Para guardar los alimentos. 

POP Container OXO. Rectangular. 1'4 litres.

CAT: Apilable i eficient amb l'espai, els contenidors POP d'OXO estan dissenyats per un ús modular, per organitzar en diferents combinacions d'altura i adaptar-se al vostre rebost.  Disposa d'un mecanismo de botó que tanca hermèticament amb un sol toc. Voreres tenen una forma pensada per abocar. Les tapes es separen per a la seva neteja. Una meravella. 10,2 x 15,9 x 15,7 cm (1,4 ltrs)

CAST:  Apilable y eficiente con el espacio, los contenedores POP de OXO están diseñados para un uso modular, se pueden organizar en diferentes combinaciones de altura y adaptarse a su despensa. Dispone de un mecanismo de botón que cierra herméticamente con un solo toque. Los bordes tienen una forma pensada para verter. Las tapas se separan para su limpieza. Una maravilla. 10,2 x 15,9 x 15,7 cm (1,4 ltrs)

13,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

POP Container OXO. Quadrat Ample. Cuadrado Ancho. 0,8 litrs.

CAT: Apilable i eficient amb l'espai, els contenidors POP d'OXO estan dissenyats per un ús modular, per organitzar en diferents combinacions d'altura i adaptar-se al vostre rebost.  Disposa d'un mecanismo de botó que tanca hermèticament amb un sol toc. Voreres tenen una forma pensada per abocar. Les tapes es separen per a la seva neteja. Una meravella. 15.9 x 15.9 x 8.3 cm (0,8 ltrs)

CAST:  Apilable y eficiente con el espacio, los contenedores POP de OXO están diseñados para un uso modular, se pueden organizar en diferentes combinaciones de altura y adaptarse a su despensa. Dispone de un mecanismo de botón que cierra herméticamente con un solo toque. Los bordes tienen una forma pensada para verter. Las tapas se separan para su limpieza. Una maravilla. 15.9 x 15.9 x 8.3 cm (0,8 ltrs)

12,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

POP Container OXO. Quadrat Estret. Cuadrado Estrecho. 0,9 litrs.

CAT: Apilable i eficient amb l'espai, els contenidors POP d'OXO estan dissenyats per un ús modular, per organitzar en diferents combinacions d'altura i adaptar-se al vostre rebost.  Disposa d'un mecanismo de botó que tanca hermèticament amb un sol toc. Voreres tenen una forma pensada per abocar. Les tapes es separen per a la seva neteja. Una meravella. 10.2 x 10.2 x 15.7 cm (0,9 ltrs)

CAST:  Apilable y eficiente con el espacio, los contenedores POP de OXO están diseñados para un uso modular, se pueden organizar en diferentes combinaciones de altura y adaptarse a su despensa. Dispone de un mecanismo de botón que cierra herméticamente con un solo toque. Los bordes tienen una forma pensada para verter. Las tapas se separan para su limpieza. Una maravilla. 10.2 x 10.2 x 15.7 cm (0,9 ltrs)

12,85 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

POP Container OXO. Quadrat Estret. Cuadrado Estrecho. 0,3 litrs.

CAT: Apilable i eficient amb l'espai, els contenidors POP d'OXO estan dissenyats per un ús modular, per organitzar en diferents combinacions d'altura i adaptar-se al vostre rebost.  Disposa d'un mecanismo de botó que tanca hermèticament amb un sol toc. Voreres tenen una forma pensada per abocar. Les tapes es separen per a la seva neteja. Una meravella. 10,2 x 10,2 x 7,9 cm (0,3 ltrs)

CAST:  Apilable y eficiente con el espacio, los contenedores POP de OXO están diseñados para un uso modular, se pueden organizar en diferentes combinaciones de altura y adaptarse a su despensa. Dispone de un mecanismo de botón que cierra herméticamente con un solo toque. Los bordes tienen una forma pensada para verter. Las tapas se separan para su limpieza. Una maravilla. 10,2 x 10,2 x 7,9 cm (0,3 ltrs)

9,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors. Contenedores. NOMAD by Valira. 0'75 L.

CAT: Contenidores de 0,75 litres de capacitat.  fabricats amb PBT (plàstico ceràmic). Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC.  100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. No es taca ni agafa olors. Fàcil neteja i pot anar al rentaplats. Made in Spain. (7 cm x 19 cm x 11cm)

CAST: Contenedores de 0'75 litros de cacapidad.  100% herméticos grácias a sus 4 cierres independientes y junta de silicona. Aptos para microondas, lavavaijllas y congelador. No se manchan, ni cogen olores. Fabricados en España con plástico cerámico, sin BPA.  Aguantan desde -20ºC hasta +200ºC. (7 cm x 19 cm x 11cm)

Plàstic PBT.

7,35 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors. Contenedores. NOMAD by Valira. 0'40 L.

CAT: Contenidores fabricats amb PBT (plàstico ceràmic). Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC.  100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. No es taca ni agafa olors. Fàcil neteja i pot anar al rentaplats. Made in Spain. Mides: 10x10x7cm

CAST: Contenedores 100% herméticos grácias a sus 4 cierres independientes y junta de silicona. Aptos para microondas, lavavaijllas y congelador. No se manchan, ni cogen olores. Fabricados en España con plástico cerámico, sin BPA.  Aguantan desde -20ºC hasta +200ºC. Medidas: 10 x 10 x 7 cm.

Plàstic PBT.

4,80 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors. Contenedores. NOMAD by Valira. 0'5 L.

CAT: Contenidores fabricats amb PBT (plàstico ceràmic). Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC.  100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. No es taca ni agafa olors. Fàcil neteja i pot anar al rentaplats. Made in Spain. Mides: 5 cm alt x 19 cm x 11 cm

CAST: Contenedores 100% herméticos grácias a sus 4 cierres independientes y junta de silicona. Aptos para microondas, lavavaijllas y congelador. No se manchan, ni cogen olores. Fabricados en España con plástico cerámico, sin BPA.  Aguantan desde -20ºC hasta +200ºC.  Medidas: 5 cm alto x 19 cm x 11 cm

Plàstic PBT.

5,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors. Contenedores. NOMAD by Valira. 1'0 L.

CAT: Contenidores fabricats amb PBT (plàstico ceràmic). Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC.  100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. No es taca ni agafa olors. Fàcil neteja i pot anar al rentaplats. Made in Spain. Mides: 8 cm alt x 19 cm x 11 cm

CAST: Contenedores 100% herméticos grácias a sus 4 cierres independientes y junta de silicona. Aptos para microondas, lavavaijllas y congelador. No se manchan, ni cogen olores. Fabricados en España con plástico cerámico, sin BPA.  Aguantan desde -20ºC hasta +200ºC.  Medidas: 8 cm alto x 19 cm x 11 cm

Plàstic PBT.

8,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidor hermètic 1,2 lit. Joc de 3. Marca Curver.

Cat: Joc de 3 contenidors de 1,2 litres per aliments de la marca Curver. Fabricats a Europa. Aptes per a rentaplats, congelador i microones. Material polipropilé (pp) BPA free. Tancament amb junta de silicona i 4 travadors. 

Cast:  Pack de 3 contenedores de 1,2 litros para alimentos, de la marca Curver. Fabricados en Europa. Aptos para lavavajillas, congelador y microondas. Material polipropileno (pp) libre de BPA. Tapa con junta de silicona y 4 cierres. 

12,95 € 2

10,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1


Formatgera // Quesera. Gruyere by Snips

CAT: Fantastic contenidor per formatges amb la tapadora groga tipus formatge gruyère. A dins hi ha una reixa de plàstic que serveix per millorar la conservació del formatges.  BPA Free. Made in Italy. Temperatura màxima rentaplats 40ºC. Microones max. 400w. Aptes per congelador. Mides: 26x17x10,5 cm.

ESP: Fantástico contenedor para guardar quesos. Presenta una tapa amarilla con un diseño inspirado en el queso gruyere.  En el interior dispone de una bandeja agujereada para conservar mejor los quesos. BPA free. Fabricado en Italia. Temperatura máxima lavavajillas 40ºC. Microondas max 400W.  Aptos para congelador. Medidas 26x17x10,5cm. 

ENG: CHEESE CONTAINER

Plàstic acrílic trasparent, tapadora groga.

10,55 €

 • esgotat // agotado

Estant + 6 pots. Col. Blanc. "Cylindra" by Umbra.

Un estant modular que es pot col·locar lliurement en qualsevol taulell o fixat a la paret, el seu dissey tipus "placa de Petri" li permet agafar les espècies o dispensar al seu gust. Una banda mòbil  llisca suaument per abocar-ne una mica - o molt -, com es vulgui.

Etiquetes i accessoris per fixar estan inclosos. Conjunt de 6 recipients d'1 rack.

 

Especiero, juego de 6 // Spice Rack Set of 6. 

 

13,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1
Tarros Vintage. Click Aquí.
Tarros Vintage. Click Aquí.

Set Contenidors Vegetals x 3.

Set de tres contenidors  per guardar vegetales encetats. En trobarás un per la llimona, un per les cebes i un altre per a tomàtigues...  Evita les males olors a la gelera i també guardar el vegetals ja tallats. Material plàstic. 

Material plàstic. Llimona, ceba i tomàtiga.
7,95 € 2

5,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Recipients Reutilitzables de silicona Lékué...

Recipient reutilitzable silicona 500 ml. Lékué.

Envàs reutilitzable de 500 ml de silicona platí per conservar aliments i substituir plàstic d’un sol ús. 

Pràctic envàs reutilitzable fabricat en silicona platí 100% que et permet emmagatzemar i conservar els aliments, tant a la nevera com al congelador, i evitar la contaminació d'olors mantenint la higiene. Reutilitzable totes les vegades que es vulgui, substitueix de manera ecològica els envasos plàstics d'un sol ús. A més, és un complement perfecte per comprar a granel!

Amb el recipient reutilitzable de silicona de 500 ml (mides en mm: llarg 186 - amplada 116 - alt 53), pots conservar d'1 a 2 racions. És ideal per a arrossos, pasta, i fins i tot pilotes (mandonguilles). Perfecte per conservar els ingredients acabats de comprar, congelar menjar en porcions o crear el teu propi Batch Cooking.  Recipients fabricats en silicona platí 100%, un material d'alta qualitat, higiènic, lleuger, resistent i lliure de BPA. A més el gruix de la silicona protegeix els aliments de la congelació, redueix el gebre i els converteix en els perfectes recipients per congelar menjar de manera segura i higiènica. També són adequats per descongelar i encalentir les teves preparacions al microones i al forn!

Modulables i apilables els uns amb els altres, et permeten optimitzar espais per a mantenir sempre l'ordre i la higiene a la nevera i al congelador. Oblida't dels espais sense ordre. Els recipients reutilitzables de silicona estan dissenyats per estalviar espai d'emmagatzematge; són apilables entre ells quan són plens i anidables quan són buits. 

Aquests envasos reutilitzables per al menjar tenen una tapa integrada al contenidor per a un emmagatzematge més pràctic i inclouen unes nanses per assegurar una bona agafada, fins i tot quan són calents. També contenen una finestra especial per poder escriure el contingut emmagatzemat, i facilitar-ne així la identificació.

Uns recipients versàtils que podràs netejar de forma fàcil i pràctica al rentaplats i reutilitzar-los múltiples vegades, i així contribuiràs a reduir residus generats pels plàstics d'un sol ús.  També disponible:

- Kit de 3 recipients reutilitzables de silicona  

- Recipient reutilitzable de silicona 200 ml 

- Recipient reutilitzable de silicona 1000 ml 

Coneix tota la col·lecció Reuse & Reduce!

7,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Kit de 3 recipients reutilitzables silicona. Lékué.

Pràctics envasos reutilitzables fabricats en silicona platí 100% que et permetran emmagatzemar i conservar els aliments, tant a la nevera com al congelador, i evitar la contaminació d'olors mantenint la higiene. Reutilitzables totes les vegades que es vulgui, substitueixen de manera ecològica els envasos plàstics d'un sol ús. A més, es converteixen en un complement perfecte per comprar a granel!

El set conté 3 recipients reutilitzables de silicona de capacitats diferents; 200 ml, 500 ml i 1.000 ml, per cobrir diferents necessitats de racions. Perfecte per conservar els ingredients acabats de comprar, congelar menjar en porcions o crear el teu propi Batch Cooking. Descobreix com et poden ajudar aquests envasos reutilitzables de silicona per conservar el menjar!

19,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Recipient reutilitzable silicona 200 ml. Lékué

Pràctic envàs reutilitzable fabricat en silicona platí 100% que et permet emmagatzemar i conservar els aliments, tant a la nevera com al congelador, i evitar la contaminació d'olors mantenint la higiene. Reutilitzable totes les vegades que es vulgui, substitueix de manera ecològica els envasos plàstics d'un sol ús. A més, és un complement perfecte per comprar a granel! Aquest recipient reutilitzable de silicona de 200 ml (mides en mm: llarg 117 - amplada 86 - alt 53) és ideal per conservar ingredients petits, fruita tallada i acompanyaments. Perfecte per conservar els ingredients acabats de comprar, congelar menjar en porcions o crear el teu propi Batch Cooking.  Recipients fabricats en silicona platí 100%, un material d'alta qualitat, higiènic, lleuger, resistent i lliure de BPA. A més el gruix de la silicona protegeix els aliments de la congelació, redueix el gebre i els converteix en els perfectes recipients per congelar menjar de manera segura i higiènica. També són adequats per descongelar i escalfar les teves preparacions al microones i al forn!

Modulables i apilables els uns amb els altres, et permeten optimitzar espais per a mantenir sempre l'ordre i la higiene a la nevera i al congelador. Oblida't dels espais sense ordre. Els recipients reutilitzables de silicona estan dissenyats per estalviar espai d'emmagatzematge; són apilables entre ells quan són plens i anidables quan són buits. 

Aquests envasos reutilitzables per al menjar tenen una tapa integrada al contenidor per a un emmagatzematge més pràctic i inclouen unes nanses per assegurar una bona agafada, fins i tot quan són calents. També contenen una finestra especial per poder escriure el contingut emmagatzemat, i facilitar-ne així la identificació.

Uns recipients versàtils que podràs netejar de forma fàcil i pràctica al rentaplats i reutilitzar-los múltiples vegades, i així contribuiràs a reduir residus generats pels plàstics d'un sol ús. 

Apte per: rentaplats, gelera, congelador, microones i forn. 

També disponible:

- Kit de 3 recipients reutilitzables de silicona  

- Recipient reutilitzable de silicona 500 ml 

- Recipient reutilitzable de silicona 1000 ml 

Coneix tota la col·lecció Reuse & Reduce!

4,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Recipient reutilitzable silicona 1000 ml. Lékué

Pràctic envàs reutilitzable fabricat en silicona platí 100% que et permet emmagatzemar i conservar els aliments, tant a la nevera com al congelador, i evitar la contaminació d'olors mantenint la higiene. Reutilitzable totes les vegades que es vulgui, substitueix de manera ecològica els envasos plàstics d'un sol ús. A més, és un complement perfecte per comprar a granel! Amb el recipient d'1  litre pots conservar de 3 a 4 racions i aliments de més volum. (Mides Llarg 186 - amplada 116 - alt 88mm) Perfecte per conservar els ingredients acabats de comprar, congelar menjar en porcions o crear el teu propi Batch Cooking.  Recipients fabricats en silicona platí 100%, un material d'alta qualitat, higiènic, lleuger, resistent i lliure de BPA. A més el gruix de la silicona protegeix els aliments de la congelació, redueix el gebre i els converteix en els perfectes recipients per congelar menjar de manera segura i higiènica. També són adequats per descongelar i escalfar les teves preparacions al microones i al forn!

Modulables i apilables els uns amb els altres, et permeten optimitzar espais per a mantenir sempre l'ordre i la higiene a la nevera i al congelador. Oblida't dels espais sense ordre. Els recipients reutilitzables de silicona estan dissenyats per estalviar espai d'emmagatzematge; són apilables entre ells quan són plens i anidables quan són buits. 

Aquests envasos reutilitzables per al menjar tenen una tapa integrada al contenidor per a un emmagatzematge més pràctic i inclouen unes nanses per assegurar una bona agafada, fins i tot quan són calents. També contenen una finestra especial per poder escriure el contingut emmagatzemat, i facilitar-ne així la identificació.

Uns recipients versàtils que podràs netejar de forma fàcil i pràctica al rentaplats i reutilitzar-los múltiples vegades, i així contribuiràs a reduir residus generats pels plàstics d'un sol ús. 

Apte per: rentaplats, gelera, congelador, microones i forn. 

També disponible:

- Kit de 3 recipients reutilitzables de silicona  

- Recipient reutilitzable de silicona 500 ml 

- Recipient reutilitzable de silicona 1000 ml 

Coneix tota la col·lecció Reuse & Reduce!

9,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapadores Extensibles Reutilitzables Lékué...

Kit 3 Tapadores extensibles LÉKUÉ.

Cat: Kit de 3 tapes extensibles reutilitzables de 100% silicona platí que permeten conservar hermèticament els aliments a la nevera de manera fàcil, evitant la contaminació d'olors i allargant la seva frescor. S'ajusten còmodament a qualsevol contenidor de diferents diàmetres: són perfectes per guardar recipients, llaunes i fins i tot meitats de fruita o verdura. S'obté el buit i un segellat hermètic pressionant al centre de la tapa a l’hora de col·locar-la. Són l'alternativa perfecta a l'ús de paper film, paper d'alumini o plàstics d'un sol ús.Inclou: 1 Tapa extensible reutilitzable ø 11 cm. Per a recipients de ø 11 cm fins ø 14 cm.

1 Tapa extensible reutilitzable ø 15 cm. Per a recipients de ø 15 cm fins ø 18 cm.

1 Tapa extensible reutilitzable ø 20 cm. Per a recipients de ø 20 cm fins ø 24 cm. 

100% silicona Platí. Rang temperatures: -60ºC / +220ºC. 

 

Cast: Kit de 3 tapas extensibles reutilizables de 100% silicona platino que permiten conservar herméticamente los alimentos en la nevera de manera fácil, evitando la contaminación de olores y alargando su frescura.  Se ajustan cómodamente a cualquier contenedor de diferentes diámetros: son perfectas para guardar recipientes, latas e incluso mitades de fruta o verdura. Se obtiene el vacío y un sellado hermético presionando en el centro de la tapa al colocarlas. Son la perfecta alternativa al uso de papel film, papel de aluminio o plásticos de un solo uso.

Incluye: 1 Tapa extensible reutilizable ø 11 cm. Para recipientes de ø 11 cm hasta ø 14 cm.

1 Tapa extensible reutilizable ø 15 cm. Para recipientes de ø 15 cm hasta ø 18 cm.

1 Tapa extensible reutilizable ø 20 cm. Para recipientes de ø 20 cm hasta ø 24 cm. 

Material: 100% silicona Platino. Rango temperaturas: -60ºC / + 220ºC.

19,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapadora extensible LÉKUÉ 8,5 cm ø. Joc de 2 tapadores.

Cat: La tapa extensible permet conservar hermèticament els aliments a la nevera, evitant la contaminació dels olors i allargant la seva frescura.  L'hermetisme s'obtè amb una simple pressió a la part superior de la tapa. Al ser elàstica, es pot ajustar còmodament a qualsevol recipient de diferents diàmetres.

Inclou 1 unitat. Serveix per tapar recipients de ø 8,5 cm fins ø 10,5 cm. Material: 100% silicona Platí. Rang temperatures: -60ºC / +220ºC. 

Cast: La tapa extensible permite conservar herméticamente los alimentos en la nevera, evitando la contaminación de los olores y alargando su frescura. El hermetismo se obtiene con una simple presión en la parte superior de la tapa. Al ser elástica se puede ajustar cómodamente en cualquier recipiente de diferentes diámetros.

Incluye 1 unidad. Sirve para tapar recipientes de ø 8,5  cm hasta ø 10,5 cm. Material: 100% silicona Platino. Rango temperaturas: -60ºC / + 220ºC.

7,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapadora extensible LÉKUÉ 11 cm ø. 1 unitat.

Cat: La tapa extensible permet conservar hermèticament els aliments a la nevera, evitant la contaminació dels olors i allargant la seva frescura.  L'hermetisme s'obtè amb una simple pressió a la part superior de la tapa. Al ser elàstica, es pot ajustar còmodament a qualsevol recipient de diferents diàmetres.

Inclou 1 unitat. Tapa recipients de ø 11 cm fins ø 14 cm. Material: 100% silicona Platí. Rang temperatures: -60ºC / +220ºC. 

Cast: La tapa extensible permite conservar herméticamente los alimentos en la nevera, evitando la contaminación de los olores y alargando su frescura. El hermetismo se obtiene con una simple presión en la parte superior de la tapa. Al ser elástica se puede ajustar cómodamente en cualquier recipiente de diferentes diámetros.

Incluye 1 unidad. Tapa recipientes de ø 11 cm hasta ø 14cm. Material: 100% silicona Platino. Rango temperaturas: -60ºC / + 220ºC.

4,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapadora extensible LÉKUÉ 15 cm ø. 1 unitat.

Cat: La tapa extensible permet conservar hermèticament els aliments a la nevera, evitant la contaminació dels olors i allargant la seva frescura.  L'hermetisme s'obtè amb una simple pressió a la part superior de la tapa. Al ser elàstica, es pot ajustar còmodament a qualsevol recipient de diferents diàmetres.

Inclou 1 unitat. Tapa recipients de ø 15 cm fins ø 18 cm. Material: 100% silicona Platí. Rang temperatures: -60ºC / +220ºC. 

Cast: La tapa extensible permite conservar herméticamente los alimentos en la nevera, evitando la contaminación de los olores y alargando su frescura. El hermetismo se obtiene con una simple presión en la parte superior de la tapa. Al ser elástica se puede ajustar cómodamente en cualquier recipiente de diferentes diámetros.

Incluye 1 unidad. Tapa recipientes de ø 15cm hasta ø 18cm. Material: 100% silicona Platino. Rango temperaturas: -60ºC / + 220ºC.

6,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapadora extensible LÉKUÉ 20 cm ø. 1 unitat.

Cat: La tapa extensible permet conservar hermèticament els aliments a la nevera, evitant la contaminació dels olors i allargant la seva frescura.  L'hermetisme s'obtè amb una simple pressió a la part superior de la tapa. Al ser elàstica, es pot ajustar còmodament a qualsevol recipient de diferents diàmetres.

Inclou 1 unitat. Tapa recipients de ø 20 cm fins ø 24 cm. Material: 100% silicona Platí. Rang temperatures: -60ºC / +220ºC. 

Cast: La tapa extensible permite conservar herméticamente los alimentos en la nevera, evitando la contaminación de los olores y alargando su frescura. El hermetismo se obtiene con una simple presión en la parte superior de la tapa. Al ser elástica se puede ajustar cómodamente en cualquier recipiente de diferentes diámetros.

Incluye 1 unidad. Tapa recipientes de ø 20 cm hasta ø 24 cm. Material: 100% silicona Platino. Rango temperaturas: -60ºC / + 220ºC.

9,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Tapadora extensible LÉKUÉ 26 cm ø. 1 unitat.

Cat: La tapa extensible permet conservar hermèticament els aliments a la nevera, evitant la contaminació dels olors i allargant la seva frescura.  L'hermetisme s'obtè amb una simple pressió a la part superior de la tapa. Al ser elàstica, es pot ajustar còmodament a qualsevol recipient de diferents diàmetres.

Inclou 1 unitat. Tapa recipients de ø 26 cm fins ø 30 cm. Material: 100% silicona Platí. Rang temperatures: -60ºC / +220ºC. 

Cast: La tapa extensible permite conservar herméticamente los alimentos en la nevera, evitando la contaminación de los olores y alargando su frescura. El hermetismo se obtiene con una simple presión en la parte superior de la tapa. Al ser elástica se puede ajustar cómodamente en cualquier recipiente de diferentes diámetros.

Incluye 1 unidad. Tapa recipientes de ø 26 cm hasta ø 30 cm. Material: 100% silicona Platino. Rango temperaturas: -60ºC / + 220ºC.

11,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a dissabtes

de lunes a sabados

9:00-13:30 // 16:00-20:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.