar res, estirar la tira i ja està. Aquesta es dissol completament en aigua calenta o freda.

Funciona en totes les rentadores, inclòs HE. Càrregues frontals o càrregues superiors. D’aquesta manera ajudam a mantenir una enorme quantitat d’envasos de plàstic fora de circulació.  Potencia de neteja; cada tira pesa 3 g i conté la mateixa potència que 40g de detergent líquid o en pols d’alta qualitat. Elimina les taques més grans, protegeix els colors i restaura els blancs radiants. Estalvi d’espai: les tires ecològiques estalvien espai. 400 tires de TruEarth ocupen el mateix espai que un sol envàs de 100 càrregues de detergent tradicional. Aquest embalatge de cartró i sense plàstic redueix el combustible de transport i les emisions de carboni en un 94% en comparació amb el detergent tradicional. 

Certificacions Tru Earth: Sense parabens // Sense fosfats // Fàcilment biodegradable d'acord amb l'OCDE 310D // Hipoalergènic, certificat per dermatòlegs independents // Vegà: no hi ha ingredients basats en animals ni proves en animals per part nostra ni dels nostres proveïdors d’ingredients.

VERSIÓ AMB FRAGÀNCIA FRESH. Disponible en dos formats: 32 i 64 tires. 

 

Cada tira de detergente ecológico Tru Earth incluye un poder de limpieza ultra concentrado, hipoalergénico y ecológico. Todo en una pequeña tira de detergente premedida que sólo se debe poner en la lavadora. El detergente se presenta en un nuevo envase compostable de residuo cero.

Súper fácil manejo, cada tira ecológica True Earth equivale a una carga de lavadora. Sin medir nada, sin ensuciar nada, romper la tira y ya está. Esta se disuelve completamente en agua caliente o fría.  Funciona en todas las lavadoras, incluido HE. Cargas frontales o cargas superiores. De esta manera ayudamos a mantener una enorme cantidad de envases de plástico fuera de circulación. Potencia de limpieza; cada tira pesa 3 g y contiene la misma potencia que 40g de detergente líquido o en polvo de alta calidad. Elimina las manchas más grandes, protege los colores y restaura los blancos radiantes. Ahorro de espacio: las tiras ecológicas ahorran espacio. 400 tiras de TruEarth ocupan el mismo espacio que un solo envase de 100 cargas de detergente tradicional. Este embalaje de cartón y sin plástico reduce el combustible de transporte y las emisiones de carbono en un 94% en comparación con el detergente tradicional. Certificaciones Tru Earth: Sin parabenos // Sin fosfatos // Así biodegradable de acuerdo con la OCDE 310D // Hipoalergénico, certificado por dermatólogos independientes // Vegano: no hay ingredientes basados en animales ni pruebas en animales por nuestra parte ni de los nuestros proveedores de ingredientes.

VERSIÓN AMB FRAGANCIA FRESH. Disponible en dos formatos: 32 y 64 tiras. 

16,75 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a dissabtes

de lunes a sabados

9:00-13:30 // 16:00-20:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.