Per endur-se. Productes destinats al transport d'aigua i aliments, ja siguin líquids o sòlids. 

Para llevar. Productos destinados al transporte de agua y alimentos, tanto líquidos como sólidos. 

Bosses, geleres, envoltoris i estoigs per aliments.

Bolsas, neveras, envoltorios y estuches para el trasporte de alimentos. 


Bossa Tèrmica. Thermoshopper de Reisenthel.

Cat: Comprar i menjar sempre fresc amb la termoshopper Reisenthel. Aquesta àmplia bossa frigorífica protegeix els queviures de la calor tan aviat com surti del taulell de caixa i manté els aperitius i menjars casolans frescos. 

Dimensions (W x H x D en cm): 38 x 35 x 16. Volum: 15 litres. Aïllant. El company ideal per anar de compres i fer pícnics. Folre tèrmic fet amb teixit d'alumini d'alta qualitat. La tapa es tanca hermèticament amb cremallera de dues vies. Una butxaca exterior. Dues corretges de transport. Material: polièster de primera qualitat, hidròfug. 

 

Cast: Comprar y comer siempre fresco con la termoshopper Reisenthel. Esta amplia bolsa frigorífica protege los víveres del calor tan pronto como salga del mostrador de caja y mantiene los aperitivos y comidas caseras frescos. Dimensiones (W x H x D en cm): 38 x 35 x 16

Volumen: 15 litros. Aislante. El compañero ideal para ir de compras y hacer picnics. Forro térmico hecho con tejido de aluminio de alta calidad. La tapa se cierra herméticamente con cremallera de dos vías. Un bolsillo exterior. Dos correas de transporte. Material: poliéster de primera calidad, hidrófugo.

29,95 € 2

27,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoigs o bosses per dur el panet o “bocata”.


Estoig Porta-Aliments Petit de Valira.

Cat: Bossa o estoig porta aliments flexible, compacta i fàcil de guardar. Especialment pensat per posar-hi directament el panet o entrepa, gràcies al seu interior de teixit metàl·lic aillant, de fàcil neteja i no absorbent. Pensada per a les necessitats de les nines i nins que van a escola. També s’hi poden posar els contenidors Valira, sobre tot el de 0,5litres. Disponible en 4 colors.  Mides: 21x12x6cm

Cast: Bolsa porta-alimentos flexible, compacta y fácil de almacenar. Especial para bocadillo, puede ir directamente gracias a su interior metalizado y aislante, fácil de limpiar y no absorbente. Pensada para las necesidades del niño. También puede alojar contenedores Valira de hasta 0.75 ltrs, la medida mas aconsejable és la de 0.5litros. 4 Colores disponibles. Medidas: 21x12x6cm

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

BOC'N'ROLL

El porta entrepans reutilitzable, ajustable, plegable i rentable

Adéu als embolcalls d’un sol ús. Aquest és el teu porta entrepans ecològic per menjar fora de casa. El seu tancament fàcil l’ajusta a qualsevol aliment (sandwich, fruita…). És molt pràctic, lleuger, es pot rentar i serveix d’estovalles. Perquè el puguis reutilitzar i gaudir una vegada darrera l’altra.

Boc’n’Roll mod. Active.

El porta entrepans reutilitzable, ajustable, plegable i fàcil de netejar. Adéu als embolcalls d’un sol ús. Aquest és el teu porta entrepans ecològic per menjar fora de casa. El seu tancament fàcil l’ajusta a qualsevol aliment (sandwich, fruita…). És molt pràctic, lleuger, es pot rentar i serveix d’estovalles. Perquè el puguis reutilitzar i gaudir una vegada darrera l’altra. 

Dimensions tancat: 11 x 15cm. // Dimensions obert: 54 x 32cm. // Composició capa exterior: 100% polièster. //Composició capa interior: TPU. //Capa interior anti taques i impermeable. // Capa exterior impermeable. // Després d’utilitzar-lo, netejar la capa interior amb un drap humit i deixar-lo assecar. // Rentable a máquina, a un màxim de 60ºC. // Lliure de BPA. // Subjecció absoluta: tancament en velcro.

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

SNACK’N’GO

El porta snacks que t’acompanya vagis on vagis.

La bosseta porta snacks amb la mesura perfecta per transportar el sandwich o els snacks. És reutilitzable, molt fàcil de netejar, i ocupa tan poc espai que la pots dur sempre amb - tu. Així podràs picar el que vulguis, on i quan vulguis.

SNACK’N’GO mod. PATCHWORK

El porta snacks que t’acompanya vagis on vagis.

La bosseta porta snacks amb la mesura perfecta per transportar el sandwich o els snacks. És reutilitzable, molt fàcil de netejar, i ocupa tan poc espai que la pots dur sempre amb tu. Així podràs picar el que vulguis, on i quan vulguis. Dimensions: 18 x 18cm. Composició capa exterior: 100% polièster. Composició capa interior: TPU. Capa interior anti taques i impermeable. Després d’utilitzar-lo, netejar la capa interior amb un drap humit i deixar-lo assecar. Rentable a máquina, a un màxim de 60ºC. Lliure de BPA. Subjecció absoluta: tancament en velcro.

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Funda reutilitzable per sandvitx. Lékué

Cat: Funda reutilitzable que permet embolicar sandvitxos de manera fàcil i ecològica, evitant l'ús de paper film o paper d'alumini.

DISPOSA D’UNA ESTRUCTURA RÍGIDA INTERIOR  que protegeix el contingut i la seva flexibilitat permet ajustar-la a diferents volums per assegurar un transport segur i còmode. Té un espai on es pot escriure el nom o els ingredients del sandvitx. Es pot esborrar fàcilment amb un drap humit. Fàcil de netejar. Apte per a rentaplats. Abandona ja els embolcalls d'un sol ús! Una forma original i innovadora de substituir els embolcalls de plàstic d'un sol ús i respectar el medi ambient. 

Material:100% Silicona Platí + PP // Dimensions: L181 - W181 - H25 mm // Temperatura: -20ºC fins a +100ºC //  Apte per:Rentaplats, nevera // Pes:140 gr. // BPA free. 

Cast: Funda reutilizable que permite envolver de manera fácil y ecológica tus sándwiches evitando el uso de papel film o papel de aluminio. 

Su ESTRUCTURA RÍGIDA protege el contenido y su flexibilidad permite ajustarlo a diferentes volúmenes asegurando un transporte cómodo y seguro. 

Tiene un espacio especial para escribir el nombre o los ingredientes del sándwich, que se pueden borrar fácilmente con un paño húmedo. Fácil de lavar. Apto para lavavajillas. 

¡Despídete de los envoltorios desechables! Una forma original e innovadora de reemplazar los envoltorios de plástico de un solo uso y ayudar a respetar el medio ambiente.

12,90 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Funda reutilitzable per panets. Lékué

Cat: Funda reutilitzable de 100% silicona platí que permet embolicar panets de manera fàcil i ecològica, evitant l'ús de paper film o paper d'alumini. La seva estructura flexible permet ajustar-la a diferents volums per assegurar un transport còmode i segur. Té un espai on es pot escriure el nom o els ingredients de l'entrepà. Es pot esborrar fàcilment amb un drap humit. Fàcil de netejar. Apte per a rentaplats. Abandona els embolcalls d'un sol ús! Una forma original i innovadora de substituir els embolcalls de plàstic d'un sol ús i respectar el medi ambient.

Material: 100% Silicona Platí //  Dimensions: mm L220 - W100 - H55 // Temperatura:-60ºC +220ºC // Apte per:  Rentaplats, nevera, microones, forn //  Pes:81 gr. // BPAfree.

Cast: Funda reutilizable de 100% silicona platino que permite envolver de manera fácil y ecológica tus bocadillos evitando el uso de papel film o papel de aluminio. Su estructura flexible permite ajustarlo a diferentes volúmenes asegurando un transporte cómodo y seguro. Tiene un espacio donde se puede escribir el nombre o los ingredientes del bocadillo. Se puede borrar fácilmente con un paño húmedo.  Fácil de lavar. Apto para lavavajillas.  ¡Despídete de los envoltorios desechables! Una forma original e innovadora de reemplazar los envoltorios de plástico de un solo uso y respetar el medio ambiente.

8,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Nomad Take Away Valira, bossa porta-aliments. Bolsa porta-alimentos.

Cat: Bossa no-rígida porta-aliments de niló amb doble cremallera. La bossa es pot dur de diferents maneres, ja sigui com un "bolso" o plegada dins de la seva bossa habitual. La part interior està constituïda per un material metal·litzat, aïllant, fàcil de netejar ja que és totalment reversible. Un vegada usada, es pot guardar sense ocupar gaire espai i queda llesta per el proper ús. Els contenidors no estan inclosos, es venen per separat. 2 colors. 

Cast: Bolsa no-rígida porta-alimentos de nylon con doble cremallera. La bolsa se puede llevar de diferentes maneras, ya sea como un "bolso" o plegada dentro de su bolsa habitual. La parte interior está constituida por un material metalizado, aislante, fácil de limpiar ya que es totalmente reversible. Un vez usada, se puede guardar sin ocupar mucho espacio y queda lista para el próximo uso. Los contenedores no están incluidos, se venden por separado. 2 colores.

EngSoft lunch bag with different options to carry it: slung over the shoulder, folded inside your purse. Foldable and easy to store. 2 colors. 

21,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Smart LunchBag by Iris

CAT: Bossa no-rígida porta-aliments. La bossa es pot dur de diferents maneres, ja sigui com una bossa penjada o a la ma (ansa). També es pot dur plegada dins de la seva bossa habitual. La part interior està constituïda per un material metal·litzat, aïllant, fàcil de netejar ja que és totalment reversible. Disposa d'una butxaca interior i una exterior. 

Un vegada usada, es pot guardar sense ocupar gaire espai i queda llesta per el proper ús. Els contenidors no estan inclosos, es venen per separat. 2 colors, verd i morat. Capacitat aproximada 4 litres. Polyester Material. Patented & Designed in Barcelona.

ESP: Bolsa no rígida porta-alimentos. La bolsa se puede llevar de diferentes maneras, ya sea como una bolsa colgada o en la mano (asa). También se puede llevar plegada dentro de su bolsa habitual. La parte interior está constituida por un material metalizado, aislante, fácil de limpiar ya que es totalmente reversible. Dispone de un bolsillo interior y una exterior. Un vez usada, se puede guardar sin ocupar mucho espacio y queda lista para el próximo uso. Los contenedores no están incluidos, se venden por separado. 2 colores, negro y morado. Capacidad aproximada 4 litros. Polyester Material. Patented & Designed in Barcelona.

11,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Soft Stone Washed. Bossa Porta-Aliments.

Cat: Bossa porta-aliments flexible i lleugera de disseny modern. Una de les dues cares presenta detall color denim. Teixit exterior amb acabat "stone washed". Interior aïllant amb obertura total per una millor accessibilitat i neteja. Butxaca interior i exterior. Cinta de penjar extensible. Compacta, fàcil d'enmagatzemar i netejar. No inclou contenidors.  Mides: 23cm x 23 cm x 11 cm. 

Cast: Bolsa porta-alimentos flexible y ligera de diseño moderno. Una de las dos caras presenta detalle color denim. Tejido exterior con acabado "stone washed". Interior aislante con apertura total para una mejor accesibilidad y limpieza. Bolsillo interior y exterior. Cinta de colgar extensible. Compacta, fácil de almacenar y limpiar. No incluye contenedores. Medidas: 23cm x 23 cm x 11 cm.

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Nomad Playa 22 ltrs, bossa gelera Valira.

Bossa Gelera no-rígida. Material exterior antitaques amb les costures reforçades. Alt rendiment térmic gràcies a la seva gruixada capa d'espuma de poliuretá. Material interior impermeable. 3 butxaques o compartiments exteriors.  Alt 35 X amplada 47 X  fons 25 CM

BOLSA NEVERA // BEACH LUNCH BAG

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Nomad Playa 16 ltrs, bossa gelera Valira.

Bossa Gelera no-rígida. Material exterior antitaques amb les costures reforçades. Alt rendiment térmic gràcies a la seva gruixada capa d'espuma de poliuretá. Material interior impermeable.

Alt: 29 cm // Amplada: 49cm  //  Fons: 20 cm

BOLSA NEVERA // BEACH LUNCH BAG

14,50 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Nomad Playa 8 ltrs, bossa gelera Valira.

Bossa Gelera no-rígida. Material exterior antitaques amb les costures reforçades. Alt rendiment térmic gràcies a la seva gruixada capa d'espuma de poliuretá. Material interior impermeable.

Alt: 17 cm // Amplada: 32cm  //  Fons: 19 cm

BOLSA NEVERA // BEACH LUNCH BAG

9,85 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Nomad Playa 2 ltrs, bossa gelera Valira.

Bossa Gelera no-rígida. Material exterior antitaques amb les costures reforçades. Alt rendiment térmic gràcies a la seva gruixada capa d'espuma de poliuretá. Material interior impermeable. Ideal per a dur una botella de 1 a 2 litres. 

BOLSA NEVERA // BEACH LUNCH BAG

8,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Valira One City, bossa porta-aliments

 Bossa porta-aliments paret flexible. Pensada per al mínim menú complet: capacitat per a un contenidor hermètic i unes postres. Butxaca interior per coberts i complements.

- Interior metal·litzat aïllant. Higiènic i de fàcil neteja, no absorbent. Aquest model no inclou contenidor. No inclou coberts. Mides: 265 x 120x 80 mm.

Estuche portalimentos // Lunch bag. 

17,95 €

 • esgotat // agotado

Valira One Stone Washed. Bossa porta-aliments + Contenidor 0,75 ltrs.

 CAT: Bossa porta-aliments paret flexible. Pensada per al mínim menú complet: capacitat per a un contenidor hermètic i unes postres. Butxaca interior per coberts i complements. Teixit exterior amb acabat Stone Washed. - Interior metal·litzat aïllant. Higiènic i de fàcil neteja, no absorbent. Aquest model INCLOU contenidor 0,75 Litres. No inclou coberts. Mides: 265 x 120x 80 mm. Compacta i fàcil de emmagatzemar.

CAST: Bolsa porta-alimentos flexible y compact de diseño moderno. Tejido exterior con acabado stone washed.  Interior metalizado y aislante, fácil de limpiar, no absorbente. Bolsillo interior para cubiertos y complementos. Pensada para el mínimo menú completo: capacidad para un contenedor hermético y un postre.

Compacta y fácil de almacenar. 

21,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Estoig Porta “Bocatas” LUCHBOX by IRIS.

Substituïu els embolcalls d'un sol ús (paper d'alumini i bosses de plàstic) evitant la utilització de productes sol ús, al mateix temps que protegeix millor el seu menjar.

Interior recobert de material tèrmic que manté frescos els aliments. 4 colors diferents. Mides: 21 x 5 x 11 cm. 

Porta Bocadillos // LunchBag

7,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidor ADULT LUNCH by Aladdin

Contenidor reutilitzable per dur el menjar.  Fantàstic disseny retro. Característiques: Doble paret que manté el menjar calent durant més temps. Tacte fred després de sortir del microones. 4 tancaments a prova de fuites. Apta per a rentaplats. Lliure de BPA.  El contenidor gros inclou un separación interior. 

 

18,55 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Contenidors NOMAD by Valira

- Contenidores fabricats amb PBT (plàstico ceràmic).
- Aptes per ús a microones, congelador i forn domèstic fins a 200ºC. 
- 100% hermètic, gràcies als seus 4 punts de fixació una junta de silicona. 
- No es taca ni agafa olors.
- Fàcil neteja i pot anar al rentaplats.
- Made in Spain.

Disponibles en 3 mides: 0,4 litres;  0,5 litres; 0,7 litres.

 Per comprar fer click aquí.


Botelles TÈRMIQUES 510 ml.

Botelles TÈRMIQUES 630 ml.

Botelles TÈRMIQUES 750ml

Botelles TÈRMIQUES 1000 ml


Botella Tèrmica Quokka “BLUE ROCK”. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Disponible en dues capacitats 630 ml i 510 ml.  MODEL BLUE ROCK by Quokka. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidats de 630 ml i 510.  Model BLUE ROCK by Quokka. Bpa free. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “CAMO” // 0,63 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 630 ml. MODEL CAMO. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 630 ml. Model CAMO Marca Quokka. Bpa free. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “MIDNIGHT BLUE” // 0,63 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 630 ml. MODEL MIDNIGHT BLUE. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 630 ml. Model MIDNIGHT BLUE Marca Quokka. Bpa free. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “APRICOT” // 0,63 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 630 ml. MODEL APRICOT. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 630 ml. Model APRICOT Marca Quokka. Bpa free. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “DARK FOREST” // 0,63 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 630 ml. MODEL DARK FOREST. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 630 ml. Model DARK FOREST. MODELO CON TEXTURA GRANULADA. Marca Quokka. Bpa free. 

 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “ORCHID GARDEN” // 0,63 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 630 ml. MODEL ORCHID GARDEN. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 630 ml. Model ORCHID GARDEN. Marca Quokka. Bpa free. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “MARBLE”. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Disponibilitat en dues capacitats: 510 i 630 ml. MODEL MARBLE. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Disponibilidad en dos capacidades: 510 i 630 ml. Model MARBLE GARDEN. Marca Quokka. Bpa free. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “QUARTZ PINK // 0,63 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 630 ml. MODEL QUARTZ PINK. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 630 ml. Model QUARTZ  PINK. MODELO CON TEXTURA GRANULADA .Marca Quokka. Bpa free. 

 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “LAVA” Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Disponible en dues capacitats 510 i 630 ml. MODEL LAVA . MODEL AMB TEXTURA GRANULADA.  BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Disponible en dos capacidades 510 i 630 ml. Model  LAVA Marca Quokka. MODELO CON TEXTURA GRANULADA. Bpa free. 

16,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “SLEEK GOLD”// 0,63 litres. Acer Inox.

Cat: NOU MODEL 2021 DE MARCA. Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 630 ml. MODEL SLEEK GOLD. TEXTURA METÀL·LICA BRILLANT BPA FREE. 

Cast: NOVEDAD 2021 QUOKKA. Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 630 ml. ModelO  SLEEK GOLD Marca Quokka.  TEXTURA METÁLICA BRILLANTE. Bpa free. 

31,90 € 2

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka “ROSE GOLD”// 0,63 litres. Acer Inox.

Cat: NOU MODEL 2021 DE MARCA. Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllamento, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 630 ml. MODEL ROSE GOLD. TEXTURA METÀL·LICA BRILLANT BPA FREE. 

Cast: NOVEDAD 2021 QUOKKA. Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 630 ml. ModelO  ROSE GOLD Marca Quokka.  TEXTURA METÁLICA BRILLANTE. Bpa free. 

31,90 € 2

18,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka Kids “BRICKS // 0,510 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 510 ml. MODEL “BRICKS”. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 510 ml. Model “BRICKS Marca Quokka. Bpa free. 

15,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka Kids “DINOS” // 0,510 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 510 ml. MODEL “DINOS”. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 510 ml. Model “DINOS Marca Quokka. Bpa free. 

15,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka Kids “PINK BRICKS” // 0,510 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 510 ml. MODEL “PINK BRICKS”. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 510 ml. Model “PINK BRICKS” Marca Quokka. Bpa free. 

15,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Quokka Kids “FLOWERS” // 0,510 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable. Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 18 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 510 ml. MODEL “FLOWERS”. BPA FREE. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 18 horas. Doble pared de asilamiento, no transmite el calor o el frio. Tapa hermética, anti-derrames. No transmite sabores ni olores. Capacidad 510 ml. Model “FLOWERS ” Marca Quokka. Bpa free. 

15,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Lacor “EDAN” // 0,75 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable 18/10 de la millor qualitat . Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 24 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 750 ml. Disponible en dos colors, navy (blau) o negre. Lliure de BPA. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable 18/10 de la mejor calidad. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 24 horas. Capacidad 750 ml. Disponible en dos colores, navy o negro. 

Acabado exterior con proceso de revestimiento en polvo. Doble pared de aislamiento, no transmiten el calor o el frio .Tapón de rosca hermético, a prueba de filtraciones y anti derrames. No transmiten sabores ni olores. Libres de BPA.  0,75ml

12,95 € 2

11,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Lacor “EDAN” // 0,5 litres. Acer Inox.

Cat: Fabricades en acer inoxidable 18/10 de la millor qualitat . Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 24 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap hermètic, anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Capacitat 500 ml. Disponible en dos colors, navy (blau) o negre. Lliure de BPA. 

Cast: Fabricadas en acero inoxidable 18/10 de la mejor calidad. Bebidas calientes hasta 12 horas. Bebidas frías hasta 24 horas. Capacidad 500 ml. Disponible en dos colores, navy o negro. 

Acabado exterior con proceso de revestimiento en polvo. Doble pared de aislamiento, no transmiten el calor o el frio .Tapón de rosca hermético, a prueba de filtraciones y anti derrames. No transmiten sabores ni olores. Libres de BPA.  500 ml

10,95 € 2

9,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Lacor “FLORA”. Acer Inox.

Cat: NOVES BOTELLAS FLORA de Lacor, fabricades  en acer inoxidable 18/10 de la millor qualitat . Begudes calentes fins a 12 hores. Begudes fredes fins a 24 hores. Doble paret de aïllament, no transmet la calor o el fred. Tap de fusta amb anella per penjar, hermètic i  anti-vessaments. No transmet sabors ni olors. Disponible en dos capacitats, 500 ml. i 750 ml. o negre. Lliure de BPA. 

Cast: Os presentamos nuestras nuevas botellas FLORA; ligeras, reutilizables y con un diseño súper actual. Fabricadas en acero inoxidable 18/10 de la mejor calidad Doble pared de aislamiento, no transmiten el calor o el frio. Tapón de rosca hermético, a prueba de filtraciones y anti derrames. No transmiten sabores ni olores. Libres de BPA. 2 capacidades disponibles: 0,50ml y 0,75ml. Tapón de madera con anilla para colgar. 12 hores para bebidas calientes y 24 horas para bebidas frias. 

12,95 € 2

11,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Cilio. 1,0 litres. Acer inox.

CAT: Robusta, a prova de fuites i també apta per a begudes carbonatades, aquesta botella amb cambra de buit és una companya de confiança ja sigui a la feina,  a la carretera amb el cotxe, practicant esports o de vacances. La botella térmica és a prova de cops i es mantindrà calenta fins a 18 hores o freda durant 24 hores. Ho garanteix el sistema de doble paret amb recobriment de coure.  Visualment destaca amb la seva silueta esvelta, disponible en tres colors i mides. Cos d'acer inoxidable aïllat de doble paret amb buit i recobriment de coure al seu interior. Tancament de Rosca. A prova de filtracions i irrompible. Fàcil neteja. Ø 9 cm - alçada 32 cm. Capacitat 1 litre.  DISPONIBLE EN 3 COLORS. 

CAST: Robusta, a prueba de fugas y también apta para bebidas carbonatadas, esta botella con cámara de vacío es una compañera de confianza ya sea en el trabajo, en la carretera con el coche, practicando deportes o de vacaciones. La botella térmica está fabricada a prueba de golpes y se mantendrá caliente hasta 18 horas o fría durante 24 horas. Lo garantiza el sistema de doble pared con recubrimiento de cobre. Visualmente destaca con su silueta esbelta, disponible en tres colores y  dos tamaños. Cuerpo de acero inoxidable aislado de doble pared con vacío y recubrimiento de cobre en su interior. Cierre de Rosca. A prueba de filtraciones e irrompible. Fácil limpieza. Ø 9 cm - altura 32 cm. Capacidad 1 litro. DISPONIBLE EN 3 COLORES.

 

30,95 € 2

27,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Botella Tèrmica Cilio. 0,75 litres. Acer inox.

CAT: Robusta, a prova de fuites i també apta per a begudes carbonatades, aquesta botella amb cambra de buit és una companya de confiança ja sigui a la feina,  a la carretera amb el cotxe, practicant esports o de vacances. La botella térmica és a prova de cops i es mantindrà calenta fins a 18 hores o freda durant 24 hores. Ho garanteix el sistema de doble paret amb recobriment de coure.  Visualment destaca amb la seva silueta esvelta, disponible en tres colors i mides. Cos d'acer inoxidable aïllat de doble paret amb buit i recobriment de coure al seu interior. Tancament de Rosca. A prova de filtracions i irrompible. Fàcil neteja.  Capacitat 0,75 litres. DISPONIBLE EN 3 COLORS.

CAST: Robusta, a prueba de fugas y también apta para bebidas carbonatadas, esta botella con cámara de vacío es una compañera de confianza ya sea en el trabajo, en la carretera con el coche, practicando deportes o de vacaciones. La botella térmica está fabricada a prueba de golpes y se mantendrá caliente hasta 18 horas o fría durante 24 horas. Lo garantiza el sistema de doble pared con recubrimiento de cobre. Visualmente destaca con su silueta esbelta, disponible en tres colores y  dos tamaños. Cuerpo de acero inoxidable aislado de doble pared con vacío y recubrimiento de cobre en su interior. Cierre de Rosca. A prueba de filtraciones e irrompible. Fácil limpieza.Capacidad 0,75 litres.  DISPONIBLE EN 3 COLORES. 

 

27,95 € 2

22,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Filtered Bottle to Go by Lékué

Cat. Botella pensada per millorar el sabor de l'aigua, aquesta botella incorpora un filtre 100% natural fet de carbó activat de closques de coco, que redueix les substàncies que alteren el sabor de l'aigua. Filtrat a l'instant. El disseny de la botella i la qualitat del filtre permeten filtrar l'aigua en el moment en què s'omple. Aconsegueix millorar el sabor durant 30 dies (150L). 600 ml de capacitat. Fabricada en vidre d'alta qualitat i protegida per una funda de goma. Fàcil d'omplir i netejar! Es pot obrir i tancar per la part inferior o per l'embocadura, d'aquesta manera facilitem el procés d’omplir i de netejar. 100% hermètica i amb boca ampla per a una millor experiència en el moment de beure. Ansa per a un millor transport i comoditat. Ecofriendly. Es calcula la reducció del consum de 150 ampolles de plàstic (1L), pel que el seu ús és més sostenible (1 Filtre = 150L).

Inclou un filtre. Es col·loca a la base de la botella. Els recanvis de filtre es venen per separat.

Cast. Filtrado al instante. El diseño de la botella y la calidad del filtro permiten filtrar el agua desde el momento en que se llena la botella. Consigue mejorar el sabor durante 30 días (150L). 600 ml de capacidad. Fabricada en vidrio de alta calidad y protegida por una funda de goma.¡Fácil llenado y limpieza! Se puede abrir y cerrar por la parte inferior o por la embocadura, de esta manera facilitamos el llenado y la limpieza. 100% hermética y con boca ancha para una mejor experiencia al beber. Asa para un mejor transporte y comodidad. Ecofriendly. Se estima la reducción del consumo de 150 botellas de plástico (1L), por lo que su uso es más sostenible (1 Filtro = 150L). Incluye un filtro. Se coloca en la base de la botella. Los recambios de filtro se venden por separado.

24,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Bottle to Go by Lékué

Cat. Botella de 600 ml fabricada en vidre d'alta qualitat i protegida per una funda de goma. Fàcil d'omplir i netejar!  Es pot obrir i tancar per la part inferior o per l'embocadura, d'aquesta manera facilitem el procés d’omplir i de netejar. 100% hermètica i amb boca ampla per a una millor experiència en el moment de beure. Ansa per a un millor transport i comoditat. Ecofriendly. Redueix el consum d'ampolles de plàstic.

Cast. Botella de 600 ml fabricada en vidrio de alta calidad y protegida por una funda de goma.  ¡Fácil llenado y limpieza! Se puede abrir y cerrar por la parte inferior o por la embocadura, de esta manera facilitamos el llenado y la limpieza. 100% hermética y con boca ancha para una mejor experiencia al beber. Asa para un mejor transporte y comodidad.  Ecofriendly. Reduce el consumo de botellas de plástico

19,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

3.  Accessoris

Accesorios

Nomad Kit Coberts, Valira.

- Inclou forqueta, cullera i ganivet, mes una estovalla color vermell. Els coberts, un cop usats, encaixen perfectament dins del contenidor. Coberts inox 18/0.

Set Cubiertos // Cutlery Set.

8,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Joc 3 Coberts Iris

Cat. Fantàstic set de coberts de color (4 colors disponibles) per menjar fora de casa.  - Inclou forqueta, cullera i ganivet fabricats amb PP lliure de BPA.  Es venen amb una funda de plàstic transparent de PVC. Aptos per a rentaplats.

CastFantástico juego de cubiertos de color (disponible en 4 colores) para tus comidas fuera de casa. -Incluye tenedor, cuchara i cuchillo fabricados con PP-BPA FREE. Se presentan con una funda de plástico transparente  de PVC. Aptos para lavavajillas. 

4,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Set Condiments, IRIS.

Trempa (amaneix) les teves ensalades o plats, estiguis on estiguis!!!!

Aquest fantàstic conjunt inclou: dues botelles (50ml) amb tap de rosca per vinagre i oli. també inclou dos recipients amb tap de rosca (20ml) per posar per exemple la sal, el pebre bo... Material PP i bossa de PVC.

Set Condimentos // Food Dressing Set.

4,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

4. Termos (sòlids o líquids)

Termos (para alimentos sólidos o líquidos)


Termo Sòlids INOXITERM Valira

Cat: Recipient d'aliments (acer inoxidable 18/10) amb doble pared i amb espai interior al buit. // Diposa d'una boca ampla que permet menjar directament en el tèrmic. // Conté dos  contenidors mòbils lliures de BPA aptes per congelador i microones, fet que multiplica les maneres d’ús. // Interior dissenyat per evitar fuites de temperatura. // Disposa d'un grip protector de silicona negra i d'una ansa para facilitar el transport. // Llarga conservació tèrmica, de fins s 6 horas. // DISPONIBLE EN DUES MIDES. 

Termo 1L (contenidor 0,7L + 0,3L)

Termo 0,7L (contenidor 0,5L + 0,3L) 

 

Cast: Termo sólido de diseño moderno, compacto e irrompible. Doble pared con vacio de acero inoxidable 18/10. // Dispone de una ancha boca que permite un facil llenado y también poder comer directamente del recipiente. // Dispone de un “grip” protector exterior de silicona negre y de una asa para facilitar su transporte. 

Con dos contenedores interiores libres de BPA que multiplican las formas de uso:

Termo 1L (contenedor 0,7L + 0,3L)

Termo 0,7L (contenedor 0,5L + 0,3L) 

Conserva el calor/frío hasta 6 hores.

 

Marca Valira.

Acer Inox 18/10

30,95 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Termo Mini 150 cc. Acer Inox 18/10.

Termo ideal per cafè, té, suc...etc. Manté la temperatura dels líquids freds i calents. S'adapta perfectament a qualsevol bossa portaliments. Botella interior fabricada amb acer inox 18/10. Tap dispensador lliure de BPA. Els seus 150 ml de capacitat el fan ideal per petites quantitats de cafè. 

11,40 €

 • disponible
 • 1-6 dies temps d'enviament // 1-6 días tiempo envio.1

Direcció. 

Av. Pins de Sa Torre 45, Manacor.

Tel. 971550455

Whatsapp (només missatges): 662 158 170

Correu.

info@ainateco.com

Horari.

de dilluns a dissabtes

de lunes a sabados

9:00-13:30 // 16:00-20:30

Articles en oferta, promociones o liquidacions // Artículos en oferta, promociones y también alguna liquidación. .

Enviament gratuït per comandes superiors a 55 €. // Portes pagados para pedidos superiores a 55 €.Pagament segur i condicions // Pago seguro y política venta.