Para guardar los alimentos. 

POP Container OXO. Rectangular. 1'4 litres.

CAT: Apilable i eficient amb l'espai, els contenidors POP d'OXO estan dissenyats per un ús modular, per organitzar en diferents combinacions d'altura i adaptar-se al vostre rebost.  Disposa d'un mecanismo de botó que tanca hermèticament amb un sol toc. Voreres tenen una forma pensada per abocar. Les tapes es separen per a la seva neteja. Una meravella. 10,2 x 15,9 x 15,7 cm (1,4 ltrs)

CAST:  Apilable y eficiente con el espacio, los contenedores POP de OXO están diseñados para un uso modular, se pueden organizar en diferentes combinaciones de altura y adaptarse a su despensa. Dispone de un mecanismo de botón que cierra herméticamente con un solo toque. Los bordes tienen una forma pensada para verter. Las tapas se separan para su limpieza. Una maravilla. 10,2 x 15,9 x 15,7 cm (1,4 ltrs)

13,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

POP Container OXO. Quadrat Ample. Cuadrado Ancho. 0,8 litrs.

CAT: Apilable i eficient amb l'espai, els contenidors POP d'OXO estan dissenyats per un ús modular, per organitzar en diferents combinacions d'altura i adaptar-se al vostre rebost.  Disposa d'un mecanismo de botó que tanca hermèticament amb un sol toc. Voreres tenen una forma pensada per abocar. Les tapes es separen per a la seva neteja. Una meravella. 15.9 x 15.9 x 8.3 cm (0,8 ltrs)

CAST:  Apilable y eficiente con el espacio, los contenedores POP de OXO están diseñados para un uso modular, se pueden organizar en diferentes combinaciones de altura y adaptarse a su despensa. Dispone de un mecanismo de botón que cierra herméticamente con un solo toque. Los bordes tienen una forma pensada para verter. Las tapas se separan para su limpieza. Una maravilla. 15.9 x 15.9 x 8.3 cm (0,8 ltrs)

12,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

POP Container OXO. Quadrat Estret. Cuadrado Estrecho. 0,9 litrs.

CAT: Apilable i eficient amb l'espai, els contenidors POP d'OXO estan dissenyats per un ús modular, per organitzar en diferents combinacions d'altura i adaptar-se al vostre rebost.  Disposa d'un mecanismo de botó que tanca hermèticament amb un sol toc. Voreres tenen una forma pensada per abocar. Les tapes es separen per a la seva neteja. Una meravella. 10.2 x 10.2 x 15.7 cm (0,9 ltrs)

CAST:  Apilable y eficiente con el espacio, los contenedores POP de OXO están diseñados para un uso modular, se pueden organizar en diferentes combinaciones de altura y adaptarse a su despensa. Dispone de un mecanismo de botón que cierra herméticamente con un solo toque. Los bordes tienen una forma pensada para verter. Las tapas se separan para su limpieza. Una maravilla. 10.2 x 10.2 x 15.7 cm (0,9 ltrs)

12,85 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

POP Container OXO. Quadrat Estret. Cuadrado Estrecho. 0,3 litrs.

CAT: Apilable i eficient amb l'espai, els contenidors POP d'OXO estan dissenyats per un ús modular, per organitzar en diferents combinacions d'altura i adaptar-se al vostre rebost.  Disposa d'un mecanismo de botó que tanca hermèticament amb un sol toc. Voreres tenen una forma pensada per abocar. Les tapes es separen per a la seva neteja. Una meravella. 10,2 x 10,2 x 7,9 cm (0,3 ltrs)

CAST:  Apilable y eficiente con el espacio, los contenedores POP de OXO están diseñados para un uso modular, se pueden organizar en diferentes combinaciones de altura y adaptarse a su despensa. Dispone de un mecanismo de botón que cierra herméticamente con un solo toque. Los bordes tienen una forma pensada para verter. Las tapas se separan para su limpieza. Una maravilla. 10,2 x 10,2 x 7,9 cm (0,3 ltrs)

9,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors. Contenedores. NOMAD by Valira. 0'75 L.

CAT: Contenidores de 0,75 litres de capacitat.  fabricats amb PBT (plàstico ceràmic). Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC.  100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. No es taca ni agafa olors. Fàcil neteja i pot anar al rentaplats. Made in Spain. (7 cm x 19 cm x 11cm)

CAST: Contenedores de 0'75 litros de cacapidad.  100% herméticos grácias a sus 4 cierres independientes y junta de silicona. Aptos para microondas, lavavaijllas y congelador. No se manchan, ni cogen olores. Fabricados en España con plástico cerámico, sin BPA.  Aguantan desde -20ºC hasta +200ºC. (7 cm x 19 cm x 11cm)

Plàstic PBT.

6,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors. Contenedores. NOMAD by Valira. 0'40 L.

CAT: Contenidores fabricats amb PBT (plàstico ceràmic). Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC.  100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. No es taca ni agafa olors. Fàcil neteja i pot anar al rentaplats. Made in Spain. Mides: 10x10x7cm

CAST: Contenedores 100% herméticos grácias a sus 4 cierres independientes y junta de silicona. Aptos para microondas, lavavaijllas y congelador. No se manchan, ni cogen olores. Fabricados en España con plástico cerámico, sin BPA.  Aguantan desde -20ºC hasta +200ºC. Medidas: 10 x 10 x 7 cm.

Plàstic PBT.

4,80 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors. Contenedores. NOMAD by Valira. 0'5 L.

CAT: Contenidores fabricats amb PBT (plàstico ceràmic). Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC.  100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. No es taca ni agafa olors. Fàcil neteja i pot anar al rentaplats. Made in Spain. Mides: 5 cm alt x 19 cm x 11 cm

CAST: Contenedores 100% herméticos grácias a sus 4 cierres independientes y junta de silicona. Aptos para microondas, lavavaijllas y congelador. No se manchan, ni cogen olores. Fabricados en España con plástico cerámico, sin BPA.  Aguantan desde -20ºC hasta +200ºC.  Medidas: 5 cm alto x 19 cm x 11 cm

Plàstic PBT.

5,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors. Contenedores. NOMAD by Valira. 1'0 L.

CAT: Contenidores fabricats amb PBT (plàstico ceràmic). Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC.  100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. No es taca ni agafa olors. Fàcil neteja i pot anar al rentaplats. Made in Spain. Mides: 8 cm alt x 19 cm x 11 cm

CAST: Contenedores 100% herméticos grácias a sus 4 cierres independientes y junta de silicona. Aptos para microondas, lavavaijllas y congelador. No se manchan, ni cogen olores. Fabricados en España con plástico cerámico, sin BPA.  Aguantan desde -20ºC hasta +200ºC.  Medidas: 8 cm alto x 19 cm x 11 cm

Plàstic PBT.

8,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Formatgera // Quesera. Gruyere by Snips

CAT: Fantastic contenidor per formatges amb la tapadora groga tipus formatge gruyère. A dins hi ha una reixa de plàstic que serveix per millorar la conservació del formatges.  BPA Free. Made in Italy. Temperatura màxima rentaplats 40ºC. Microones max. 400w. Aptes per congelador. Mides: 26x17x10,5 cm.

ESP: Fantástico contenedor para guardar quesos. Presenta una tapa amarilla con un diseño inspirado en el queso gruyere.  En el interior dispone de una bandeja agujereada para conservar mejor los quesos. BPA free. Fabricado en Italia. Temperatura máxima lavavajillas 40ºC. Microondas max 400W.  Aptos para congelador. Medidas 26x17x10,5cm. 

ENG: CHEESE CONTAINER

Plàstic acrílic trasparent, tapadora groga.

10,55 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Joc 4 Contenidors "Nest Storage", JosephJoseph.

El problema amb la majoria dels conjunts de contenidors d'emmagatzematge és que ocupen un valuós espai a l'armari quan no els utilitzam i, en general, requereixen tapes i bases que es guarden per separat. Això pot fer que l'aparellament dels elements corresponents sigui una veritable molèstia. 

Aquest innovador disseny suposa un estalvi d'espai combinant perfectament les bases i tapadores en el mateix espai. 

Les bases s'apilena una dins de l'altra i les tapadores encaixen entre elles, fent del conjunt una sola peça, fàcil de manejar i de trobar. Tots els elements tenen un codi de colors per a una ràpida sincronització. Quan està tancats tots els contenidors són hermètics. Aptes per a rentaplant, microones, congelador. BPA FREE.

 

Juego 4 recipientes compactos // 4-piece compact storage container set. 

 

32,95 €

 • poques unitats // unidades limitadas
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estant + 6 pots. Col. Blanc. "Cylindra" by Umbra.

Un estant modular que es pot col·locar lliurement en qualsevol taulell o fixat a la paret, el seu dissey tipus "placa de Petri" li permet agafar les espècies o dispensar al seu gust. Una banda mòbil  llisca suaument per abocar-ne una mica - o molt -, com es vulgui.

Etiquetes i accessoris per fixar estan inclosos. Conjunt de 6 recipients d'1 rack.

 

Especiero, juego de 6 // Spice Rack Set of 6. 

 

13,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1
Tarros Vintage.
Tarros Vintage.

Set Contenidors Vegetals x 3.

Set de tres contenidors  per guardar vegetales encetats. En trobarás un per la llimona, un per les cebes i un altre per a tomàtigues...  Evita les males olors a la gelera i també guardar el vegetals ja tallats. Material plàstic. 

Material plàstic. Llimona, ceba i tomàtiga.
7,95 € 2

5,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Pot Conserva "Granny"

Pot de vidre amb tapadora de silicona verda. Perfectes per organitzar pasta, arròs o llegums. La seva tapadora de silicona facilita molt l'obertura i tancament, a més que dona un punt de disseny molt original. Disponible en dues mides: 1'5 litres (18,5 cm d'alt per 11'5 cm de diametre) i 1'0 litres (13,5 cm d'alt per 11'5 cm de diametre). 

Vidre+ Silicona.
12,25 € 2

7,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidor bosses Te.

Contenidor bosses te. 8 compartiments extraïbles. Aroma garantit. 3 litres. Material Acrílic. Tapadora Goma hermètic. 

BPA Free. Made in Italy. Temperatura màxima rentaplats 40ºC. Mides: 28,5 x 20,5 cm h.8,5 cm

CONTENEDOR BOLSAS TÉ // TEA BAG CONTAINER

Plàstic acrílic trasparent, tapadora groga.

10,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidor per transportar.Superline Partybox Basic by Emsa

Contenidor per transportar. Tancaments laterals i ansa superior. Mides: 18 x 35 x 13(alt) cm. Made in Germany. La safata inferior es pot posar de dues maneres per guanyar altura.  Inclou l'accessori refredador per conservar millor els aliments durant el transport. 

Plastic PP de Primera qualitat. Transparent i Blanc.  Made in Germany. 

Plastic PP. Transparent i Blanc. 18x35x13 cm.

15,45 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors LunchBox by Iris

- Contenidores fabricats PP (Polipropilé BPA free).
- Aptes per ús a microones (tapadora oberta) i congelador. 
- 100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació i una junta de silicona. 
- No es taca ni agafa olors.
- Fàcil neteja i pot anar al rentaplats.

- Producte seleccionat pels premis Delta'12.

 

Plàstic PP.

5,20 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp: 662 158 170

Correu. info@ainateco.com

Horari. 9:00-13:30 // 16:00-20:30 de dilluns a dissabte // de lunes a sabado.

DISSABTES CAPVESPRES OBERT / / SÁBADOS TARDE ABIERTO

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta. 
Subscriu-te a la nostra llista de correu i rebràs el butlletí de notícies amb ofertes, horaris, notícies, vals de descompte, etc. 

 

Susbríbete a nuestra lista de correo y recibirás el boletín de noticias de Aina Teco, con ofertas, horarios, noticias, vales de descuento, etc.

Butlletí de notícies